Cum gestionează Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan cearta și gelozia în cuplu: „La începutul relației, aveam dificultăți…”. Ce spune actrița despre Vlad Gherman, fostul ei iubit / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În numărul de ianuarie al revistei VIVA!, Cristina Ciobănașu ne-a vorbit deschis despre viața ei sentimentală și cea profesională. Astfel am aflat, printre altele, cum gestionează ea și iubitul ei, Alexandru Mureșan, cearta și gelozia în cuplu, după momentele delicate de la începutul relației lor. De asemenea, îndrăgita actriță ne-a dezvăluit și cum reacționează la faptul că oamenii încă mai au curiozități legate de ea și fostul ei iubit, Vlad Gherman, deși s-au despărțit acum mai bine de doi ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deja, tu și Alexandru, sunteți de doi ani împreună, dar începutul relației a fost marcat de impulsivitate, și nu doar din partea lui, având în vedere că tu ți-ai făcut de două ori bagajele să pleci… Cu toate acestea, spuneai că totul s-a schimbat între timp. Sunt convinsă că și acum se mai nasc tensiuni între voi… De la ce pornesc conflictele și cum le gestionați?

La începutul relației, aveam dificultăți în a transmite celuilalt ce ne dorim. Deși ne plăceam foarte tare, ne-a luat ceva timp până când am fost dispuși amândoi să lăsăm încăpățânarea la o parte și să vorbim pe bune. În acest moment se întâmplă ceva foarte drăguț și sper să ne țină. Ne cunoaștem atât de bine, încât știm ce butoane să nu atingem.

cristina-ciobanasu-1cristina-ciobanasu-1

Așa că, de fiecare dată când există discuții în contradictoriu și ajungem să atingem acele butoane, ne pufnește râsul la un moment dat, ne luăm în brațe și ne cerem iertare că ne am folosit de acele declanșatoare. E un fel de a anula emoțiile negative de peste zi ale fiecăruia și de a ne da a doua șansă pentru a vorbi frumos pe tema subiectului care a născut discuția.

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre iubitul Cristinei Ciobănașu și părinții ei. Ce relație are actrița cu tatăl ei biologic: „El e un om mai retras. E foarte greu să îi cer să…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu au invitat-o pe Cristina Ciobănașu la nunta lor: „Mi s-ar părea ciudat să o chem. A zis că…'

Citește și: Andreea Tonciu a amenințat-o pe Elena Ionescu, în prima zi la Survivor All Stars: „Acum te bat, acum te-njur'

Citește și: Florentina Gheorghe, fosta iubită a lui Marius Elisei, dezvăluie problemele din relația lor: „El a băut dintotdeauna, eu munceam pentru casă, el pentru țigări. Gelos…'. De ce nu au mai făcut nunta

Cum gestionează Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan cearta și gelozia în cuplu

Cine cedează primul și face primul pas spre împăcare? Cât de romantici/inventivi sunteți ca să obțineți iertarea?

De cele mai multe ori, el face primul pas, pentru că nu îi place să fiu supărată. Mi-a zis că îi place cum radiez atunci când sunt fericită, că e și el binedispus când mă vede zâmbind, așa că e dispus să lase de la el pentru binele amândurora.

A fost vreodată gelozia subiect de ceartă pentru voi? Nu știu… vă verificați telefoanele sau vorbiți des tocmai pentru ca unul să știe în permanență ce face celălalt?

Nu ne-am certat niciodată pe tema asta. Consider că, atâta timp cât ai încredere în persoana de lângă tine, nu poate fi vorba despre așa ceva. Nu folosim telefonul celuilalt fără să cerem voie. Părerea mea este că numărul anilor de relație nu îți dă dreptul să cotrobăi prin lucrurile partenerului.

Dacă vrea să fie romantic, să îți facă o surpriză frumoasă și tu îl deconspiri?

Ce spune actrița despre Vlad Gherman, fostul ei iubit

Tu ești extrem de îndrăgită și ești obișnuită cu lumina reflectoarelor, dar Alexandru nu prea… Cum gestionează el popularitatea ta? Îl deranjează că se scrie mereu despre voi? Ar vrea poate mai multă intimitate?

Cred că i-a fost destul de greu la început, dar nu m-a făcut să simt asta. Mă mai prindeam eu câteodată că nu se simte confortabil când trebuia să stea la poză sau când punea cineva camera pe el. Dar încerca să ascundă asta ca să nu mă tragă în jos, să nu îmi modifice mie starea. Îl deranjează când citește neadevăruri sau când informația este prezentată distorsionat, dar nu face un caz din asta.

Spuneai la un moment dat că, după doi ani și jumătate, încă mai există oameni care te mai întreabă de Vlad. Știu că ați rămas în relații foarte bune și chiar ați continuat să lucrați împreună, dar… nu te deranjează să tot auzi că mai există curiozități pe acest subiect?

Nu mă mai deranjează atât de tare. Încerc să nu pun la suflet răutățile gratuite și să îmi văd de treabă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IANUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Antena 1, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton