Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere şi în prima zi de Paşte Catolic. Ce a atras atenția la ținutele ei

 Ifrim Georgiana
.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere şi în prima zi de Paşte Catolic. Președintele Klaus Iohannis împreună cu soția lui Carmen au fost prezenți la slujba de Înviere de Paștele Catolic, sărbătorit pe 30 martie 2024. Slujba a avut loc la Biserica Romano-Catolică  Sfânta Treime’ din Sibiu, iar Prima Doamnă a atras toate privirile cu ținuta purtată. Iată imaginile!

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Duminica trecută, pe 31 martie, credincioșii romano-catolici au sărbătorit Paștele. Cuplul prezidențial a ales și în acest an să petreacă sărbătorile pascale acasă la Sibiu. Înainte de a intra în biserică, președintele Klaus Iohannis s-a oprit câteva minute în fața camerelor și le-a făcut o urare românilor. Prima Doamnă a fost rezervată și nu a transmis nimic jurnaliștilor, însă a atras atenția prin ținuta purtată.

car-1car-1

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Ziua Rezervației Biosferei Delta Dunării. Klaus Iohannis și Prima Doamnă a României s-au plimbat cu barca

Citește și: Klaus și Carmen Iohannis s-au fotografiat pe Vârful Moldoveanu. Cum s-au îmbrăcat președintele țării și Prima Doamnă a României

Citește și: „Nu pierzi pe cineva drag doar o singură dată. Îl pierzi când închizi ochii, în fiecare noapte și când îi deschizi în fiecare dimineață”. Mesajul dureros transmis de tatăl Andreei, studenta ucisă la Timișoara, la cinci zile de la înmormântare

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Alin Oprea de când s-a căsătorit cu Medana: 'Nu a făcut niciodată asta, decât acum, de când e cu mine…' Artistul ține post / EXCLUSIV

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere şi în prima zi de Paşte Catolic

Sâmbătă seara, Klaus Iohannis împreună cu soția lui au participat la slujba de Înviere oficializată la Biserica Romano-Catolică  Sfânta Treime’ din Sibiu. Președintele este de religie Luterană, iar Carmen Iohannis este de religie romano-catolică. Înainte de a intra în biserică, șeful statului a transmis un mesaj succint românilor.

„În această seară doresc tuturor creştinilor care sărbătoresc acum, astăzi şi mâine, Învierea, sărbători fericite, în linişte, în pace, cu familia şi cu prietenii', a transmis șeful statului pe rețelele de socializare.

Pentru acest eveniment, cuplul prezidențial a ales ținute speciale. Carmen Iohannis a purtat o rochie albă, scurtă, iar deasupra un palton gri. Ținuta a fost accesorizată cu geantă și dresuri negre, pantofi cu toc, dar și o eșarfă albastră. De cealaltă parte, Klaus Iohannis a optat pentru o ținută închisă, purtând un palton negru.

Ce a atras atenția la ținutele ei

Cuplul prezidențial a fost prezent și la slujba organizată în prima zi de Paște, tot la Biserica Romano-Catolică  Sfânta Treime’ din Sibiu. De această dată, Prima Doamnă a purtat un costum din două piese de culoare albă și pantofi crem închis. Ținuta a fost accesorizată cu o geantă albă și o pereche de ochelari de soare negri.

„Cristos a înviat tuturor creștinilor care sărbătoresc acum învierea Domnului. Sărbători fericite, liniștite, cu pace. Tuturor românilor le doresc zile frumoase', a transmis Klaus Iohannis, înainte de a intra cu soția lui la slujbă.

Cine se ocupă de ținutele Primei Doamne

De aproximativ 8 ani, Eli Lăslean este cea care se ocupă de multe dintre aparițiile lui Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României. Colaborarea a început în anul 2015, când Eli a fost sunată pentru a-i face o rochie Primei Doamne.

„La noi nu avem instituția primei doamne, nu avem un protocol. Discutăm mereu când trebuie să meargă undeva. Îmi spune cam care sunt așteptările. La fel atunci când a venit Papa, președintele Macron, ori când a mers în SUA. Are peste 40 de ținute purtate în întâlnirile publice, pe care noi le-am făcut’, a declarat Eli Lăslean potrivit ego.ro.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton