Cum a fost surprins Smiley de fiica lui de doar 2 ani. Ce știe să facă Josephine: „M-a terminat”

.

Cum a fost surprins Smiley de fiica lui de doar 2 ani. Smiley a descoperit că fiica lui, Josephine, are înclinații artistice. Artistul și partenera lui, Gina Pistol, nu-și expun fiica pe rețelele de socializare, însă nu ezită să dea declarații despre activitățile acesteia și despre modul în care își dezvoltă personalitatea. La aproape doi ani, micuța este îndrăgostită de muzică și îi știe toate piesele tatălui ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Cum a fost surprins Smiley de fiica lui de doar 2 ani. Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima dată în anul 2021. Luna viitoare, fiica celor doi, Josephine, va împlini vârsta de doi ani. Până acum, cei doi parteneri nu au postat imagini cu chipul micuței, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite’ motivând că n-ar vrea s-o expună energiei negative din mediul online. În schimb, aceștia sunt destul de generoși cu declarațiile despre fiica lor, despre modul în care își îndeplinesc rolul de părinți și despre modul în care evoluează personalitatea celei mici. Recent, Smiley a declarat că Josephine este pasionată de muzică și dans, ba chiar îi recunoaște piesele și le fredonează.


Smiley a descoperit că fiica lui, Josephine, are înclinații artistice. Artistul mai spune că profită din plin de fiecare moment alături de fiica lui și încearcă să fie cât mai implicat în viața acesteia, deși viața de artist este destul de solicitantă. Juratul de la „Vocea României’ a remarcat înclinațiile artistice ale micuței, așa că o ajută să și le dezvolte.


Citește și: „El nu mi-a cerut niciodată, dar…'. Pavel Bartoș l-a plătit pe prietenul Smiley să joace în filmul lui, „Ramon'

Citește și: Smiley și Gina Pistol vorbesc despre al doilea copil: „Îl vom primi cu toată dragostea…'

Citește și: Ianna Novac o contrazice pe Irina Nicolae, după ce a spus că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A: „Nu a fost nicio secundă ideea de a exclude pe cineva. Unele colege…’ / EXCLUSIV


Citește și: Rihanna este însărcinată a doua oară. Și-a arătat burtica de gravidă în timpul show-ului din finala Super Bowl 2023

Cum a fost surprins Smiley de fiica lui de doar 2 ani

Se pare că fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a moștenit talentul tatălui ei. Micuța este pasionată de muzică și dans, așa că juratul de la „Vocea României’ o implică în cât mai multe activități artistice.

„A fost o surpriză pentru mine pentru că lui fii-mea i-a plăcut foarte tare piesa de când a auzit-o. Și acum zice Mamuu, că nu poate să zică Ramon. I-a plăcut foarte tare. A dansat și în baie dansează. Ea oricum dansează în fiecare zi. Cam vreo două-trei ore pe zi.


Îmi știe piesele, îmi cere să-i pun piese cu mine, îmi recunoaște vocea oricum și când vorbesc, și atunci când cânt. Are o ureche muzicală foarte bună și un simț artistic foarte bine dezvoltat. Trăiește fiecare piesă pe care o ascultă, dansează, se vede pe fața ei cum își schimbă starea în funcție de piesă, dansează diferit pe fiecare piesă. Acum e setată pe Ceaikovski. M-a terminat’, a declarat artistul, potrivit ego.ro.


„Dansez în fiecare zi cu ea’

Smiley spune că profită de fiecare moment cu fiica lui, care, recent, a devenit pasionată de balet. Astfel, artistul spune că dansează în fiecare zi cu Josephine și îi acordă toată atenția de care are nevoie.

„A primit o carte de la mama, de la bunica ei, cu Lacul lebedelor, care are și parte audio. Îți arată imaginile și pui fundalul sonor. E povestea din Lacul lebedelor și are și fundalul sonor din Ceaikovski. Sunt doar bucățele, fragmente scurte, dar când a ascultat prima dată am văzut că-i place și am vrut să-i pun tot fragmentul.


Atât mi-a trebuit că acum ascultăm și Lacul lebedelor, și Spărgătorul de nuci, și tot ce ține de balet. Dansez în fiecare zi cu ea când sunt acasă. Și dimineața, și seara. Dansăm și balet, dansăm și funk. Fac prize cu ea, ne distrăm foarte tare’, a încheiat Smiley.

Sursa foto: Facebook