Cum și-a cunoscut Șerban Pavlu soția și cum a cerut-o în căsătorie: „Am curtat-o foarte mult timp. Dacă n-ar fi fost Oana, aș fi depășit și vârsta aceasta fără să fac copii” / EXCLUSIV

.

Șerban Pavlu este cunoscut în toată țara și, deși are sute de fani, puțini știu cum și-a cunoscut soția și cum a cerut-o în căsătorie. Actorul din „Clanul' și partenera lui de viață, Oana, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și preferă să-și țină familia departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, îndrăgitul artist ne-a dat câte ceva „din casă', dezvăluindu-ne cum a început frumoasa lor poveste de iubire, înainte de a avea copii. Iată când și unde și-a întâlnit jumătatea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Aș vrea să ne povestești despre Oana, soția ta. Mi-ar plăcea să ne spui cum v-ați cunoscut, pentru că am convingerea că a fost ceva scris în stele… Ce te-a atras la ea, dar pe ea la tine? Cererea în căsătorie după cât timp a avut loc? A fost ceva surprinzător, inedit, demn de un actor?

Nu a fost absolut deloc inedit sau neașteptat. Neașteptat a fost felul în care ne-am întâlnit. Am avut o perioadă în care am stat singur și am reînnodat niște legături cu un prieten vechi cu care jucam baschet. Mergeam așa… de agrement. Am ajuns într-un loc în Parcul Studențesc, unde se juca baschet amator și pur și simplu am cunoscut-o pe soția mea. Nu la teatru, nu pe un platou de filmare. Am cunoscut-o la baschet. Ea juca destul de bine, mai bine decât mine, și este o poveste demnă de doi liceeni. Eu nu mai eram de mult student, terminasem facultatea, eram actor de niște ani buni.


Citește și: Șerban Pavlu, dezvăluiri despre soție și relația de cuplu: „Nu știi dacă ai fost fericit decât privind în urmă'

Citește și: Fiul lui Șerban Pavlu va debuta în serialul „Clanul’, la doar 7 ani: „A dat casting. Sper să nu se epuizeze această pasiune până la…’

Citește și: Cosmin Natanticu și Augustin Viziru s-au împăcat, la 12 ani de la divorțul actorului de Oana Mareș și scandalul de infidelitate: „Nu există pică între noi’


Citește și: Andreea Bălan, după ce a fost acuzată că a trișat, la America Express: „Din păcate, nu am limite și frică'

Cum și-a cunoscut Șerban Pavlu soția și cum a cerut-o în căsătorie

Cred că m-a atras, în primul rând, faptul că nu e din mediul meu. Asta a fost un confort la momentul respectiv. E un om foarte diferit de mine, este opusul meu în multe privințe. Contrastele se atrag câteodată. Pe ea la mine… talentul meu excepțional și frumusețea ieșită din comun. (zâmbește)


Am insistat mult, am curtat-o foarte mult timp. Nu știu dacă a atras-o ceva sau a cedat pur și simplu. Ea m-a atras din foarte multe puncte de vedere și cred că e un om extraordinar, fundamental bun. Cred că e unul dintre cei mai buni la suflet oameni pe care i-am cunoscut. Asta a fost, pe lângă multe alte calități pe care le are, o calitate supremă. Cererea în căsătorie a venit după mult timp în care am stat împreună. A venit de la sine, n-a fost nimic special.

„Cred că, dacă n-ar fi fost Oana, aș fi depășit și vârsta aceasta fără să fac copii’


Cum te-a schimbat rolul de soț și, ulterior, cel de tată? Tu și Oana aveți doi copii superbi, în vârstă de 8 și, respectiv, 11 ani. Pe scurt, ai devenit tată prima oară la 37 de ani, iar mai apoi la 44… O vârstă la care părinții nu sunt atât de relaxați ca la 20 de ani. Cum v-ați descurcat, ați avut parte de ajutor?

Niciodată nu mi-am imaginat viața fără copii. Ce a fost inedit și interesant pentru mine este că, involuntar, tot amânam momentul acesta. Cred că, dacă n-ar fi fost Oana, aș fi depășit și vârsta aceasta fără să fac copii. Mă speria foarte tare perspectiva de a aduce copii pe lume în incertitudinea mea economică, adică neștiind exact pe unde mă aflu. Lucrul ăsta se întâmpla în capul meu cel puțin. În momentul în care am fost sigur că le pot oferi un cămin, m-am schimbat foarte tare.


Relația dintre noi nu s-a schimbat fundamental, dar copiii schimbă ceva în felul în care privești lumea. Mi-e foarte greu să explic și știu că este un clișeu absolut, dar felul în care vezi lumea, felul în care îmi văd propria meserie, felul în care mă raportez la ea se schimbă. Mi s-au părut deodată multe lucruri foarte puțin importante, foarte mult balast, foarte multă vorbărie degeaba, foarte multe probleme pe care ți le faci degeaba. Da, s-a schimbat chestia asta. Nu e ușor, nu am avut pe cineva să ne ajute constant. Am crescut copiii împreună, mai ales Oana, eu lipsesc enorm de acasă. Și chestia asta te schimbă foarte tare.


Cum arată vacanța ideală pentru Șerban Pavlu

În vacanțe unde vă place să mergeți? Cum arată ziua perfectă pentru tine, pentru voi? Ce-ți place să faci atunci când nu ești pe scenă sau pe platoul de filmare?


Ne place să mergem pur și simplu în vacanță. Și mie, și soției mele ne place enorm să călătorim. Cred, însă, că numitorul comun pentru toată lumea ar fi o zi însorită de schi. Cred că peisajul montan e numitorul comun. Cred că ziua perfectă de vacanță, pentru familia noastră, ar fi o zi minunată de schi. Cu toate cele aferente, un ceai, o masă caldă, un pahar de vin fiert, un foc seara.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PR