Cum l-a cunoscut Carmen Tănase pe regretatul Victor Parhon, tatăl fiului ei: „Am rămas împreună până la sfârșitul pământesc al lui. Mi-a atras atenția acest gest...”

 Ifrim Georgiana
.

Carmen Tănase a făcut noi mărturisiri despre povestea de dragoste care i-a marcat existența. Actrița și regretatul ei soț, Victor Parhon, au fost împreună timp de 11 ani, trăind o iubire profundă, însă destinul i-a despărțit prea devreme. Prima lor întâlnire a avut loc la Iași, pe când actrița era angajată la Teatrul Național „Vasile Alecsandri'.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Carmen Tănase și Victor Parhon au fost împreună timp de 11 ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat un fiu. Regretatul critic de teatru și actrița au fost căsătoriți pentru puțin timp, au și divorțat, însă relația nu s-a încheiat, de fapt, niciodată. În anul 2000, Victor Parhon avea să stingă din viață, la 57 de ani, fiind răpus de cancer pulmonar.

parhonparhon

Citește și: Ce părere are Carmen Tănase despre Rareș Prisăcariu, băiatul care a câștigat Românii au Talent: 'L-am cunoscut personal pe incredibilul copil…'. Unde au făcut cunoștință / EXCLUSIV

Citește și: Carmen Tănase s-a îndrăgostit de regretatul Victor Parhon datorită asemănării acestuia cu tatăl ei: „Era inteligent, cultivat, deștept. Întotdeauna mi-au plăcut bărbații mai mari' / Fostul ei soț a murit acum 23 de ani

Citește și: Mihaela Cambei a câștigat argintul la haltere, la Jocurile Olimpice 2024. România are acum opt medalii

Citește și: Alex Bodi a mers după Ema Uta în Mykonos pentru a se împăca: 'M-am dus direct la ea la hotel. E sufletul meu pereche. O iubesc…' / Speră la o nouă șansă, după ce ea a spus că-l dă în judecată pentru defăimare

Cum l-a cunoscut Carmen Tănase pe regretatul ei soț, Victor Parhon

Carmen Tănase l-a cunoscut pe Victor Parhon la Iași, pe când ea era angajată la Teatrul Național „Vasile Alecsandri'. Prima lor întâlnire a fost profesională, iar actrița reține că a fost impresionată de manierele regretatului ei soț. Treptat, cei doi au descoperit că au mai multe lucruri în comun, ceea ce a dus la formarea unei legături puternice între ei.

„Întâlnirea a fost profesională inițial, pentru că era critic de teatru. A venit la Iași, cu o delegație de critici de teatru, eu eram actriță la Iași. Eu nu știam nici cum arată. A fost o masă, sus la protocol, pentru toată lumea și acolo l-am cunoscut. L-am cunoscut în felul următor, apropo de faptul că sunt și am fost conservatoare. M-am dus să vorbesc cu un coleg care stătea de vorbă cu el, pe scaune. El, atunci, s-a ridicat și s-a închis la haină. Și mi-a atras atenția acest gest. Am zis: „Un domn'. Ca și atunci, și acum, îi întâlnești din ce în ce mai rar. Apoi am mai vorbit de vreo 2, 3 ori. Și așa, din vorbă în vorbă, ne-am dat seama că avem foarte multe lucruri în comun și s-a legat', a declarat actrița la „Podcast cu Sens by Natasha'.

„Eu nu am vrut să mă căsătoresc'

Carmen Tănase descrie căsnicia cu Victor Parhon ca fiind una neconvențională și bazată pe iubire și libertate, mai degrabă decât pe formalități. Actrița recunoaște că nu și-a dorit niciodată să se căsătorească.

„Nu prea m-a învățat multe lucruri căsnicia pentru că eu nu am vrut să mă căsătoresc. Pentru mine, instituția asta nu definește o familie. O familie e bazată pe iubire, pe respect, nu neapărat pe un act. De multe ori, actul ăla a stricat. Am vrut foarte tare să facem un copil pentru că ne doream. Ne-am căsătorit că așa era treaba, dar eu am avut libertatea de a face ce vreau eu. El era cu 17 ani mai mare, dar mi-a creat acest spațiu. Eu nu am avut căsnicie de-aia că trebuie să vin acasă repede să pun masa. Făceam lucrurile astea de plăcere, nu pentru că erau impuse de niște norme sau de el. Pur și simplu am avut o legătură foarte frumoasă, bazată foarte tare pe comunicare. Vorbeam foarte mult și foarte multe și chiar dacă ne contram, era constructiv. Ne și certam, la un moment dat ne-am și despărțit, dar tot împreună am rămas. Am avut o relație destul de atipică, bizară. Am rămas împreună până la sfârșit. Până la sfârșitul pământesc al lui', a mai povestit ea în cadrul aceluiași podcast.

„Nu există nimic mai prețios în viață decât copilul tău'

Tudor este fiul rezultat din povestea de dragoste dintre Carmen Tănase și regretatul ei soț.

„Dai drumul unui pui de om pe care trebuie să îl pregătești pentru o lume nu foarte comodă. Să îl înveți niște principii de moralitate pe care să le păstreze toată viața. Și m-a învățat că nu există nimic mai prețios în viața asta decât copilul tău. Există o limită la mine: el. Prima dată când l-am văzut, semăna atât de tare cu bărbatul meu și am stat acolo, m-am uitat, a fost ceva incredibil', a declarat Carmen Tănase.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton