Cum își ajută Oana Roman fiica să nu simtă absența tatălui ei, Marius Elisei: „Nu îi este ușor, dar a înțeles că nu are cum să-l schimbe. E o suferință în sufletul ei...”

.

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman și-a asumat rolul de mamă singură și a făcut tot posibilul ca fiica ei să navigheze mai ușor prin aceste schimbări. Vedeta a decis s-o ducă pe Isabela la psiholog, în condițiile în care ruptura de tatăl ei a fost bruscă și dureroasă. Acesta nu i-a fost alături nici măcar în prima zi de școală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


Oana Roman și Marius Elisei au avut o relație tumultoasă, care s-a încheiat definitiv la începutul lui 2023. Isabela, fiica cuplului, a rămas în grija mamei și a fost puternic afectată de ruptura din familie. Vedeta l-a acuzat pe fostul soț că nu se implică deloc în viața copilei, nici măcar financiar. Pe lângă neplata pensiei alimentare, el ar fi primit, lună de lună, și alocația fetiței, deși nu locuiește la domiciliu său.

Citește și: Oana Roman susține că Marius Elisei n-a plătit niciodată pensie alimentară, în 3 ani de la divorț: „Nu primește nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces'


Citește și: Oana Roman îl avertizează pe Marius Elisei că poate ajunge la închisoare dacă nu plătește pensie alimentară: „Eu nu trăiam oricum din ăia 500 de lei, dar…'

Citește și: Cine este Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, și cu ce se ocupă la 21 de ani: „Vrea la Medicină!'

Citește și: Ce relație are Roberta de la Casa iubirii cu fetița lui Sebastian, iubitul ei. Cum s-au fotografiat cele două după descalificarea ei din emisiune

Cum își ajută Oana Roman fiica să nu simtă absența tatălui ei, Marius Elisei


Oana Roman susține că starea emoțională a fiicei ei s-a îmbunătățit considerabil de când a început școala și merge la diferite activități. Conștientă că fetița simte lipsa tatălui, vedeta face tot posibilul să-i ofere experiențe plăcute, punând mult accent pe timpul petrecut împreună.

„Cumva e mult mai bine acum, s-a și luat cu multe activități în ultima vreme și cumva nu mai stă poate să se gândească atât de mult la toată situația asta, nu îi e ușor că nu-și vede tatăl atât de mult precum și-ar dori, dar cred că a înțeles că asta e situația. Cred că a înțeles că nu are cum să-l mai schimbe. E o suferință în sufletul ei acolo, dar eu sunt tot timpul lângă ea, vorbim foarte mult, face multă activități, facem lucruri împreună. Ieri ne-am dus la masă, la film, la librărie, am cumpărat cărți, mergem în vizită, tot timpul avem ceva de făcut’, a declarat vedeta pentru spynews.ro.


„E ocupată, nu are timp să se gândească și la alte chestii’

De când a început școala, Isabela este mereu ocupată cu diferite activități, ceea ce o ajută să facă față schimbărilor din familie. Oana Roman spune că, la rândul ei, este implicată într-o serie de proiecte profesionale, pentru care este foarte recunoscătoare.

„Isa a început școala, activitățile, a început aikido, înotul, pictura, asta înseamnă drumuri în plus pentru mine, dar e ocupată, are treabă, școală, lecții activități. E ocupată tot timpul, dar asta e foarte bine că nu mai stă să se gândească și la alte chestii și suntem bine, cu treabă, cu agitație, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoase și suntem bine. Mie îmi merge bine, am proiecte, nu pot să mă plâng’, a mai spus vedeta pentru sursa citată anterior.


Oana Roman vrea să lanseze o carte autobiografică

Vedeta ia în considerare să scrie, la un moment dat, o carte autobiografică. Dacă s-ar lansa un film inspirat din viața ei, Oana Roman crede că s-ar încadra în genul „tragicomedie’, având în vedere experiențele pe care le-a trăit până acum.


„Cred că ar fi o tragicomedie, au fost și momente tragice, îngrozitor de grele, dar și foarte multe momente haioase și interesante, cred că ar fi o combinație, cred că s-ar numi viață de roman sau de Roman! M-am gândit și la o carte, trebuie să găsesc și o editură care să facă acest proiect împreună cu mine’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook