Cum o educă Bianca Drăgușanu pe micuța Sofia, fiica ei: ”Va trebui să muncească mult” / EXCLUSIV

 Carp Georgiana
.

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri despre educația micuței Sofia. Vedeta a mărturisit că este foarte atentă in ceea ce privește educația moștenitoarei ei și că o va învăța să fie un copil modest, cu picioarele pe pământ. În plus, fosta asistentă tv se bucură că fiica ei i-a moștenit temperamentul de luptătoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVADE MAI, GRATIS, AICI!

Într-o perioadă destul de dificilă pentru ea, presărată cu tot felul de conflicte și sentimente contradictorii, Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri despre educația micuței Sofia, fetița ei și a lui Victor Slav. Recent, la petrecerea VIVA! la VIDA , evenimentul monden al anului, frumoasa blondă, o apariție care nu trece niciodata neobservată, a vorbit despre fiica ei în vârstă de aproape șase ani, oaza' ei de liniște în momente extrem de zbuciumate pe plan sentimental.

bianca-la-vivabianca-la-viva

Ei bine, fosta asistentă tv a mărturisit că, în ciuda situației financiare bune de care se bucură, moștenitoarea ei nu va fi un copil de bani gata, răsfățat și fără simțul răspunderii. Bianca urmărește cu mare atenție comportamentul Sofiei, în diferite de contexte, și are grijă să o îndrume mereu pe cea mică în direcția pe care ea o consideră potrivită.
Citește și: De ce nu a fost Bianca Drăgușanu la nunta lui Florin Salam împreună cu Gabi Bădălău:

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Bianca Drăgușanu la petrecerea VIVA! 2022 și cine a însoțit-o.

Citește și: Shakira și Gerard Pique, fotografiați împreună la o zi după ce au confirmat că se despart:

Citește și: Monica Pop, despre lupta sa cu cancerul:

Cum o educă Bianca Drăgușanu pe Sofia, fiica ei

'Sofia este o fată care va munci pentru tot ceea ce va avea, exact cum am făcut și eu. Va trebui să se conformeze situației, să fie o luptătoare, să fie ambițioasă ca mama ei, și nu îi va fi greu pentru că îmi seamănă. Bineînțeles, însă, că eu acum muncesc pentru ca ea să aibă o copilărie mai ușoară și mai frumoasă decât a mea, dar pe viitor va trebui să muncească mult pentru dorințele ei. Și sunt convinsă că va înțelege asta de la mine, doar suntem cele mai bune prietene', a declarat fosta asistentă tv, în exclusivitate pentru VIVA.RO.

Cum l-a anunțat Bianca pe Victor Slav că va avea o fetiță

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit în 2013, iar nunta lor a fost imediat denumită de jurnaliști evenimentul anului'. Fiecare pas al celor doi a fost intens dezbătut în spațiul public, la vremea respectivă, atât cununia religioasă cât și petrecerea fiind sub lupă' în fiecare clipă. 

Divorțul a venit, neașteptat, la doar un an după nuntă, dar până la urmă îndrăgostiții și-au mai dat o șansă și au format, din nou, un cuplu.
În 2016, fosta prezentatoare tv anunța că este gravidă pentru prima oară, iar de când a apărut micuța Sofia, totul s-a schimbat în viața ei. Protagonista noastră spune că a simțit de la început că va avea o fiică.

'I-am spus lui Victor că sunt însărcinată, într-un moment în care lucrurile nu erau roz între noi, și că indiferent ce părere are el în acele momente, eu o să fac o fetiță care va fi prietena mea cea mai bună. Reacția lui a fost foarte haioasă, nu mai știa de ce să se țină, de emoții', a povestit Bianca la un podcast.

Vedeta și Victor Slav s-au despărțit definitiv in 2018, după mai multe certuri și împăcări, dar au o relație civilizată de dragul fetiței lor. Deși și-au mai trimis câteva săgeți' de-a lungul timpului, legătura lor a fost, predominant, una liniștită, lipsită de situații neplăcute.

Bianca Drăgușanu, despre sfaturile cele mai importante pe care i le-a dat mama ei

Bianca Drăgușanu are o relație specială cu mama ei, Madi, singura persoană care i-a fost alături când a trecut prin momente traumatizante cu bărbații din viața ei. În cele mai grele perioade ale ei, frumoasa blondă susține că și-a adus aminte de sfaturile de suflet ale celei care i-a dat viață.

Mama mi-a spus întotdeauna să am încredere doar în mine și în Dumnezeu', a povestit Bianca, în exclusivitate pentru VIVA.RO.

Bianca, declarație neașteptată după mai multe certuri aprinse cu Gabi Bădălău

Bianca a păstrat misterul în ceea ce privește relația ei controversată cu omul de afaceri Gabi Bădălău. Cei doi nu au fost împreună la nunta lui Florin Salam, iar de acolo au pornit speculațiile conform cărora cuplul s-ar fi destrămat din nou.

Chiar la petrecerea VIVA! la VIDA, vedeta a făcut câteva afirmații cu subînțeles despre viața ei personală, adâncind, astfel, misterul.
'Eu iert, iert, iert, până când nu mai iubesc și nu mai ajut', a declarat Bianca Drăgușanu.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton