Cum s-au înțeles Oana Matache și Radu Siffredi cu celelalte cupluri de la Power Couple și cum s-a schimbat relația lor, după emisiune: „Am descoperit un partener de lungă durată și un alt fel de iubire” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Povestea lor de dragoste nu a debutat sub cele mai bune auspicii – ea era o femeie proaspăt divorțată și mamă a doi copii –, dar Oana Matache și Radu Siffredi au făcut front comun și au luptat cu prejudecățile și cu valul de comentarii negative care s-au abătut asupra lor. Și iată că, la „Power Couple România – La bine și la greu (Antena 1), vor dovedi din plin că sunt „a match made in heaven și că îi leagă o chimie indestructibilă. Așa cum veți putea constata și citind interviul pe care ni l-au dat protagoniștii celui mai controversat love story al anului trecut. Iată cum s-au înțeles Oana Matache și Radu Siffredi cu celelalte cupluri de la Power Couple și cum s-a schimbat relația lor, după emisiune!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că participați la „Power Couple România – La bine și la greu, cea mai nouă emisiune de la Antena 1, prezentată de Dani Oțil. Cum ați acceptat provocarea? Nu v-a fost nicio clipă teamă de un posibil hate, ținând cont de debutul tumultuos al relației voastre? Cine a fost mai încântat de idee?

Radu: Eu sunt cel care și-a dorit să meargă la emisiune, pentru că mi s-a părut o oportunitate pentru noi – să vadă oamenii de acasă cine suntem cu adevărat și să demonstrăm că putem să fim un Power Couple, deși nu suntem de foarte mult timp împreună. Am dus câteva lupte de convingere cu Oana, dar până la urmă decizia a fost luată și, sincer, a fost una dintre cele mai bune decizii făcute în 2023.

oana-matache-1oana-matache-1

Oana: Am fost destul de rezervată când am primit propunerea Power Couple. Încă din adolescență mă sperie puțin ideea de televiziune și „faimă, dar am simțit că împreună cu Radu pot să duc asta mai ușor și, în plus, m-aș bucura și mai mult de tot procesul.

Citește și: Cum au depășit Oana Matache și Radu Siffredi momentele dificile de la începutul relației: „Am trecut prin niște lucruri, ar fi putut să ne afecteze…” / Și mama Oanei s-a împotrivit ca ei să fi împreună

Citește și: Gina Matache recunoaște că a greșit când a judecat-o pe fiica ei, Oana Matache, pentru relația cu Radu Siffredi: „Între părinte și copil nu are cum să dureze cearta”

Citește și: Ce cadou a primit Adelina Pestrițu de la soțul ei cu ocazia zilei de naștere: 'E tradiție ca la fiecare zi să…' / Imagini de la aniversarea de 37 de ani

Citește și: Cum se înțelege Vlad Gherman cu viitorii socri și ce părere au părinții lui despre Oana Moșneagu: „Asta a fost una dintre problemele pe care ea le-a întâmpinat în relațiile anterioare”

Cum s-au înțeles Oana Matache și Radu Siffredi cu celelalte cupluri de la Power Couple și cum s-a schimbat relația lor, după emisiune

Știți și voi cât de curioasă e lumea, așa că vă rog să ne împărtășiți măcar câteva detalii de culise… Cum a fost la filmări? Ce a fost cel mai greu pentru voi? Oana, cum a fost să stai departe de copiii tăi atâta timp?

Radu: Pentru mine a fost o experiență WOW. Pentru că nu m-am așteptat niciodată ca viața mea să ia întorsătura pe care a luat-o și nicidecum să ajung la un show TV alături de partenera mea de viață. E funny, pentru că până acum am fost mereu în spatele camerei și acum, dintr-odată, m-am trezit filmat 24/7, legat la lavalieră și urmărit. E un sentiment ciudat, dar exciting.

