Cum a fost Ana Baniciu cerută în căsătorie de iubitul ei, Edy Kovacs și cum va fi nunta lor: „Nu vrem să fie una tradițională, ci...” / EXCLUSIV

.

Ana Baniciu ne-a povestit cum a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edy Kovacs. Tânărul a apărut în viața ei într-un moment în care nu se aștepta nicio clipă să fie „lovită' din nou de săgeata lui Cupidon. Acesta a luat-o complet prin surprindere și atunci când i-a adresat celebra întrebare, „într-un loc superb din Positano'. Vedeta ne-a dat puțin din casă și ne-a spus și cum va arăta nunta lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana, nu ai împlinit încă 30 de ani, dar ai bifat din plin pe toate planurile importante. Este ceva ce ți-ai dorit și nu ai reușit să îndeplinești până acum?

Sunt multe lucruri pe care le mai am în lista mea de dorințe. Printre cele mai importante este melodia sau albumul cu tata pe care îl am în plan, mai multă muzică și colaborări pe plan muzical, proiecte de televiziune, dar într-o conjunctură diferită, iar pe plan personal îmi doresc un copil!

ana-baniciu-12-1ana-baniciu-12-1

Citește și: Cum au afectat-o pe Ana Baniciu moartea mamei ei și despărțirea părinților:„Și-a dedicat viața unui singur om… mie. Înainte de plecarea ei…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a cunoscut Ana Baniciu pe iubitul ei, Edy Kovacs:„Arătam rău, a avut foarte mare grijă de mine'

Citește și: Bia Khalifa a fost descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.Decizia luată de Pro TV

Citește și: Alina Sorescu, primele declarații după ce a rămas fără emisiuna de la TVR:”Este locul unde am crescut și m-am format ca artist”

Cum a fost Ana Baniciu cerută în căsătorie de iubitul ei, Edy Kovacs

După cum spuneam la început, viața ta este pe un trend ascendent și, de ceva vreme, iubești și ești iubită. Chiar dacă ai mai vorbit despre asta, mi-ar plăcea să o faci și pentru cititorii revistei VIVA! Așadar, cum v-ați cunoscut tu și Edi? A fost dragoste la prima vedere? Ce te-a atras la el?

Edi a apărut în viața mea în momentul în care nu mă așteptam să apară cineva. Pentru mine a fost o întâlnire întâmplătoare, însă el premeditase tot! (râde) Mi-a povestit ulterior că era atent la mine de ceva vreme, că simțea că sunt mișto ca om și voia să mă cunoască! Andreea, vecina mea și prietena noastră comună, ne-a făcut cunoștință într-o seară, și de acolo s-a ocupat el să-mi arate că este piesa lipsă a puzzle-ului meu. Probabil nu întâmplător el, fără să vrea, mi-a dat COVID, și după aceea a și avut grijă de mine! Universul a vrut să ne apropie din start… (râde)

Anul trecut ai fost cerută în căsătorie de iubitul tău și, recunosc, așteptam cu nerăbdare momentul! Cum a fost? Ai avut parte de o cerere ca la carte sau te-a luat total prin surprindere?

A fost un moment foarte intim, emoționant și pur. M-a cerut în căsătorie într-un loc superb din Positano, unde el avea în plan să mă scoată la dans și să se așeze în genunchi, dar acolo, ce să vezi, nu era muzică, pentru a ne putea concentra pe sunetul mării, așadar m-a invitat să facem o poză și m-a cerut! Am fost emoționați și noi, și familia noastră!

Cum va arăta nunta lor

V-ați decis, până la urmă, asupra datei nunții? Spuneai că vor fi sute de invitați, dar, sunt curioasă, o să mergeți pe tradițional – îți dorești rochie albă de mireasă sau o să ne surprinzi?

Încă nu știm data, știm doar că ne dorim să facem nunta anul viitor și că nu vrem să fie una tradițională, ci o petrecere între prieteni! Ne dorim muzică bună, pentru că amândoi suntem pasionați de muzică și aici aveam cea mai mare bătaie de cap, în rest suntem relaxați, pentru că știu că o să organizăm ceva special!

Care este trăsătura ta de caracter definitorie? Dacă ar fi să te descrii în câteva cuvinte, care ar fi acestea?

Sunt un om pozitiv! Cred că asta e trăsătura mea principală, așa mă descriu și cei din jur, o tipă cu energie mișto! Și mai am o calitate pe care o consider un atu, sunt extrem de intuitivă și funcționez pe baza intuiției mele, mă bazez pe ea.

Ce pasiune ascunsă are Ana Baniciu

Știu că ești pasionată de călătorii… Unde îți place să mergi în vacanță? Am fost uimită să aflu că îți place mai mult iarna, fiindcă ești pasionată de schi…

O să râzi, dar mi-am cam schimbat părerea! E clar că fiecare anotimp vine cu frumusețea lui, dar, fiind un om foarte friguros, îmi este din ce în ce mai greu cu iarna! Îmi place zăpada, dar privită de pe geam! Schiez cu plăcere de fiecare dată când am ocazia, dar și marea, și vara au o frumusețe aparte.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Cătălin Oprițescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton