Cum au fost surprinse fiicele lui Pepe înainte de nuntă. Ce mesaj i-a transmis artistul fiului său, de ziua de naștere: „Prințul meu perfect”

.

Pepe și Yasmine Ody au început pregătirile pentru nunta de astăzi. Vineri, 7 iunie, artistul și aleasa inimii lui își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu. Aceștia vor face cununia religioasă, la doi ani de la cea civilă, și sunt nerăbdători să îmbrace ținutele de mire și mireasă. Tot astăzi e și ziua de naștere a fiului lor. Iată ce mesaj i-a transmis artistul micuțului și cum le-a surprins pe fiicele sale!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Pepe și Yasmine Ody se căsătoreau civil acum doi ani. Astăzi, 7 iunie, cei doi fac și cununia religoasă și petrecerea de nuntă, chiar de ziua de naștere a fiului lor, Pepe Jr. După slujba de la biserică, prietenii cuplului sunt așteptați la petrecere. Aceasta se anunță a fi una cu adevărat grandioasă, cu peste 200 de invitați, iar pregătirile pentru eveniment au început deja.

pepe-23-1pepe-23-1

Citește și: Totul despre nunta lui Pepe cu Yasmine: „E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac’ / Ce artiști cântă și cum va fi meniul

Citește și: Ce preocupări au cei trei copii ai lui Pepe: „Maria e la nivel de performanță, e căpitan de echipă'. Fiul artistului ia lecții de înot, la doar 1 an

Citește și: Mihai Bobonete, fotografii neașteptate cu Mădălina Ghenea de la un eveniment monden din București, după ce a făcut glume la adresa ei: „Șocant probabil pentru toată lumea, așa cum a fost și pentru mine…'

Citește și: Fiica Mirelei Vaida, internată în spital de o săptămână: „Acuza dureri de cap și amețeli. Mă înfricoșa…E dureros să…' / Cum se simte acum Carla, în vârstă de 9 ani

Cum au fost surprinse fiicele lui Pepe înainte de nuntă

Astăzi, de ziua fiului său, Pepe se căsătorește religios cu soția lui, Yasmine Ody. Încă de la prime ore ale zilei, artistul a ținut să-i transmită micuțului Pepe Jr. un mesaj emoționant. Acesta împlinește 2 anișori.

„La mulți ani fericiți împreună! Prințul meu perfect! Te Iubesc! Sunt cel mai fericit om din lume cu așa băiat', a transmis Pepe, pe Instagram, în dreptul unei imagini cu fiul său.

Încă de ieri, se pare că Pepe și familia lui au dat startul pregătirilor de nuntă. Cântărețul și-a surprins cele două fiice, Rosa și Maria, la coafor. Acestea au fost tunse și aranjate la păr, pentru ca astăzi, la marele eveniment, să arate senzațional. Cu siguranță, și cei doi protagoniști, Pepe și Yasmine Ody, sunt în „febra pregătirilor', însă nu au dezvăluit încă ce ținute vor purta și nici cum va fi coafata și machiată mireasa.

Vor avea peste 200 de invitați la nuntă

Pepe a dezvăluit, recent, câți invitați vor avea la petrecere, dar și care a fost procesul prin care a selectat persoanele ce le vor fi alături în această zi specială.

„Eu sunt genul de om care se pregătește minuțios, dar de data asta am vorbit cu un prieten foarte bun, Alex, care are o firmă de organizări evenimente și a înțeles exact ce vreau. Eu și Yasmine am avut munca de a tria și de a sorta, de a alege oamenii care vin să se bucure pe bune și atât, ceea ce ne-a fost destul de greu. Nu sunt mai mult de 230 – 220, ceva de genul, deci undeva pe acolo', a spus Pepe, conform Spynews.ro.

Ce cântăreți vor întreține atmosfera

Tot de curând, artistul spunea că e încrezător că evenimentul va ieși perfect. La nunta lui Pepe cu Yasmine Ody vor cânta mulți cântăreți celebri, cum ar fi: Mandinga, Theo Rose, Johnny Romano și Viorica și Ioniță de la Clejani.

„Este totul superbine organizat, avem încredere că o să iasă un supereveniment și toată lumea vine să se distreze. Da (n.r. – este totul pus la punct). Totul este în detaliu pus la punct. Dacă au curaj, oamenii să înțeleagă un altfel de concept, așa cum l-am prezentat eu celor care organizează nunta, și care au înțeles perfect și au venit și cu 3-4 idei în plus, care au fost extrem de potrivite. De fapt, este primul eveniment de care nu mă ocup eu personal și am angajat pe cineva care să facă lucrurile astea pentru mine în cel mai profund detaliu.

O să fie cât se poate de relaxat, să vin ca un invitat la nuntă. Dacă zic programul artistic, e festival. Zic câțiva, nu pe toți: Mandinga, Theo Rose, Johnny Romano, Clejanii, , nea Marin cu dansuri', a mai declarat Pepe la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram, captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton