Pavel Bartoș recunoaște că el și soția lui, Anca, au învățat să treacă peste momentele delicate în cuplu, după ce au devenit părinți: „Odată cu venirea copiilor pe lume, devii mai înțelept, dau sens vieții” / EXCLUSIV

.

Pavel Bartoș recunoaște că el și soția lui, Anca, au învățat să treacă mai ușor peste momentele delicate în cuplu, după ce au devenit părinți. Prezentatorul TV a dat dovadă de asumare și a mărturisit că în căsnicia sa nu a fost tot timpul doar lapte și miere. În timp, după ce familia lui s-a mărit, omul de televiziune și partenera lui de viață au devenit însă mai înțelepți și mai răbdători, iar acum se bucură împreună de toate momentele frumoase. Iată ce ne-a mai declarat vedeta de la PRO TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Tu și soția ta, Anca, sunteți un cuplu longeviv, de peste două decenii, așa că pun pariu că oricui i-ar prinde bine măcar o povață din partea voastră…

Nu ne place să oferim povețe. Povestea fiecăruia este unică și trebuie trăită ca atare. Ne-am iubit, ne iubim, ne-am ascultat, ne ascultăm, am comunicat, comunicăm, și asta ne-a ajutat să fim aici. Noi am fost mereu împreună.

pavel-bartos-1pavel-bartos-1

Citește și: Cum își educă Pavel Bartoș și soția lui, Anca, cele trei fiice: „Nu merg pe principiul pe care au mers părinții noștri. Avem o regulă destul de clară' / EXCLUSIV

Citește și: Pavel Bartoș, despre momentele grele din căsnicia cu soția lui: „Au fost foarte multe încercări. Câteodată îți vine să te dai cu capul de pereți' / EXCLUSIV

Citește și: Ispita Romeo Vasiloni recunoaște că a fost bătut de Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, după terminarea filmărilor: 'Am rămas inconștient, am fost amenințat că…'

Citește și: Dorina Florea, de la TVR 1, a născut o fetiță: „O minune care ne-a schimbat complet viețile”

Pavel Bartoș recunoaște că el și soția lui, Anca, au învățat să treacă peste momentele delicate în cuplu, după ce au devenit părinți

Uite, Pavel, mi-a plăcut că ai fost asumat și ai recunoscut că în căsnicia voastră nu a fost mereu doar lapte și miere. Într-un interviu mai vechi, ne povesteai că a fost o perioadă în care te și miri cum ați rezistat, atunci când făceai seriale, fiind foarte mult timp plecat de acasă. Cum ați reușit să rămâneți împreună? Ați făcut vreodată terapie de cuplu?

Uite că am atins acest topic chiar mai devreme. Ce pot să adaug este că, odată cu venirea copiilor pe lume, devii mai înțelept, mai răbdător, mai bun și, în plus, copiii dau sens vieții, iar noi am înțeles acest lucru. Și, probabil, d-asta suntem o familie împlinită care se bucură de toate momentele.

Privind în urmă, consideri că ai ceva să-ți reproșezi în calitate de soț?

În viață, toți vrem să facem lucrurile bine și foarte bine. Sunt un tătic care învață zi de zi, sunt un soț care se perfecționează zi de zi, sunt un om care se bucură de ce are zi de zi.

Fiica cea mare a actorului și soția lui sunt studente

Ce mai fac fiicele voastre superbe, Eva, Rita și Sofia?

Cel mai important e că sunt bine, sănătoase și fericite. Ne bucurăm de vară, de vacanță, ne creăm amintiri și ne dorim să petrecem cât mai mult timp împreună.

Data trecută, am aflat de la tine că fiica cea mare, Eva, e studentă la Facultatea de Drept. Cum se descurcă? Cât de diferiți ți se par anii ei de studenție față de ai tăi?

Eva a terminat anul I la Facultatea de Drept, așa că a fost primul an când sesiunile ne-au prins cu două studente în casă (haha)! Este clar mult mai diferit decât a fost la mine, la Teatru, pe vremea mea, și mă bucur că îi place ceea ce face.

Soția ta, Anca este, la fel ca tine, actriță, om de televiziune, dar și om de radio. De câțiva ani, însă, a decis să-și urmeze un alt mare vis – Medicina. Că tot ai pomenit despre asta, cum e să ai două studente în familie, în același timp?

Chiar dacă în sesiune este dificil, mă bucur foarte tare că Anca și-a urmat acest vis și calcă acum pe urmele tatălui ei. Este clar că are un har, o bucurie când se ocupă de asta și când învață, deși e foarte greu. Abia aștept să ajungă la punctul în care să poată profesa, dar, până atunci, sunt aici să o susțin și să o încurajez. Și mă bucur din tot sufletul că îi place tare mult ceea ce face. Consider că are har pentru această meserie și că va fi un doctor excepțional, iar pacienții ei vor avea numai de câștigat.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PR, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton