Cum a fost poreclit Adrian Nartea după prima vizită la socri, la Suceava: „Am impresionat tot satul”

 Ifrim Georgiana
.

Cum a fost poreclit Adrian Nartea după prima vizită la socri, la Suceava. Adrian Nartea are o carieră fulimnantă în actorie, dar și o familie cu care se mândrește. Protagonistul din serialul „Vlad' formează de un deceniu un cuplu cu Alina Ferinceac și au doi copii superbi. Recent, acesta a dezvăluit modul în care a decurs prima întâlnire cu socrii din Suceava, dar și porecla pe care a căpătat-o de la vecini. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum a fost poreclit Adrian Nartea după prima vizită la socri, la Suceava. Adrian Nartea și soția lui, Alina Ferinceac, sunt căsătoriți de 8 ani. Cei doi soți și-au trăit povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor, iar actorul face rare declarații despre partenera lui de viață și despre cele două fetițe pe care le au împreună. După un an de relație, Adrian Nartea și-a cunoscut socrii și a povestit cum a fost primit în familia Alinei Fernceac, dar și cum l-au poreclit vecinii.

di9di9

Citește și: Cum se înțelege actorul Adrian Nartea cu soacra: „Prima întâlnire a fost una drăguță, a fost o chimie…”

Citește și: „Și acum, dacă stau să mă gândesc, încep să plâng'. Cum i s-a schimbat viața lui Adrian Nartea, după a fost diagnosticat cu o tumoră intra-craniană

Citește și: Alina și Sorina de la Bravo, ai stil!, în scandal după ce au fost acuzate că au trișat. Verdictul juraților: „Cine scoate 6000 de euro ca să…”

Citește și: De ce lipsește Alessandra Stoicescu de la Antena 1. Cine prezintă Observatorul acum

Cum a fost poreclit Adrian Nartea după prima vizită la socri, la Suceava

După o vizită la Suceava, orașul natal al soției sale, Adrian Nartea a căpătat o poreclă amuzantă din partea vecinilor socrilor săi. Actorul este de părere că a „impresionat' tot satul atunci când își făcea antrenamentele fizice.

„O să zic o chestie foarte drăguță. Eram la Suceava, la socrii acasă. Îmi făceam și antrenamentele. Alergam pe acolo. După ce ne-am întors la București, soacra mea a vorbit cu Alina la telefon și i-a zis ce ziceau vecinii când mă vedeau: Băiatul cu pielea fină care aleargă!'. Cumva, i-am impresionat într-un fel. Cred că am impresionat tot satul sau toată Suceava. Acolo este o altfel de percepție și e foarte faină. Cred că aș putea să candidez să fiu primar. Dar nu cred că aș putea, e prea complicat. Să merg în politică și să mă apuc de gâtit după. (râde)', a spus Adrian Nartea, potrivit ego.ro.

Adrian Nartea a fost speriat de socrul lui

Deși spune că s-a înțeles bine cu soacra lui încă de la prima întâlnire, Adrian Nartea recunoaște că relația cu socrul lui i-a dat câteva bătăi de cap.

„Îmi aduc aminte prima întâlnire cu socrul. A fost una interesantă, nu pot să o zic. (râde). Soacra m-a plăcut din prima. Mă știa de la televizor, Alina îi mai povestise de mine. Prima vizită la Suceava a fost după un an de relație, ceva în genul acesta, nu a fost așa, imediat. M-a speriat prima dată. (n.r. socrul) Dar m-am gândit că este la Suceava, este departe de București. Acum s-au liniștit apele, oricum. Socrul nu mai este, dar se liniștiseră imediat, atunci, pe loc. Nu a fost nimic rău intenționat, dar pur și simplu stilurile erau diferite', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Ce impresie le-a lăsat Adrian Nartea socrilor săi

„M-au văzut și avantajul socrilor mei este că au un fler și un simț la oameni, indiferent. De obicei, oamenii care nu stau într-un loc mare au un simț foarte organic cu alte persoane. Chestia asta a fost la bază de la început. Niciodată nu s-au gândit la treaba aceasta. (n.r. că are mai multe relații sau că o să le facă fiica să sufere) M-au simțit, și-au dat seama și nici măcar nu a trebuit să zic nimic. Au un simț al oamenilor, e altfel conexiunea', a încheiat el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton