Cum i-a spus Lora lui Dan Badea că-și dorește divorțul și care au fost motivele: „Mă frustra foarte tare că nu era ce trebuia. Eu mi-am dorit copil, dar...”

.

Lora a făcut noi declarații despre cei doi ani de căsnicie cu Dan Badea. Artista spune că l-a întâlnit pe fostul ei soț într-o perioadă grea, cu încărcătură emoțională, iar relația i-a oferit atunci liniștea și siguranța de care avea nevoie. Ea a fost convinsă că vor divorța, mai devreme sau mai târziu, fiindcă comediantul nu-și dorea copii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Mariajul Lorei cu Dan Badea a durat numai doi ani, în perioada 2012 – 2014. Divorțul lor a stârnit controverse pe atunci și nu a durat mult până când artista și-a oficializat relația cu managerul ei, Ionuț Ghenu. Ea l-a acuzat pe fostul soț că a fost agresiv fizic și verbal, dar și că a mințit-o cu privire la întemeierea unei familii.

Citește și: Lora, motivul pentru care a luat o pauză de la televiziune: „Nu este vorba de afacere, ci de moștenirea pe care o am de la mama mea. Ea a avut un vis…’ / De ce refuză să mai participe la reality show-uri


Citește și: Lora s-a mutat cu chirie, într-o casă lângă pădure: „Am piscină, îmi plantez flori. Am fost sfătuiți să…'. Motivul pentru care a amânat construcția vilei sale

Citește și: Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați

Citește și: De ce a ales Adela Popescu să nască cei trei copii pe cale naturală și nu prin cezariană: „Eu asociez tăietura aia cu ceva foarte agresiv. Pe mine nașterile m-au schimbat foarte tare și…’ /


Lora, despre căsnicia cu Dan Badea

Lora a povestit, cu ceva timp în urmă, că a acceptat cererea în căsătorie a lui Dan Badea la doar două luni după ce s-au cunoscut. Artista ieșise dintr-o altă relație și a găsit consolare la fostul ei soț. Prietenia lor s-a transformat, mai apoi, într-o relație de iubire.

„Ieșisem dintr-o relație după care am suferit foarte mult. S-a legat o prietenie și din prietenia aia mi s-au proiectat niște lucruri. Din partea cealaltă se voia mai mult. Încet, încet mi s-a schimbat și mie viziunea. Am găsit liniște într-un moment în care era furtună‘, a spus ea în podcastul „DilEMMA cu Emma de la ZU’.


Artista mai spune că mariajul cu Dan Badea i-a oferit siguranță emoțională, confort, și a tot sperat că legătura lor se va transforma pe parcurs.

„M-am simțit în siguranță. Nu e nimic rău, dar a fost periculos pentru mine. Fix dintr-o zonă de siguranță cazi cel mai tare. Nu ai cum să evoluezi dacă tu ești bine și în siguranță. Nu exista nimic. Nicio artifică, nimic. Dar am intrat în horă, am zis: Eu joc, o să fie bine’, a completat ea.

Ce i-a lipsit Lorei în mariajul cu Dan Badea


Lora spune că i-a lipsit o conexiunea amoroasă în relația cu Dan Badea, fiindcă îl privea mai degrabă ca pe un prieten.

„Conexiunea. Eram atât de flămândă de conexiune într-un anumit fel. Aveam un prieten înțelept (Dan Badea – n.red.) care mă asculta luni când ajungeam acasă. Marți începeam iar (concertele, evenimentele, etc. – n.red.). Eu eram ca o piatră, pe modul muncă. Mi-am dat seama că nu așa ar trebui să fie. Ce trebuia să simt nu s-a întâmplat și nu e corect față de nimeni’, a mai povestit ea.


Cum i-a spus Lora lui Dan Badea că-și dorește divorțul

Lora mai spune că în căsnicia cu Dan Badea au existat tot felul de certuri, însă faptul că el nu-și dorea copii a cântărit cel mai mult în decizia de a divorța.

„Au fost și niște probleme, niște certuri la un moment dat. Mă certam mai mult singură. Încercam să găsesc explicații. Mă frustra foarte tare că nu era ce trebuia. Eu mi-am dorit copil, dar nu era același timing de ambele părți. Acolo mi s-a întipărit că n-o să funcționeze. Eu eram femeie și era mai important timingul meu’, a mai spus cântăreața.


Cum l-a anunțat artista pe Dan Badea că își dorește divorțul

După o lungă perioadă în care a ascuns problemele din căsnicie, Lora a ajuns la concluzia că singura soluție este divorțul: „Eu am mascat foarte bine lucrurile. Publicul nu știa. Mama avea cancer, urmărea toate emisiunile, în primul rând o mințeam pe mama, cel mai important om din viața mea. Ea nu trebuia să simtă că era ceva în neregulă. Oricum simțea. Nu voiam să sufere’.


Artista a reprodus ultimele cuvinte pe care i le-a spus fostului ei soț.

„Am spus: Simt că am fost internată în spital în comă și acum m-am făcut bine și trebuie să plec acasă. Îmi pare rău, dar trebuie să plec acasă. Am simțit că nu e locul meu acolo. E foarte dureros să spui asta. Oricum o spui doare. Dar este nedrept să pară că ești acolo, când tu nu ești acolo. Corect este adevărul, sinceritatea. Am spus tot ce simțeam’, a mai spus artista.

După divorț, Lora a început o relație cu managerul ei, Ionuț Ghenu, fostul iubit al Doiniței Oancea: „Când te trezește iubirea, nu ai pe unde să mai fugi, pentru că n-ai cum să fugi de tine. Ăsta-i singurul drum, iubirea’.

Sursa foto: Facebook