Cum a fost Anca Dumitra cerută în căsătorie și ce nume are în buletin acum: „S-a întâmplat într-un cadru de vis. Nu m-aș fi așteptat niciodată să fie...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Deși o caracterizează discreția, Anca Dumitra a acceptat să ne povestească, de dragul cititorilor revistei VIVA!, cum a fost cerută în căsătorie de soțul ei, Manfred Spendier, și cum este trecută acum în buletin. Se pare că frumoasa actriță i-a luat numele partenerului său în acte, însă, spune ea, pentru oameni rămâne Anca Dumitra. Totodată, am aflat și de ce peripeții a avut parte la cununia civilă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bine te-am regăsit, Anca! Ultima dată când ne-am întâlnit în paginile revistei admiratorii tăi sperau că mai au o șansă… Le-ai spulberat însă pe toate în decembrie, anul trecut, când te-ai căsătorit cu alesul inimii tale, Manfred Spendier. Cum îți priește noul statut, de femeie măritată? Ce s-a schimbat? E așa cum ți-ai imaginat?

Bine v-am regăsit și eu! Nu știu în ce măsură aveam un număr mai mare sau mai mic de admiratori care sperau sau nu, însă, este adevărat, m-am căsătorit. Nu mi-am imaginat nimic înainte ca să-mi fie spulberat visul cu realitatea. Poate sună ciudat sau nu, dar nu am fost genul care să se gândească de mică la rochia de mireasă sau cum/când. Toată viața am lăsat să vină natural lucrurile spre mine – acum am simțit, acum am făcut-o. Nu e o schimbare radicală.

anca-dumitra-1anca-dumitra-1

Citește și: Cum și-a ales Anca Dumitra rochiile de mireasă și ce cadou i-au făcut nașii, la nunta cu Manfred Spendier: „O petrecere cum nu mi-aș fi imaginat. Am avut o sută și un pic de invitați' / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Anca Dumitra din „Las Fierbinți' despre căsătorie și copii: „E o vârstă la care se întâmplă astfel de lucruri' / EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu dezvăluie secretul căsniciei fericite cu Radu Vâlcan: „Toate cuplurile se ceartă, dar…”

Citește și: Irinel Columbeanu a plecat în America să-și vadă fiica, pentru prima dată după 5 ani, pe cheltuiala lui Mr. Pink: „Mă voi întoarce peste o săptămănă”

Cum a fost Anca Dumitra cerută în căsătorie și cum este trecută acum în buletin

Cererea în căsătorie cum a fost? Te-a luat complet prin surprindere?

Cererea în căsătorie a fost foarte frumoasă și emoționantă. S-a întâmplat în Santorini, un cadru de vis, și a fost un moment al nostru, cum e și firesc, de altfel, dar pregătit într-un fel surprinzător, însă și romantic. Ce pot să spun este că probabil nu m-aș fi așteptat niciodată să fie artificii. Asta cred că a fost un plus de magie.

Ați făcut cununiile la distanță de câteva luni una de cealaltă. Știm că cea civilă, de pe 17 decembrie 2022, s-a lăsat cu peripeții în privința actelor și spuneai că v-ați gândit și la varianta că ar putea fi un semn. Din fericire, însă, ați reușit să rezolvați totul la timp. Povestește-ne tu mai pe larg cum a fost situația. Ai avut emoții când ai spus DA?

Nu aș vrea să povestesc mai pe larg, important este că s-au rezolvat. Soțul meu fiind cetățean străin, i-au fost cerute mai multe acte decât mie, ca cetățean al țării noastre. Peripețiile au colorat și mai mult acea perioadă. Totul e bine când se termină cu bine, nu?

Da, am avut emoții, dar a fost destul de scurt momentul. Durează până intri, te pregătești, iar tot ce se întâmplă în cadrul ceremoniei civile e destul de rapid.

„Pentru toți oamenii sunt Anca Dumitra, așa că voi rămâne așa peste tot'

După căsătorie, unele femei aleg să treacă la numele de familie al soțului, în timp ce altele și-l păstrează pe cel de domnișoară sau le iau pe amândouă. La tine cum e? Ai devenit doamna Spendier sau ai rămas la numele de Dumitra?

Pentru toți oamenii sunt Anca Dumitra, așa că voi rămâne așa peste tot. În acte este mai simplu, este Spendier.

Ce surprize le mai pregătiți fanilor tu și colegii tăi din „Las Fierbinți'? Dar tu ce planuri ai pentru restul anului? Să ne așteptăm și la alte proiecte frumoase din partea ta?

Trebuie să fie cu ochii pe noi, pe PRO TV, suntem cu sezonul nou pe post. Să vină la teatru, să vină în cinema, să vadă filmele! Pentru moment, sunt în luna de miere și mă bucur de ea. Să dea Dumnezeu să se întâmple proiecte frumoase, să avem despre ce vorbi și la următorul interviu. Mulțumesc frumos!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton