Cum a fost surprins Marian Ionescu alături de fiul său și al Octaviei Geamănu, în parc. Ipostaze rare cu artistul, la 60 de ani

.

Cum a fost surprins Marian Ionescu, alături de fiul său și al Octaviei Geamănu în parc. Marian Ionescu de la Direcția 5 a schimbat faima de „idol al femeilor” cu cea de familist convins, după ce a cunoscut-o pe Octavia Geamănu. În 2016 au devenit părinți, iar artistul este un tătic implicat, văzut adesea în locurile de joacă împreună cu fiul lui în vârstă de șapte ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Cum a fost surprins Marian Ionescu alături de fiul său și al Octaviei Geamănu în parc. Dacă în tinerețe a fost un adevărat Don Juan, curtat de toate femeile frumoase din România, la aproape 61 de ani, Marian Ionescu este un tătic implicat, căruia îi place să petreacă timp cu fiul său cel mic. Artistul de la Direcția 5 mai are un băiat în vârstă de 39 de ani, Carmin.

Cum a fost surprins Marian Ionescu alături de fiul său și al Octaviei Geamănu în parc


Marian Ionescu s-a „cumințit' după ce a cunoscut-o pe Octavia Geamănu. S-au căsătorit în 2015 și este nu doar un familist convins de atunci, ci și un tată implicat pentru fiul lor Andrei, care are șapte ani acum. De-a lungul anilor, Marian Ionescu a fost surprins adesea în parcuri sau la locurile de joacă împreună cu fiul său ce mic

Recent, fotoreporterii Playtech Știri l-au zărit pe soțul Octaviei Geamănu și pe fiul acestuia la un loc de joacă special amenajat din cartierul Băneasa, loc pe care îl frecventează destul de des.


Fiul său s-a jucat alături de ceilalți copii, în timp ce tatăl său, responsabil și atent, l-a observat cu mare grijă, asigurându-se că băiatul său este în siguranță.

„Soțul meu e de nota 10! E un tată minunat, un soț minunat, e punctul meu de echilibru și eu al lui și mă simt foarte norocoasă că ne-am întâlnit în viața asta!’, spunea Octavia Geamănu. 

Citește și: Catrinel Marlon, într-o ţinută foarte stylish la Săptămâna Modei de la Milano


Citește și: Cutremur de 6,6 grade în Columbia, după ce Irina Fodor a ajuns la America Express: „Nu a fost prea drăguț…’

Citește și: Dan Ursa, primele declarații după ce a câștigat Survivor 2023: ‘Am supraviețuit. Am fost, sunt și voi rămâne un om simplu

Cum se înțeleg între ei băieții lui Marian Ionescu

Marian Ionescu a făcut băieți la 32 de ani distanță și acum se bucură să vadă că deceniile care-i despart pe Carmin și Andrei nu contează deloc în ecuația iubirii lor.


Carmin și Andrei sunt doi băieți perfecți, inteligenți și frumoși, care se iubesc și pe care-i ador. Mă bucur că-i am și că-mi fac viață mai plină și frumoasă’, a mărturisit Marian Ionescu acum câțiva ani pentru Libertatea.

Apariția micuțului Andrei i-a schimbat totalmente viața lui Marian Ionescu, care uitase de mult ce sentimente încerci când ții un bebeluș în brațe.

Și pe Carmin l-am ținut în brațe, cu el am descoperit ce înseamnă să simți căldura și bătăile inimii copilului tău. Acum, Carmin e bărbat în toată firea, membru de bază în trupa Direcția 5, și cu toate astea, tot simt nevoia să-l îmbrățișez’, mai spunea artistul.


Juniorul familiei Ionescu va urma, cel mai probabil, același drum în viață ca tatăl și fratele lui, pentru că deja se arată interesat de muzica ce-l înconjoară!

Poate că și Andrei va fi artist. Timp de 6 luni a adormit, în fiecare seară, pe un cântec pe care l-am scris special pentru el (Balerina’ – n.r.). E curios să atingă instrumente muzicale, participă la repetiții fără să se plictisească și este fascinat de culori în atelierul casei‘, spunea Marian Ionescu.

Octavia Geamănu a explicat de ce nu mai doarme cu Marian Ionescu de când sunt părinți


Acum câteva luni de zile, Octavia Geamănu a stârnit vâlvă în mediul online, după ce a declarat că ea și soțul ei nu dorm în același dormitor. De altfel, vedeta a subliniat cât de important este pentru ei ca fiecare să aibă propriul spațiu pentru a-și aduna gândurile și să fie în armonie cu propria persoană, fără a compromite sau modifica tabieturile partenerului.

„Am înțeles că am deranjat multă lume cu felul în care trăiesc și aș vrea să explic pentru cei care au înțeles altfel decât mi-aș fi dorit să se înțeleagă. Nu e o justificare a modului de viață, căci până la urmă asta e formă în care alegem să trăim fără a-mi trece prin gând că supăr pe cineva.


N-am citit vreun comentariu însă am aflat de curând despre cât de celebră am devenit brusc. (…) Dacă ai suficient spațiu în casă, nu e păcat să nu te bucuri de intimitate fără să fugi de partener?

Să îi respecți nevoile, poate tabieturile, fără că acestea să te afecteze în vreun fel? Ce e greșit să ai spațiul tău în care să-ți aduni gândurile, să fii tu cu tine trăind în armonie cu partenerul tău?


Da, cred în a păstra o urmă de mister în față omului cu care trăiești, căci sunt atâtea situații despre care chiar nu trebuie să știm. Multe cupluri se culcă pe urechea lui „e a mea’, „e al meu’, însă nimeni nu ne aparține.

Iar când alegi să îți împarți viața cu cineva, dacă i-ai dăruit-o până la a o anula pe-a ta, să nu ajungi să fii surprins când partenerul va căuta altceva.

Să iubești și să fii iubit, să trăiești în armonie deplină fără prea mare efort, serios dacă nu constat că ține mult și de noroc. S-aveți noroc să fiți cu-adevărat fericiți, nu de ochii lumii, ci alături de omul pe care îl iubiți’, a scris Octavia Geamănu pe Facebook.