Cum gestionează Roxana Ionescu gelozia din căsnicia ei cu Tinu Vidaicu: „E ok să existe, dar când ai motive foarte clare. La început…”

 Miniosu Alexandra
.

Roxana Ionescu a dezvăluit cum gestionează gelozia din căsnicia ei cu Tinu Vidaicu. Dacă acum susține că nu mai sunt încercați de acest sentiment, după 10 ani de iubire, fosta asistentă TV recunoaște că, la început, soțul ei era puțin mai gelos. Vedeta consideră că gelozia e bună într-o relație, însă doar atunci când ai motive foarte clare, însă la ei nu este cazul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Relația lor e un exemplu pentru mulți îndrăgostiți, pentru dragostea pe care și-o împărtășesc necondiționat. În plus, se și susțin reciproc în viața profesională. Acest lucru a fost dovedit și ieri, de 1 Mai. Ziua Muncii i-a găsit pe cei doi pe litoral, în stațiunea Mamaia, unde soțul fostei asistente TV a susținut un moment artistic într-un club de fițe.

roxana-ionescu-1roxana-ionescu-1

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu plănuiesc să devină părinți, după ce vedeta a pierdut o sarcină în luna a șaptea, în 2019: „M-a impactat în subconștient…”

Citește și: Cât au costat rochiile nașei Roxana Ionescu, de la nunta cuplului Gabriela Prisăcariu – Dani Oțil. Ambele rochii sunt semnate de designeri români

Citește și: După ce l-a criticat și s-au certat, Gina Matache l-a acceptat pe Radu Siffredi. Ce a spus despre el si Oana Matache, după Power Couple: „Puteau să facă mult mai multe”

Citește și: Nidia Moculescu, despre relația cu părinții ei: „Eu de mică l-am iubit mai mult pe tata. Furam bani. Mama a fost…' / Ce a spus despre Horia și Mariana Moculescu

Cum gestionează Roxana Ionescu gelozia din căsnicia ei cu Tinu Vidaicu

Deși e destul de discretă în ceea ce privește viața personală, Roxana Ionescu a acceptat să le vorbească jurnaliștilor despre căsnicia ei cu Tinu Vidaicu. La un moment dat, aceasta a vorbit despre gelozie, mărturisind că ea și soțul ei au trecut de mult timp peste acest sentiment. Totuși, a recunoscut că el era ceva mai gelos la începutul relației.

„Nu știu. Cred că am depășit demult momentul ăla. La început, a fost Tinu un pic mai gelos. Acum suntem aliniați. Nu cred că gelozia e bună, nici în gramaj mic, nici prea mult. E ok să existe, dar când ai motive foarte clare', a declarat Roxana Ionescu pentru cancan.

Așadar, Roxana Ionescu și Tinu Vidacu au sărbătorit de 1 Mai așa cum se cuvine, la mare. Au venit aici pentru că bărbatul urmează să susțină un moment artistic pe litoral. Vedeta a ținut să puncteze și faptul că întotdeauna îl lasă singur pe soțul ei la petreceri, dovadă că nu e geloasă.

„Mi-am dorit foarte mult să vin de 1 Mai la mare, mai ales că soțul meu urmează să pună muzică vineri. Iar eu n-am mai fost de 1 Mai din 2019 la mare. Îl las de fiecare dată singur (n.r. singur pe Tinu Vidaicu, la petreceri), pentru că mi se pare că așa trebuie să fie', a mai declarat ea.

Întrebată care dintre ea și Tinu Vidacu e „predispus' să aibă un party reușit, Roxana Ionescu a mărturisit că balanța înclină mai mult spre el.

„Tot el, cumva e în sânge. Și la mine, dar la el e mai mult. Am încercat (n.r. la platane), știu foarte puțin, dar mai am momente când intru și pun o piesă', a conchis ea.

Tinu Vidaicu, despre conflictele cu Roxana Ionescu, în cei 10 ani de relație

În 10 ani de relație, Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu au trecut prin multe încercări, însă au reușit să rămână împreună și să găsească echilibrul în relația lor. Dacă la început distanța părea să fie problema lor majoră, între timp au reușit să facă o serie de compromisuri și au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Eram la acei ani când ne-am certat destul de des și credeam că nu o să formăm un cuplu. Eu cred că erau doar prostii, pentru că dacă erau bine întemeiate, nu mai eram astăzi aici. Era drumul, distanța, eu nu voiam să mă mut în Timișoara, Tinu nu voia să se mute în București, nebuniile mele când mă apuca oboseala’, a declarat Roxana Ionescu, în podcastul moderat de Giulia Anghelescu.

Întrebată dacă era geloasă în relația cu cel care avea să îi devină soț, Roxana Ionescu a povestit că nu au existat astfel de probleme, dar, în schimb, Tinu Vidaicu era cel gelos și crede și că de aici au pornit unele conflicte în acea perioadă.

„Eram gelos, eram mult mai dominant atunci și mi se părea că mi se cuvine tot și voiam să se mi se cuvină tot. Eram în perfecționismul meu de a construi cluburi și de a muta munții din loc și de a conduce lumea, era mult mai pronunțat și probabil eram în cursul maturizării’, a povestit Tinu Vidaicu.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton