Cum gestionează Oana Ioniță relația cu copiii ei, în plin divorț de Florin Budnaru: „Trebuie să știe că părinții îi iubesc”

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu câteva zile, Oana Ioniță a anunțat că divorțează de tatăl copiilor ei, Florin Budnaru, după zece ani de căsnicie. Bebelușa Cârcotașilor și tenorul au împreună doi copii, pe Max și Isabel, care au moștenit talentul artistic al părinților. Deși s-au separat, cei doi încă locuiesc în aceeași casă, iar Oana Ioniță a spus cum gestionează relația cu fiica și fiul ei, în plin divorț de Florin Budnaru. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bebelușa Oana Ioniță și Florin Budnaru au fost căsătoriți timp de 10 ani. Anunțul divorțului a fost făcut în urmă cu câteva zile, însă decizia separării a fost luată de la sfârșitul anului trecut. În legătură cu motivul divorțului, fista angajată de la „Cronica Cârcotașilor' a susținut că relația cu tenorul nu mai funcționa de ceva vreme, iar singura colaborare dintre ei este cea pentru „binele copiilor'. În timp ce Oana Ioniță a rămas cu școala și academia de tans, Florin Budnaru se ocupă de proiectele pe care le desfășoară la operetă.

oa10-2oa10-2

Recent, Oana Ioniță a vorbit despre relația pe care o are cu copiii ei, având în vedere că se află în plin divorț de tatăl lor. Fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor' continuă să locuiască în aceeași casă cu Florin Budnaru, urmând ca instanța să decidă în ceea ce privesc drepturile de custodie.

Citește și: Cine este Florin Budnaru, bărbatul de care Oana Ioniță divorțează. Au împreună doi copii

Citește și: Bebelușa Oana Ioniță, detalii despre divorțul de Florin Budnaru: „Locuim încă împreună, dar nu mai colaborăm profesional. Custodia copilului…”

Citește și: Carmen Harra, previziuni despre căsnicia Ginei Pistol cu Smiley: 'Este o relație karmică. Ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie'

Citește și: Bianca Pop a născut prematur, cu două săptămâni înainte de termen. Fosta ispită de la Insula Iubirii are o fetiță: „Urlam, abia respiram”

Cum gestionează Oana Ioniță relația cu copiii ei, în plin divorț de Florin Budnaru

Deși se află în plin divorț de Florin Budnaru, Oana Ioniță spune că pune binele celor doi copii pe primul loc, iar ambii părinți le oferă susținere și iubire în această perioadă.

„Copiii vreau să se focuseze pe proiectele lor. Să fie implicați în școală, concursurile pe care le au în desfășurare și activitățile lor. Joaca și socializarea între frați este esențială pentru o viață armonioasă în familie. Trebuie să știe că părinții îi iubesc și îi susțin în tot ceea ce fac. (…)

Pentru ei este important să aibă un stil de viață sănătos și să fie implicați în activitățile lor de la sală. Le place să socializeze și toți copiii, să lucreze în echipa. Mi-ar plăcea să îmi calce pe urme, în schimb alegerile lor sunt primordiale, eu doar încerc să le ghidez pașii', a spus Oana Ioniță, potrivit unica.ro.

Care a fost cel mai greu moment din viața Oanei Ioniță

Întrebată despre cel mai mi dificil moment din viața ei, Oana Ioniță a spus: „Decizia de a divorța'. În ultimii ani, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor s-a dedicat exclusiv carierei și este pregătită să încerce noi experiențe.

„În ultimii 10 ani, m-am concentrat doar pe antreprenoriat și am uitat de mine. Am uitat să mă văd în afara sălii de dans. Am pus mult suflet să ridic campioni mondiali, să canalizez viitorul unor copii talentați și să ajung cea mai bună școală din țară.  Nu știu să fac altceva decât dans și cred că acum este o perioada bună să încerc lucruri noi', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton