Cum decurge relația dintre Anamaria Ferentz și iubitul american, după 2 ani împreună: „Suntem o echipă și ne susținem reciproc”. Vrea să-i învețe limba română pe copiii afaceristului

 Ifrim Georgiana
.

De mai bine de 10 ani, Anamaria Ferentz a renunțat la România și s-a stabilit în Statele Unite ale Americii. De ceva timp, cântăreața trăiește o poveste de dragoste cu Douglas, un afacerist american. Recent, artista a făcut câteva declarații despre cariera ei muzicală, dar și despre modul în care decurge relația cu iubitul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu mai bine de doi ani, Anamaria Ferentz l-a cunoscut pe actualul ei iubit, Douglas, un afacerist de orgine americană. După nici un an de relație, cei doi s-au mutat împreună și a avut numai cuvinte de laudă la adresa iubitului ei. Partenerul de viață al artistei are 7 copii și se ocupă împreună de creșterea acestora. Mai mult, vedeta plănuiește să vină în România cu Douglas și copiii acestuia.

ana9ana9

Citește și: Anamaria Ferentz, vacanță romantică în Italia cu iubitul american: „A fost prima oară în Europa”. Ce au acum în plan

Citește și: Cum se înțelege Anamaria Ferentz cu cei 7 copii ai iubitului american și cum e viața artistei în SUA: „O să venim și în România'

Citește și: În ce relații sunt acum Oana Roman și Marius Elisei, la 7 luni de la despărțire: „Dacă o să fie o împăcare cu el, nu o să mai…”

Citește și: Ce a aflat Alina Pușcaș despre tatăl ei, la înmormântarea lui, acum 5 ani: „Acest lucru va funcționa ca anti-exemplu pentru mine'

Cum decurge relația dintre Anamaria Ferentz și iubitul american, după doi ani împreună

Anamaria Ferentz a făcut câteva declarații referitoare la relația cu iubitul american, după mai bine de doi ani de când s-au cunoscut. Artista spune că lucrurile decurg la fel ca la început și este recunoscătoare că Douglas îi susține cariera muzicală și aspirațiile de viitor.

„Relația mea cu iubitul meu merge foarte bine. Suntem de 2 ani și câteva luni împreună și mă susține în tot ce fac, ceea ce este cel mai important, că suntem o echipă și ne susținem reciproc', a declarat Anamaria Ferentz pentru Click!.

Ce proiecte pregătește Anamaria Ferentz

Anamaria Ferentz recunoaște că traversează o perioadă destul de productivă din punct de vedere profesional. Artista se pregătește să lanseze noi piese și va reveni pe scenă cu forțe proaspete.

„M-am mobilizat și sunt cu super treabă! Fac super muzică nouă, veselă, dance, și vin cu multe, multe, surprize. Înregistrez în California cu o super echipă de producție muzicală, iar piesele sunt făcute de mine, muzica și versurile. Sunt super, super, încântată, să revin pe scenă și abia aștept să vă prezint noul meu proiect!

Fac naveta între Oregon și California, la studio… Plec la New York  într-o săptămână, am un concert în Times Square. Îl iau și pe fratele meu să îi arăt NYC-ul și filmez ceva acolo… și tot așa. Vara asta îmbin munca cu plăcerea.

Toată vara e un fel de vacanță pentru mine, călătoresc mult pentru cariera mea, dar muncind cu pasiune o iau ca pe o vacanță', a mai spus artista.

Anamaria Ferentz vrea să-i învețe româna pe copiii iubitului ei

Anamaria Ferentz spune că va vizita România cu iubitul ei și copiii acestuia. Până la planificarea vizitei, cântăreața și-a propus să-i învețe pe cei mici limba română.

„Păi, știi cum e, dacă îți dorești copii și ești toată ziua pe drumuri și nu-i faci, până la urmă nimerești pe cineva care să aibă destui. Sunt Albă ca Zăpada și cei 7 pitici! (râde). Sunt cinci băieți și două fete. O să venim și în România, dar când sunt copiii un pic mai mari, să înțeleagă și ei ceva, poate îi învăț românește până atunci', a declarat Anamaria.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton