Cum depășesc Lili Sandu și Silviu Țolu momentele de criză din relație: „Toți oamenii au parte de tot felul de greutăți…”. Ce spune vedeta PRO TV despre nunta lor, după ce au amânat-o / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Lili Sandu și Silviu Țolu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Publicul îi apreciază pentru iubirea pe care și-a oferă necondiționat, dar și respectul și susținerea reciprocă. Deși au devenit părinți, având împreună un fiu superb, aceștia nu s-au căsătorit încă. Iată ce ne-a spus vedeta PRO TV despre nunta lor, după ce au fost nevoiți să o amâne, dar și cum depășesc cei doi momentele de criză din relație!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Privind în urmă, care a fost cel mai greu moment pentru tine, din viața de mamă, și cum l-ai depășit?

Cred că cel mai greu moment din viața oricărei mame este atunci când copilul său nu se simte bine. Nu există durere mai mare pentru un părinte… să fii neputincios, să îți privești copilul bolnav, să aștepți să se facă bine… Mi se rupe sufletul când TJ ia vreo viroză și face febră sau când se lovește. Nu m-am
simțit deloc bine atunci când am fost nevoiți să îl operăm de polipi. Chit că nu este o operație grea, am trăit momente dificile.

lili-sandu-1-1lili-sandu-1-1

Este groaznic să vezi un pui de om cum se luptă cu o boală, răceală sau clipe în care nu se simte 100% OK. Din păcate, astfel de episoade mai puțin plăcute fac parte din viața oricărui părinte și trebuie să învățăm să fim tari pentru cei mici, să-i încurajăm și să le fim alături.

Citește și: Ce spune Lili Sandu despre lupta cu depresia postnatală și cum s-a vindecat de premenopauză, la 29 de ani: „Am dat un adevărat restart organismului. Inițial, mi s-a părut imposibil' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte mama lui Lili Sandu, după ce a paralizat din cauza COVID-19: „Mă culcam plângând și rugându-mă să se facă bine. Nu este ca nouă, încă…'. Femeia a fost externată / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Adina Buzatu, în costum de baie, la 46 de ani: „Ești ireală, superbă”. Fanii au reacționat imediat

Citește și: Ce părere are Marina Almășan despre Eva Măruță: „Va duce toată viața povara numelui părinților săi'. Recunoaște că nu a văzut filmul Tati part-time

Cum depășesc Lili Sandu și Silviu Țolu momentele de criză din relație

A fost vreun moment în care ți-a fost frică de faptul că ai putea să-l pierzi pe Silviu? Că este și el depășit de greutăți și că poate își va căuta alinarea în… diverse vicii?

Toți oamenii au parte de tot felul de greutăți în viață, iar într-o familie greutățile lui devin și greutățile ei și invers. Însă eu și Silviu am știut întotdeauna cum să trecem peste momentele dificile, situațiile de criză sau clipele mai puțin fericite. Niciodată nu mi-a fost frică că l-aș putea pierde pe Silviu. Mereu am știut să gestionăm momentele dure și să ne aducem aminte că suntem o echipă, nu doi adversari. Ne putem baza unul pe celălalt, indiferent de gravitatea situației.

Cu Silviu ai vrut la un moment dat să îți oficializezi relația, dar pandemia v-a dat planurile peste cap. Și totuși, când ajungeți la altar?

Sincer, niciunul dintre noi nu consideră că fericirea stă într-o hârtie. Într-adevăr, eu și Silviu aveam nunta planificată înainte de pandemie, iar situația a fost de așa natură încât am fost nevoiți să o amânăm. În momentul de față, aceasta nu mai reprezintă o prioritate. Faptul că suntem împreună este tot ce contează.

Lili Sandu: „Cererea a venit într-un moment de-a dreptul neașteptat și emoționant'

Silviu a ascuns inelul în șosete… Te-a surprins cererea lui?

Da, m-a surprins! Cererea a venit într-un moment de-a dreptul neașteptat și emoționant. A fost intim, frumos, magic… fix cum îmi doream, dar totuși nu îndrăzneam să visez. Chiar și acum mă trec fiori de fericire atunci când mă gândesc la cât de special a fost totul!

Care dintre voi este mai romantic?

Sincer, cred că suntem la fel de romantici. Ne place să fim atenți la nevoile și dorințele celuilalt, să ne răsfățăm, să ne facem surprize plăcute unul altuia și să ne reamintim cât de mult ne iubim și
însemnăm unul pentru celălalt ori de câte ori avem ocazia.

Deși adorăm să ne petrecem timpul în trei, apreciem o escapadă romantică, o plimbare prin parc, un film urmărit împreună, pe canapea. O surpriză inedită a fost cea pe care Silviu mi-a făcut-o de ziua mea de naștere, când m-a dus în locul în care am avut prima noastră întâlnire. Imediat cum am terminat live-ul de la „Vorbește Lumea, am fugit către aeroport… și duși am fost! (zâmbește)

Cum îl descrie Lili Sandu pe Silviu Țolu

Care sunt calitățile lui Silviu? Dar defectele?

Este un om foarte bun, sufletist, iubitor. Se poartă exemplar cu mine și cu TJ. Relația pe care și-o formează cu fiul său mă impresionează. Sunt atât de apropiați și îmi este extrem de drag de ei. Este un bărbat inteligent, rațional, matur și cu picioarele pe pământ. În multe dintre cazuri, este mai matur și mai calculat decât mine.

Cine cântă la voi în casă, cocoșul sau găina?

Într-o căsnicie, implicit într-o familie, nu este despre „cine cântă. Este despre un duet armonios, un duo din care amândurora le place să facă parte. Este despre chimia și dinamica din cuplu. Multe persoane care au relații trebuie să conștientizeze faptul că nu este despre „cine are dreptate sau „cine are ultimul cuvânt. Este despre echipa pe care o formați.

Cine lasă mai mult de la el de obicei?

Nu suntem orgolioși, nu ținem supărare și nu ținem morțiș să avem dreptate. Luăm toate deciziile împreună, ne ascultăm, ne consultăm, ne confruntăm punctele de vedere, dar absolut tot ce hotărâm este rezultatul ambelor părți implicate. Câteodată las eu mai mult, câteodată lasă el… Depinde de situație, de conjunctură. Cert este că mereu suntem la fel de implicați în lucrurile pe care le facem și le spunem.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IANUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton