Cum a decurs întâlnirea dintre Majda Aboulumosha și tatăl ei, după 25 de ani în care l-a crezut mort: „Am șapte frați pe care încă nu i-am cunoscut. Nu am judecat și…” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Am aflat cum a decurs întâlnirea dintre Majda Aboulumosha și tatăl ei, după 25 de ani în care l-a crezut mort! Chiar vedeta ne-a făcut dezvăluirea emoționantă într-un număr anterior al Revistei VIVA! Deși părintele ei a abandonat-o când ea avea doar 1 an, nu l-a judecat nicio clipă și s-a mulțumit cu faptul că l-a regăsit, în sfârșit, după ce l-a căutat o viață. Așa a aflat și ea că mai are șapte frați…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ai mereu zâmbetul pe buze, dar puțină lume știe că sufletul tău ascunde o mare dramă. Ai fost abandonată de tată la o vârstă extrem de fragedă, pe vremea când aveai doar un an. Ba chiar ți s-a spus că el nu mai trăiește, dar nu ai încetat să speri. Cum te-a afectat lipsa paternă?

De noi depinde cum dirijăm. Nu cred că am folosit niciodată termenul: sunt abandonată! Am spus că a plecat. Asta înseamnă că a fost alegerea lui, doar că în inima mea mereu mi-am dorit să-i strâng mâna, să
văd cine mi-a dat viață, fără să judec, doar ca să apară piesa din puzzle-ul meu incomplet. Nu am încetat niciodată să cred în visul meu, chiar și atunci când mi-au spus că nu mai e în viață. Am suferit, după care l-am căutat tot singură, în tăcere.

majda-1majda-1

Am bătut la ușa Ambasadei Libiei și am spus că, dacă vreodată se aude ceva despre tatăl meu, eu îmi doresc să-l cunosc, iar telefonul a apărut la scurt timp. Am primit un telefon de la un coleg de facultate care fusese cu tata. Povestea e lungă și mie nu-mi place să plictisesc. Pe scurt: mi-am îmbrățișat tatăl după 25 de ani, mi-am îmbrățișat visul și nu am încetat niciodată să cred. Nu am judecat și i-am mulțumit Lui Dumnezeu că mi-a fost alături.

Citește și: Majda Aboulumosha și-a cunoscut tatăl la 26 de ani, după ce l-a căutat o viață: „Mi s-a spus că a murit, dar…”. Cum s-a petrecut totul

Citește și: În ce relații a rămas Majda Aboulumosha cu tatăl fiicei sale, la 9 ani de la divorț: „Fericirea copilului meu e cea mai importantă' / EXCLUSIV

Citește și: Georgiana Lobonț a fost escrocată cu 50.000 de euro când a vrut să cumpere un apartament în Dubai: „Nu suntem singurii”

Citește și: Ricky Martin divorțează de Jwan Yosef după 6 ani de mariaj: 'Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri'

Cum a decurs întâlnirea dintre Majda Aboulumosha și tatăl ei, după 25 de ani în care l-a crezut mort

Când ești mic, nu înțelegi tot ce se întâmplă și se pot instala tot felul de traume, trebuie doar să înveți să-ți îmbrățișezi anumite dureri și să le lași să plece. Totul se întâmplă cu un scop, iar eu am avut-o pe mami, care mi-a fost tot și mi-a oferit toată iubirea din lume. Familia m-a făcut să mă simt specială și mi-a amintit să nu uit să zâmbesc. Oamenii din jurul meu mă văd optimistă, și asta simt mereu să fac: să dăruiesc în jurul meu bucurie.

V-ați regăsit după 25 de ani, când tu erai deja mamă, iar fiica ta avea un an, fix vârsta la care părintele tău plecase de acasă. Cum s-a întâmplat? Presupun că întâlnirea a fost una extrem de emoționantă… Descrie-ne puțin ce ai simțit atunci…

M-am dus la aeroport însoțită de mama mea, fix la două zile după Crăciun. Știi… când eram eu mică, tot timpul îi scriam lui Moș Crăciun că vreau să iau masa cu familia mea, că nu vreau cadouri. Am luat masa de Crăciun cu familia mea după 25 de ani, dar măcar am luat-o, iar mami a fost acolo, lângă mine, cu toate că sigur nu i-a fost ușor, pentru că și-a amintit de vremurile când a rămas cu mine în brațe și trebuia să înceapă o nouă viață. Ce-am simțit?! Multă emoție, care nu poate fi descrisă în cuvinte.

„Am șapte frați pe care încă nu i-am cunoscut'

Presupun că mama ți-a fost cel mai mare sprijin. Ce lecții importante de viață ai învățat de la ea? Cât de prezentă e în viața ta acum?

Mami este eroul meu! Mi-a fost alături în toate momentele importante, iar de câte ori am avut nevoie de ea, a lăsat tot și a venit alături de mine. Învăț de la ea mereu, mai ales că mă simte tot timpul. Cea
mai importantă lecție: să nu uit să fiu eu! Să mă bucur de lucrurile mici! Să mă dau cu ruj roșu când am o zi mai puțin bună.

Știm că, ulterior, mama ta și-a refăcut viața cu un alt bărbat. Cum te-ai înțeles cu el? A reușit să-i suplinească oarecum locul tatălui tău biologic?

Da, a fost prezent în viața mea și m-a învățat foarte multe lucruri.

Cum este relația ta actuală cu tatăl tău? Ai ceva să-i reproșezi, după anii în care nu a fost lângă tine? Știm că și el și-a refăcut viața, în Libia… Cum percepi toată această situație acum, la maturitate?

Normală. Toate au un curs al vieții. Am șapte frați pe care încă nu i-am cunoscut. Nu i-am reproșat nimic și nici nu o să o fac. Timpul care a trecut a rămas în urmă, nu merge înainte. Trebuie să te bucuri de prezent.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton