Cum gestionează Cătălin Botezatu întâlnirile cu fanele prea insistente: „Le-am dat afară cu Poliția. Au venit acasă, la atelier, la restaurante, peste tot”

 Ifrim Georgiana
.

La 56 de ani, Cătălin Botezatu are o carieră impresionantă în modă, fiind unul dintre cei mai apreciați designeri de la noi din țară. Fostul model recunoaște că succesul îi surâde și pe plan sentimental, căci etse un bărbat râvnit și se bucură de atenția multor femei frumoase. Chiar și așa, creatorul de modă recunoaște că, uneori, poate fi copleșit de fanele care întrec limita în relația cu el. Iată cum gestionează Cătălin Botezatu aceste situații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fără doar și poate, Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai de succes creatori de modă de la noi din țară. Creațiile acestuia sunt apreciate atât în România, cât și în străinătate, căci organizează prezentări de modă în toate colțurile lumii. Dincolo de realizările deosebite în plan profesional, Cătălin Botezatu are un trecut amoros tumultuos, fiind implicat în relații cu mai multe femei celebre din showbiz-ul autohton.

ca9ca9

Recent, designerul a vorbit despre modul în care își alege partenerele, dar și despre excesele unor fane care au depășit limita în relația cu el. Având o asemenea notorietate, Cătălin Botezatu recunoaște că este adesea abordat de femei care îl admiră, însă este deranjat atunci când acestea nu îi respectă intimitate și spațiul personal.

Citește și: Cătălin Botezatu, la un pas să fie atacat de rechin, în vacanța din America de Sud: „Am simțit că ceva mă împunge pe la spate, i-am văzut coada'

Citește și: Care este cea mai mare frică a lui Cătălin Botezatu și ce superstiții are: „Spre deosebire de alții, îmi e frică să nu devin…”

Citește și: „Numai cu rugăciune va reuși să supraviețuiască pentru celălalt copil”. Mariana Sarkany, femeia care și-a pierdut fiica în incendiul de la restaurantul Beirut, mesaj pentru mama lui Meliss, fata omorâtă la Craiova / EXCLUSIV

Citește și: Cum a decurs întâlnirea dintre Irinel Columbeanu și Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor: „S-a purtat foarte frumos, e un domn'

Cum gestionează Cătălin Botezatu întâlnirile cu fanele prea insistente

Cătălin Botezatu reacunoaște că notorietatea vine la pachet și cu o serie de provocări. Creatorul de modă spune că unele fane au întrecut limita în relația cu el, ba chiar a fost nevoit să apeleze la oamenii legii pentru a gestionat situațiile mai dificile. Despre posibilele schimbări în plan amoros, Cătălin Botezatu are o abordare selectivă în privința partenerelor.

„Multe, enorm de multe, de la fane normale și educate, până la fane și femei nebune, măritate, obsedate sexual și multe altele. (n.r. îi dau mesaje) Sunt unele pe care le-am dat afară din anumite locații publice cu poliția. Asta nu pot să fac, îl cunoaște o lume întreagă, dar le-am blocat. (n.r. numărul de telefon) Au venit acasă, la atelier, la restaurante, peste tot.

Asta este, îți asumi! Eu sunt onorat că am fane, dar nu sunt onorat de femeile și de fanele nebune, care nu au o limită. Fac orice crezând că pot intra în grațiile mele sau în patul meu, ca să o spunem pe românește, ceea ce e foarte greu. Mă respect și sunt foarte selectiv, asta e tot ce pot să spun despre mine', a declarat designerul, potrivit ego.ro.

Cătălin Botezatu, despre momentul când a fost atacat de rechin

În urmă cu 8 ani, Cătălin Botezatu a fost la un pas să fie atacat de rechin, într-o vacanță din America de Sud. Înaintând în vârstă, creatorul de modă recunoaște că a renunțat la unele hobby-uri, însă nu și la scufundări.

„Da, a fost, cu mulți ani în urmă, în Galapagos, dar nu acum! Acum mă bat cu rechinii aceștia! Am făcut de toate, fac scuba, fac skydiving. Dar, înaintând în vârstă, ca să nu zic că din cauza vârstei, ținând cont de faptul că nu mai poți să faci anumite chestii nebune, nu mai fac! Mă mai bag uneori, îmi place foarte mult să fac scufundări!', a adăugat acesta, potrivit sursei menționate anterior.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton