Cum este Puya în rolul de tată și ce așteptări are de la iubiții fiicelor lui: „Vreau să-i cunosc. O să fie cei mai buni prieteni ai mei”

.

Puya și soția lui, Melinda, sunt căsătoriți de 13 ani, iar din dragostea lor au rezultat trei fiice. Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, artistul a vorbit despre modul în care își îndeplinește rolul de tată și despre valorile pe care încearcă să le transmită mai departe.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Puya și Melinda s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de aproape cinci ani, și au împreună trei fiice – Melissa, Iuliana și mezina Natalia. Deși cariera muzicală i-a adus reputația de băiat rău, artistul recunoaște că lucrurile stau diferit în viața de familie. În rolul de tată, Puya spune că încearcă să le insufle încredere fiicelor sale și să le impună reguli adaptate la societatea de astăzi.

Citește și: Puya și-a făcut mare gospodărie la țară, are solar, iar acum își amenajează o livadă. Artistul are mai multe proprietăți: „Astea nu le găsești prin supermarket, acolo sunt interzise astea românești'


Citește și: Puya a dezvăluit de la ce a pornit scandalul de la Folk You din Vama Veche, când el a fost huiduit pe scenă: „Au dat cu sticle pline cu nisip. Ducu Bertzi i-a agitat pe folkiști'

Citește și: Cine e Chef Richard Abou Zaki, noul jurat de la Chefi la Cuțite. Are origini libaneze, a locuit în Italia și deține un restaurant cu o stea Michelin

Citește și: Ce calități apreciază Jador la Oana Ciocan, logodnica lui: „Mă iubește mai mult decât merit și îmi iartă toate…’. I-a spus că va fi soția lui încă de la prima întâlnire

Ce fel de tată este Puya pentru fiicele lui

Puya este un familist convins și își dorește să le insufle fiicelor sale încredere, calitate care, spune el, le va fi de folos indiferent de schimbările din societate și parcursul ales. Artistul este de părere că părinții trebuie să-și crească copiii cu multă dragoste, căci așa pot dezvolta empatie față de cei din jur.   

„Ei zic că semăn cu tata, deci mă apropii de un nea Puiu, se pare. Încerc, pe cât posibil, să îi înțeleg. Bine, nu îmi iese așa tot timpul. În primul rând, încerc să le inspir încrederea că pot face lucruri. Asta mă interesează cel mai mult, să aibă încredere, să aibă curaj și să nu simtă frica aia de nou, de orice altceva. Nu toți sunt făcuți să fie doctori, nu toți sunt făcuți să fie genii sau sportivi de performanță, cum vrea Dumnezeu.


Nu știu ce să-i învăț, îți spun sincer, pentru că nu știu dacă ceea ce știu eu le va mai folosi lor. Lumea se schimbă. Telefonul pe care îl am eu în buzunar este de 10-20 de ori mai bun decât calculatorul pe care îl am eu în studio, ăla din anii 90. Nu știu cum va arăta lumea, dar, cu siguranță, de curaj vor avea nevoie, de încredere. Și dragoste, cred că dragostea este cea mai importantă. În momentul în care un copil este iubit și simte că este iubit, asta cred că îl și deschide mai departe, să aibă și empatie, să știi să relaționezi și cu ceilalți din jurul tău’, a spus artistul în podcastul lui Damian Drăghici.


Ce așteptări are Puya de la iubiții fiicelor lui

Puya nu se consideră un părinte restrictiv și i-ar plăcea să aibă o relație apropiată cu viitorii iubiți ai fiicelor lui.

„În general, vreau să le cunosc iubiții, o să fie cei mai buni prieteni ai mei. Vreau să-i cunosc, să fim frați. Sper să fie băieți…Cred că vezi din mers, niciodată nu ești pregătit pentru perioadele astea, copiii evoluează foarte mult de la un an la altul. Practic, dacă mă uit acum la filmările cu ele de acum 5 ani, parcă mă uit la alte persoane. Nu mai există persoana aia. Încerc cu fiecare persoană să discut difert. Multe discuții nici nu prea am, că sunt foarte mult plecat, doar dacă sunt solicitat. Fetele se înțeleg altfel între ele. Eu sunt solicitat doar așa când sunt cazuri extreme’, a mai spus el.


„Nu poți să-și faci copilul un neadaptat’

Puya este de părere că părinții trebuie să le impună copiilor reguli adapte la societatea de astăzi.

„Nu poți să-ți faci copilul un neadaptat. Tu să-i impui niște reguli de care societatea din jur nu mai ține cont. Foarte mult timp, de exemplu, copiii mei n-au avut telefoane. Pandemia le-a pus telefoanele în mână. Aveam discuția asta mereu, că toți ceilalți aveau, ele n-aveau. Zic: „Băi, n-am de ce s-o mai țin eu așa, s-o fac pe nebunul, că nu au ce să discute cu ăia’. Trebuie, cumva, să faci un melanj între principiile tale și cum e lumea de acum’, a mai spus el.

Sursa foto: Facebook