Oana: A fost o experiență frumoasă și plină de adrenalină – asta nu înseamnă neapărat că nu a fost greu pentru psihic. Pe lângă faptul că n-am mai luat parte vreodată la un proiect de televiziune, s-a nimerit ca primul să fie reality. M-am obișnuit destul de greu cu faptul că suntem filmați și auziți non-stop (a trebuit să purtăm lavalierele, pornite, mai puțin atunci când ne culcam). Nici la telefoane n-am avut acces și am fost departe de tot ce ne face pe noi să fim noi acasă. A fost unul dintre cele mai mari challenge-uri în care m-am băgat de bunăvoie și am învățat cum să fiu cea mai bună versiune a mea, indiferent de condițiile de stres. Și, fiind fascinată de oameni, a fost un adevărat deliciu să observ cum funcționează psihicul meu și al celorlalți pe tot parcursul show-ului.

„Au fost niște dinamici ciudate între anumite echipe'

Cum v-ați înțeles cu celelalte cupluri? De multe ori, în competiții, presiunea își spune cuvântul și apar
unele tensiuni inevitabile… S-au creat, la un moment dat, mici rivalități? Considerați că unora le-au căzut măștile odată cu acest concurs? Dar între voi doi au apărut certuri?

Radu: Eu am fost puțin sceptic, pentru că m-am așteptat ca lumea să aibă o atitudine puțin rezervată vizavi de mine, mai ales din cauza lucrurilor care s-au scris în presă despre mine. Dar am rămas complet surprins în momentul în care am văzut că lumea își dorește să mă cunoască și să îmi afle povestea, ba, mai mult, formează prietenii cu mine pe care le-am păstrat și în afara competiției.

Oana: Sunt o persoană destul de easy going și n-am întâmpinat niciodată probleme atunci când întâlnesc oameni noi. Ce m-a speriat însă a fost dimensiunea timpului în care a trebuit să socializez. Sunt introvertită și mă consumă/sperie enorm să stau între oameni pe care nu mi-i aleg eu și aș fi putut să bag mâna în foc că n-o să-mi fie ușor să leg discuții efectiv 24/24 cu oameni de vârste diferite, tipare diferite, meserii diferite etc. Spre surprinderea mea (și cu mult, mult ajutor din partea lui Radu, care e carismatic și știe să socializeze), am supraviețuit. De rivalități per se nu se pune problema, însă au fost niște dinamici ciudate între anumite echipe uneori, care mi s-au părut firești având în vedere tot stresul de acolo. Le-am luat ca atare și le-am lăsat în Malta.

Sunteți cel mai tânăr cuplu din show. A reprezentat, poate, acest lucru și un dezavantaj în anumite situații? V-a ajutat să vă cunoașteți mai bine unul pe altul, alți aflat și lucruri pe care nu le știați?

Radu: Eu nu cred că este o problemă faptul că suntem de puțin timp împreună, pentru că, de vreme ce avem această chimie puternică, înseamnă că există motive pentru asta. Și mi se pare că, din primul moment în care am început să ne cunoaștem mai bine, s-a creat o legătură între mine și Oana care pare că este de zece ani, deși la momentul actual avem un an și jumătate de relație. Dezavantaje nu cred că am avut deloc. Am descoperit, însă, că Oana este o persoană curajoasă, o persoană care se aruncă cu capul înainte când trebuie, deși nu este punctul ei forte. Cred că am descoperit un partener de lungă durată și un alt fel de iubire.

Oana: Mai puțin timp împreună înseamnă mai puține date de ținut minte. Eu zic că e win. (râde). M-a impresionat foarte tare să văd reacția celorlalți concurenți vizavi de Radu. Am motivele mele pentru care îl iubesc, dar să văd că și ceilalți le-au remarcat a însemnat enorm pentru mine.

„Am devenit un Power Couple și în viața reală'

Cum s-a schimbat relația voastră după această experiență?

Radu: Eu simt că s-a schimbat în bine, simt că avem mai mare încredere unul în altul, comunicare mai bună și o grămadă de experiențe despre care putem discuta cu prietenii noștri. Am devenit un Power Couple și în viața reală și cred că această energie din partea noastră este vizibilă atât in real life, cât și pe platformele de social media.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE FEBRUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Antena 1, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton