Cum și-a cunoscut Florin Dumitrescu soția și care e secretul căsniciei lor: „Familia este ceva sfânt, iar divorțul nu e răspunsul. Orice se poate discuta și remedia. Am făcut o promisiune…”. Ce au făcut la prima întâlnire / EXCLUSIV

.

La 37 de ani, Florin Dumitrescu se poate declara un bărbat împlinit, din toate punctele de vedere. Juratul de la Masterchef are atât o carieră strălucitoare, cât și o familie minunată, formată din soția lui, Cristina, și fiicele lor, Ava și Mia. În numărul de octombrie al revistei Viva!, celebrul chef ne-a povestit cum și-a cunoscut jumătatea și care este secretul căsniciei lor, de 11 ani. Tot de la el am aflat și cum a decurs prima lor întâlnire. De asemenea, ne-a vorbit și despre relația cu socrii. Iată o parte din interviul de colecție!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Putem spune că meseria de bucătar ți-a scos-o în cale și pe dragostea vieții tale, soția ta, Cristina, pentru că v-ați cunoscut la restaurantul unde tu lucrai, în 2010. De dragul povestirii, spune-ne cum a fost momentul în care ai văzut-o prima dată. Te-ai îndrăgostit pe loc? Dar ea? Cum ai abordat-o?

Prima noastră întâlnire a fost interesantă, pentru că ne-am complimentat reciproc meseria fără să știm ce urma să se întâmple între noi. Am servit-o cu o porție de melci și o farfurie de paste din mâncarea de personal, după care, bineînțeles, am urmărit-o pe social media, unde am început să avem o relație de prietenie bazată pe scrisori digitale! Ne-am îndrăgostit aproape pe loc, de la a doua întâlnire!


Citește și: Cum arătau Florin Dumitrescu și soția lui în ziua în care s-au căsătorit! Au sărbătorit 11 ani de căsnicie: „Dacă ar fi să ne mai naștem o dată, tot cu tine aș vrea…’

Citește și: Ce relație au Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu dincolo de platourile de filmare de la MasterChef: „Nu se manifestă cu vacanțe împreună sau cu gesturi din astea de prietenie. E mai mult…’


Citește și: Larisa Iordache a dezvăluit sexul bebelușului: vor avea fetiță. Fosta gimnastă și Cristian Chiriță vor deveni părinți pentru prima dată: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie’

Citește și: Randi, cercetat penal după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Sunt un biet artist, nu ştiu cum se procedează’ / Primele declarații

Cum și-a cunoscut Florin Dumitrescu soția și care e secretul căsniciei lor


Care sunt calitățile pe care le apreciezi la ea?

Pe lângă faptul că este cea mai bună mamă pentru copiii noștri, simțul umorului, organizarea și mintea ei creativă. Iar una dintre cele mai importante calități care mă atrag la ea este felul în care se raportează la tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru și reușește să mă țină cu picioarele pe pământ!

Trebuie să ne povestești și despre prima întâlnire cu socrii. Te-au plăcut din prima? Cristina cum se înțelege cu părinții tăi?


Prima întâlnire cu socrii mei a fost foarte interesantă, pentru că tatăl Cristinei, în discuțiile dintre ei, în glumă, nu îmi spunea Florin, îmi spunea Viorel. Iar eu, când ne-am cunoscut, bineînțeles că m-am prezentat Viorel, iar de atunci l-am câștigat de partea mea. Din păcate, el nu mai este printre noi. Soacra a fost întotdeauna mai serioasă, mai în control, dar râdem de fiecare dată când îi spun că i-a pus Dumnezeu mâna în cap cu un ginere ca mine. Cristina cu părinții mei se înțelege bine, suntem cu toții o familie mare și fericită!


„Familia, pentru noi, este totul, este ceva sfânt, iar divorțul nu este răspunsul. Cred că orice se poate discuta’

Anul acesta, pe 8 mai, ați împlinit 11 ani de căsnicie. Care este secretul relației voastre, din punctul tău de vedere? Ce vă ține uniți într-o societate în care divorțul a devenit, parcă, o modă?

Nu am o rețetă secretă pentru căsnicia noastră. Noi suntem foarte uniți prin iubire, în primul rând, și apoi printr-o prietenie de-a dreptul. Ne face reală plăcere să petrecem timp împreună, încă găsim subiecte să povestim cu orele și să râdem mult. Familia, pentru noi, este totul, este ceva sfânt, iar divorțul nu este răspunsul, din punctul meu de vedere. Cred că orice se poate discuta și remedia, mai ales când am făcut o promisiune că vom fi împreună la bine și la rău!


Ce planuri ai pentru restul anului?

Abia am terminat filmările pentru sezonul 9, iar acum îmi doresc foarte mult să îmi ocup timpul cu lucruri care îmi fac plăcere, care îmi fac bine și să mă ocup de familia mea. Am multe proiecte la care lucrez pentru și cu colaboratorii și partenerii comerciali, mai avem câteva mini-vacanțe în plan. În rest, abia aștept să stau acasă și să mă bucur de fetele mele!


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook