Cum gestionează Gabriela Cristea și Tavi Clonda certurile în căsnicie: „Motive pentru care am putea să ne despărțim am putea să găsim la orice colț de stradă. De obicei, apar discuții atunci când…” / EXCLUSIV

.

În urmă cu ceva timp, Gabriela Cristea ne-a vorbit pe larg despre viața ei personală și a scos la iveală unele detalii intime din căsnicia ei cu Tavi Clonda. Prezentatoarea TV ne spunea atunci, în revista VIVA!, cum gestionează ea și soțul ei certurile, de la ce pornesc și cine le aplanează cel mai des. Aceștia se consideră un cuplu norocos pentru că nu au întâmpinat discuții atât de grave încât să ajungă la despărțire și, potrivit spuselor ei, mai mult de câteva ore nu stat niciodată supărați unul pe celălalt.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Disensiuni în cuplu de la ce apar? Care dintre voi ține mai mult supărarea și cine le dezamorsează primul?

Nu știu să spun, că nu e un singur subiect din cauza căruia noi ne supărăm, să zicem, că de certat nu ne-am certat niciodată atât de rău, încât să nu ne vorbim, dar sunt situații și situații, ca în orice familie. Nu știu să spun acum, de cele mai multe ori, probabil că din cauza energiei scăzute ne certăm, pentru că, într-adevăr, să ai doi copii mici, să ai cariere, să-ncerci să mai faci și alte business-uri pe lângă, să te ocupi și de casă, să vrei să faci lucruri extraordinare în lumea asta e complicat și energia scade, probabil la nivel foarte, foarte jos, iar cea mai multă energie ne-o consumă copiii.

tavitavi

De obicei, atunci când suntem cu energia jos apar discuții, pentru că, știi cum e, nu mai poți, și când nu mai poți ai nevoie de celălalt care să te susțină. În general, Tavi este cel care aplanează conflictele de cele mai multe ori și el este cel împăciuitor.

Citește și: Fiicele Gabrielei Cristea au fost victimele bullying-ului, la grădiniță. Cum le-a ajutat prezentatoarea TV să treacă peste episodul delicat: „Am lucrat împreună cu directoarea și…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum mențin Gabriela Cristea și Tavi Clonda pasiunea în cuplu: „Ideea este ca, atunci când rămâi fără copii, că ei pleacă în treburile lor, să nu te trezești lângă un necunoscut” / EXCLUSIV

Citește și: Hailey și Justin Bieber vor deveni părinți pentru prima oară. Au făcut anunțul într-un mod emoționant, iar modelul a postat primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Alexandru Rafila a vorbit cu Florin Piersic, înainte să fie operat din nou: „Era perfect conștient. Nu e vorba de o infecție dobândită în urma intervenției medicale '. Cum se simte acum actorul

Cum gestionează Gabriela Cristea și Tavi Clonda certurile în căsnicie

Știu că ești mereu sinceră și te întreb direct: a fost vreun moment mai greu în relația voastră, în care ați stat despărțiți, în care ați simțit că lucrurile merg într-o direcție greșită? Dacă da, cum v-ați redresat?

Din fericire, cred că suntem un cuplu care nu a trecut printr-o asemenea experiență. Mai mult de câteva ore nu am fost niciodată certați și chiar și-n orele alea nu ne doream altceva decât să stăm de vorbă unul cu celălalt și să încercăm să rezolvăm problemele pe care le avem.

N-avem timp, probabil, de chestiile astea, pentru că avem foarte multe lucruri de făcut și preferăm să ne concentrăm pe lucrurile pe care le avem de făcut și mai puțin pe certuri și pe motive pentru care am putea să ne despărțim, fiindcă motive am putea să găsim la orice colț de stradă. Cred că e mai greu să gestionezi o relație care să funcționeze cu adevărat.

Am vorbit despre iubire, acum hai să vorbim și despre… „Capriciile iubirii, pentru că ne interesează și cariera ta. Cum mai merg lucrurile la „Mireasa'?

Lucrurile merg bine și din ce în ce mai bine. Telespectatori sunt din ce în ce mai mulți, ceea ce ne bucură. Am început un sezon nou în ianuarie, atât la „Mireasa, cât și la „Capriciile iubirii, și e sezonul acela lung. În fiecare sezon se întâmplă lucruri noi și extraordinare, și suntem fericiți că găsim de fiecare dată oameni care își doresc să caute iubirea și să găsească iubirea. Mie mi se pare că iubirea ar trebui să fie fundamentul vieții, al nostru, al oamenilor, pentru că, dacă avem iubire, putem să facem absolut orice, să mutăm munții din loc.

„Noi, părinții, nu prea ne distrăm în weekend, ci îi distrăm pe copiii noștri'

Acum, spre final, mi-ar plăcea să ne povestești cum arată un weekend liber pentru voi! Cum vă distrați, care sunt activitățile care vă încântă pe toți?

Conceptul de weekend și cel de distracție sunt diferite pentru noi atunci când vine vorba despre weekend, pentru că noi, părinții, nu prea ne distrăm în weekend, ci îi distrăm pe copiii noștri. După un weekend, eu sunt mult mai obosită decât după toate treburile pe care le am în timpul săptămânii, deoarece trebuie să ne gândim la multe activități pe care să le facem cu fetele, fiindcă ele se plictisesc extrem de ușor.

Și atunci, practic, luni dimineață, întotdeauna noi ne ocupăm să avem o perioadă de relaxare de două, trei ore, înainte să plecăm spre muncă, pentru că weekendul, într-adevăr, e unul extrem de solicitant pentru noi. Ce facem? Mergem în toate locurile pentru copii, ne interesăm de toate jocurile și locurile noi pentru copii, ca să putem să le facem activitate fetelor. Cam asta facem noi în weekend. Mai scăpăm din când în când, când le ducem pe fete la bunica.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton