Cum își cresc Ernest și soția lui fiul: „Știe că are voie să greșească. Chiar și dacă îl cert vreodată...”

 Ifrim Georgiana
.

Cum își cresc Ernest și soția lui fiul. Ernest recunoaște că se ghidează după intuiție în rolul de tată. Cunoscutul prezentator TV și soția acestuia, Adriana, sunt împreună de 20 de ani și au devenit părinți în urmă cu 8 ani. Recent, gazda emisiunii „În căutarea adevărului' a spus cum se raportează la principiile moderne de parenting, mărturirisind că, în cele mai multe dintre situații, se lasă purtat de intuiție. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum își cresc Ernest și soția lui fiul. Ernest este unul dintre dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România și a făcut parte din proiecte precum „Ochii din umbră', „Trădați în Dragoste' sau „Big Brother'. În plan personal, prezentatorul TV și Adriana sunt căsătoriți de aproximativ 10 ani, deși formează un cuplu de peste două decenii. Acesta a recunoscut că cărerea de căsătorie a fost un „gest spontan', conștient fiind că mama fiului său își dorea să facă pasul cel mare de ceva vreme. Când vine vorba despre viața privată, Ernest a fost întotdeauna destul de secretos și a divulgat puține detalii despre relația cu Adriana, dar și cu băiețelul său.

erne-9erne-9

Ernest recunoaște că se ghidează după intuiție în rolul de tată. Când vine vorba despre creșterea fiului său, prezentatorul a susținut că încearcă să păstreze un echilibru, căci nu-și dorește să fie nici un părinte permisiv, nici unul exigent. Alex, fiul acestuia, a venit pe lume în anul 2014.

Citește și: Ernest a fost sechestrat și obligat de un bărbat să se culce cu soția acestuia: „Pe jos, lângă calorifer”

Citește și: Cum se înțelege Ernest cu soția lui, după 10 ani de căsnicie: „Da, ies scântei, dar prefer să…”

Citește și: Oana Zăvoranu, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Alex Ashraf: „Să nu mă credeți decât pe mine. Noi doi…'

Citește și: „Am găsit gândaci vii şi morţi în frigidere”. Protecția Consumatorului, avertisment despre restaurantele fast-food

Cum își cresc Ernest și soția lui fiul

Gazda emisiunii „În căutarea adevărului' a recunoscut că nu este adeptul principiilor moderne de parenting. Când vine vorba de modul în care își crește fiul, Ernest mizează pe intuiție și pe comunicare deschisă. Acesta este de părere că fiul său trebuie să-și aleagă propriul drum, iar rolaul acestuia este de a-i arăta greșelile.

„Bine punctat. Relație echilibrată. Asta încerc să fac, să mențin un echilibru. De cele mai multe ori mă las purtat de instinct și învăț din greșeli. Pentru mine este esențial ca fiul meu să comunice cu mine, să aibă încredere că poate să-mi spună orice, chiar dacă nu-mi place ceea ce aud uneori. El știe că, chiar și dacă îl cert vreodată, îl iubesc. Știe că are voie să greșească, știe că vreau ca el să fie el însuși, nu ceea ce-mi doresc eu. E datoria mea să-i arăt acolo unde greșește, dar calea și-o alege singur', a declarat prezentatorul TV, potrivit unica.ro.

„Nu gândim la fel'

Când vine vorba de deciziile important, Ernest și soția lui nu sunt întotdeauna pe aceeași lungime de undă. Unul dintre secretele care stau la baza relației lor este comunicarea, după cum a mărturisit chiar prezentatorul TV.

„Nu ai cum să fii pe aceeași lungime de undă. Poate în filmele horror. Esențială este comunicarea, sfătuirea dacă vreți, între parteneri, atunci când vine vorba de decizii majore. Ce a funcționat la noi? Nu gândim la fel, dar nu suntem nici diametral opuși în păreri. Comunicăm, negociem. Ne certăm, dar știm și să ne cerem iertare. Am ajuns să ne cunoaștem bine unul pe celălalt, știm ce ne place și ce nu ne place, ceea ce ne permite că atunci când e cazul să facem acel mic compromis de dragul partenerului', a adăugat Ernest, potrivit sursei citate.

„Prefer să câștig mai puțin, dar să fiu prezent în viața fiului meu'

Ernest nu pune preț de situația materială, fiind de părere că timpul petrecut cu familia este mai important. Prezentatorul TV preferă să câștige mai puțini bani, dar să fie implicat în creșterea copilului și în viața de cuplu.

„Repet, ne certăm, dar știm să ne și cerem iertare. Să ne asumăm că am greșit, să nu fim orgolioși, ranchiunoși. Să nu cauți mereu să fie ca tine. Să nu ții supărarea aia cu zilele…Și să nu uiți, chiar dacă anii trec, să pui „lemne' ca să întreții focul pasiunii. Timpul petrecut alături de familie este o prioritate, căci toți banii din lume nu-ți vor cumpăra timpul pierdut, deci prefer să câștig mai puțin, dar să fiu prezent în viața fiului meu, a soției mele', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton