Cum l-a cucerit Medana pe Alin Oprea, la începutul relației: „Ne cunoaștem din 2019. Ceea ce mă atrage la ea...”

.

Cum l-a cucerit Medana pe Alin Oprea, la începutul relației. Alin Oprea a dezvăluit calitățile care l-au convins că Medana este aleasa sufletului său. Solistul de la Talisman a cerut-o recent în căsătorie pe iubita sa, iar cei doi se pregătesc deja de nuntă. Momentul în care Alin Oprea i-a propus Medanei să devină soția lui s-a desfășurat ca-n filmele romantice. Artistul a dezvăluit ce anume l-a impresionat cel mai mult la proaspăta lui soție, Medana, de-a lungul relației lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cum l-a cucerit Medana pe Alin Oprea, la începutul relației. Alin Oprea a dezvăluit care au fost elementele care i-au atras cel mai mult atenția la actuala sa soție. Artistul trăiește de mai mult timp o poveste de dragoste alături de Medana. Momentul în care a cerut-o de soție pe femeia iubită a fost unul extrem de emoționant. Alin Oprea s-a lăsat în voia romantismului și a i-a pus marea întrebare Medanei, chiar în Italia, în fața a sute de oameni. Alături de ei se aflau și prieteni apropiați de-ai cuplului. Fanii au fost surprinși când acesta a declarat că este din nou îndrăgostit, mai ales că trecuse deja prin dezamăgirea unui mariaj eșuat. Alin Oprea a mărturisit care dintre calitățile Medanei l-au convins că ea este femeia potrivită pentru el. Recent, cei doi s-au și căsătorit civil.


Cum l-a cucerit Medana pe Alin Oprea, la începutul relației

Recent, Alin Oprea de la Talisman s-a căsătorit cu soția lui, Medana, cea care îi este alături de câțiva ani. Cei doi au trăit momente magice împreună, așa că artistul este convins că sunt sortiți unul altuia. Alin Oprea a mărturisit câteva aspecte frumoase din relația lor de iubire. Solistul a fost impresionat de caracterul partenerei sale, pe care o caracterizează ca fiind un om blând, cu o personalitate puternică. Alin Oprea este recunoscător că a întâlnit o femeie cu care rezonează atât de bine și alături de care a avut parte de clipe de fericire.


Citește și: Alin Oprea s-a logodit cu iubita lui, Medana. Unde a avut loc cererea în căsătorie:„Când am scos inelul…

Citește și: Ce declarație de dragoste a primit Alin Oprea din partea iubitei, de ziua lui:’Nu te voi dezamăgi niciodată’


Citește și: Când va naște Andreea Antonescu. Cum se simte artista în sarcină:„Acum, la 40 de ani, mă…

Citește și: Cine este logodnicul Cristinei Spătar.Cu ce se ocupă viitorul soț al artistei

Pentru tandrețea ei, pentru felul ei unic de a fi, pentru curajul și tăria de caracter de care a dat dovadă mereu. Ne cunoaștem din 2019 iar legat de ceea ce mă atrage la ea a fost încă de la început frumusețea, inteligența și personalitatea puternică pe care o are.

După experiențe dureroase și evenimente neplăcute din trecut, când în sfârșit simți și gustul fericirii’ știi să apreciezi asta deja la un alt nivel și să înțelegi cu adevărat ceea ce contează în viața ta. Sigur că da! Noi privim cu încredere spre viitor.' a dezvăluit artistul pentru Ciao.ro.


Alin Oprea despre sărbătorile alături de Medana

Alin Oprea abia așteaptă să petreacă sărbătorile împreună cu soția sa, Medana, pe care o consideră o gospodină extraordinar de pricepută, ce știe să gătească toate preparatele lui preferate. Solistul nu a ezitat să spună că îi place să o ajute în bucătărie și să asculte de instrucțiunile ei.

Medana este o gospodină desăvârșită. Începe pregătirile de Crăciun cu trei zile înainte. De la piftie, salată boeuf, fripturi, tochitură, aperitive, prăjituri face absolut tot. Niciodată nu m-am implicat la bucătarie dar de când sunt cu Medana o ajut la tot ce pot pentru că apreciez enorm tot efortul ei pe care îl depune pentru noi. Îi curăț legumele, o ajut la creme după ce ea îmi arată ce am de făcut.„, a menționat acesta pentru sursa citată.