Cum gestionează Dinu Maxer faptul că stă în bloc cu fosta soție după divorț: „Dacă locuiește la 5 km sau la 3 etaje e același lucru. Apropierea de Deea…” / Artistul e logodit cu Magdalena Chihaia

 Miniosu Alexandra
.

Dinu Maxer rupe tăcerea și dezvăluie cum gestionează faptul că locuiește în același bloc cu fosta soție după divorț, fiind acum într-o relație cu Magdalena Chihaia. Spre surprinderea multora, cântărețul susține că faptul că el și Deea Maxer stau în aceeași clădire nu îl deranjează cu nimic. Ba din contră, artistul vede un lucru bun în asta, deoarece copiilor le e mai ușor să petreacă timp cu ambii părinți, după ce s-au despărțit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Deea și Dinu Maxer au divorțat după 18 ani de relație. Aceștia au împreună doi copii, pe Andreas și Maysa. După despărțire, cei doi soți au convenit să locuiască în același bloc, pentru ca micuților să le fie mult mai ușor să-și viziteze ambii părinți. Între timp, amândoi și-au refăcut viețile amoroase, ea cu Robert Drilea, iar el cu Magdalena Chihaia.

dinu-maxer-2-1dinu-maxer-2-1

Citește și: Magdalena Chihaia, primele declarații după ce Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie, la Veneția: „M-a șocat, m-a impresionat, m-a luat așa cu totul. După ce am spus DA…”

Citește și: De ce Dinu Maxer nu vrea ca Magdalena Chihaia să-i ia numele după căsătorie: „Ar fi o greșeală. Nu e vorba de sentimente… / Actrița se teme că ar putea fi confundată cu Deea Maxer

Citește și: Cum a ales Alexandru Papadopol actoria, deși terminase Facultatea de Drept: „Pentru mine, au existat numai avantaje în această meserie. Întotdeauna mi-a plăcut ce am făcut, de asemenea, mi-a adus și bani și notorietate”. Ce a făcut în cei 10 ani de pauză de la televiziune / EXCLUSIV

Citește și: Delia s-a fotografiat în ipostaze incendiare, fără lenjerie intimă, la 42 de ani. Val de reacții printre fani: „Gura lumii nu poți să o astupi! Ba ca ești prea îmbrăcată și cu haine largi și nu ești deloc feminină, acum ești prea dezbrăcată!”

Cum gestionează Dinu Maxer faptul că stă în bloc cu fosta soție după divorț, fiind acum într-o relație cu Magdalena Chihaia

De curând, Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia, la Veneția. Într-un interviu, artistul a explicat de ce nu i se pare nimic greșit în a locui în același bloc cu fosta lui soție. În plus, el a dezvăluit când s-a încheiat perioada de suferință, după ce a rupt relația cu Deea Maxer.

„Apropierea de Deea este neimportantă. Dacă locuiește la 5 km sau la 3 etaje e același lucru, tot te întâlnești cu persoana respectivă. Ba dimpotrivă, stând aici, de multe ori, nici nu e necesar să ne întâlnim, copii pot să urce sau să coboare singuri.

Punctul s-a pus odată cu divorțul. Perioada grea a fost până la punct, după care pot să spun că lucrurile m-au surprins plăcut. Eu am zis că există viață după divorț și una foarte frumoasă', a dezvăluit Dinu Maxer, conform wowbiz.ro.

Ce relație are Dinu Maxer cu părinții Deei Maxer, după divorț

Acum ceva timp, Dinu Maxer și ce relație are cu părinții Deei Maxer, după divorț. Fostul socru i-a adresat vorbe dure cântărețului în trecut, dar se pare că acesta a trecut peste.

Cu foștii socrii, pur și simplu vorbim pe grup pentru copii, atât. Suntem ok, chiar dacă au fost niște chestii. În momentul în care ai foarte mulți hateri, la un moment dat, ești deschis, există o supapă, care chiar dacă nu vrei, îți vine să punctezi niște lucruri.

Eu înțeleg lucrurile astea, pentru că de multe ori mă doare când văd anumite lucruri scrise, unele sunt pertinente, nu toți haterii sunt răutăcioși și sfidați de inteligență, dar nici lor nu mai am răbdare să le scriu. La un moment dat, îți vine să le răspunzi celor din online cu aceleași vorbe. Asta probabil s-a întâmplat și cu fostul socru', a declarat Dinu Maxer.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Vezi pe Libertatea subiectele la matematică la Bacalaureat 2024 şi subiectele la istorie la BAC 2024!

Urmăreşte pe Libertatea rezolvarea subiectelor la matematică la Bacalaureat 2024!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton