Cum își educă Adelina și Cristi Chivu fiicele adolescente: „Au ajuns la vârsta la care vor să cunoască un băiat. El nu accepta această idee...”

 Ifrim Georgiana
.

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Adelina Chivu a vorbit despre educația pe care le-o oferă fiicelor sale. Despre soțul ei, Cristi Chivu, a menționat că este prea protector și a avut emoții când Natalia și Anastasia au ajuns la adolescență, perioadă când se înfiripă primele iubiri. Până acum, cei doi părinți nu s-au confruntat cu probleme majore, având o abordare deschisă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Adelina și Cristi Chivu s-au căsătorit în anul 2008. Cei doi s-au stabilit în Italia în aceeași perioadă și au devenit părinții a două fiice – Natalia (15 ani) și mezina Anastasia (13 ani). După o absență de 16 ani de pe micile ecrane, fosta prezentatoare de știri sportive revine în atenția telespectatorilor, în calitate de co-prezentatoare a show-ului de muzică „X Factor’.

cristi chivucristi chivu

Citește și: Cum a început relația dintre Adelina și Cristi Chivu. Fostul fotbalist a fost refuzat mult timp: „Nu-i dădeam nicio șansă, eram foarte tânără. M-a cerut în căsătorie după 3 luni…'

Citește și: Cum gestionează Adelina și Cristi Chivu certurile în căsnicie, după 15 ani: „Cred că faptul că el e plecat des ne dă ocazia să…” / Imagini rare cu familia fostului fotbalist: soția arată superb la 42 de ani, iar fetele îi seamănă

Citește și: Ce a scris Alin Oprea în testamentul prin care le lasă toată averea copiilor săi, după ce aceștia și fosta soție l-au denigrat: „Vă dăruiesc vouă toată averea pentru care am muncit o viață!”

Citește și: Alex Pițurcă sare în apărarea Cristinei Ich, după ce a fost acuzată că îl neglijează pe fiul lor: „Este o prea mare nedreptate”

Cum își educă Adelina și Cristi Chivu fiicele adolescente

Adelina și Cristi Chivu au adoptat metode de parenting diametral opuse. Ea are o abordare deschisă și sinceră, astfel că Natalia și Anastasia i-au devenit, în timp, prietene. În contrast, soțul ei tinde să fie ceva mai protectiv, și a fost reticent față de ideea ca fetele să se întâlnească cu băieți. Treptat, fostul fotbalist a devenit mai flexibil în privința acestui aspect, înțelegând că sunt la vârsta la care trăiesc experiențe importante în formarea lor.

„Este protector, cu fetele un pic prea mult, aș putea să adaug. Se dă pe brazdă din punctul ăsta de vedere. Ele au ajuns la vârsta la care vor să cunoască un băiat. El nu accepta această idee, nu exista varianta asta în mintea lui. Oricât de târziu s-ar fi întâmplat, tot ar fi fost prea devreme. Eu am avut un pic de stres când am văzut că se apropie momentul, dar a făcut față cu brio, sunt foarte mândră de el. Eu urmez un parenting al meu, propriu și personal, pentru care am fost supusă bullying-ului o foarte bună perioadă, de toți cunoscuții și familia mea. De când erau fetele foarte mici și au început să vorbească, și până în ziua de azi, eu nu mi-am schimbat tonul și discursul. Eu mă certam cu ele la trei ani și mă supăram pe ele, două zile. Eu nu știu dacă e bine. Sunt sigură că am greșit de foarte multe ori, am avut foarte mult de învățat. Doar că m-am menținut tare pe poziție. Acum suntem best friends. Acu chiar știu absolut tot, mă rog…cred. Eu știu cum îi cheamă pe iubiții prietenelor lor, știu bârfele din cadrul găștilor, știu când se despart. Cristi a fost foarte implicat, atât cât i-a permis timpul. Normal', a povestit soția fotbalistului în podcastul „Fain & Simplu'.

Adelina Chivu, despre mutarea în Milano

În 2008, Adelina Chivu s-a retras de pe micile ecrane și s-a mutat în Milano, alături de soțul ei. Astăzi, la ani distanță, fosta prezentatoare a explicat că a fost un compromis pe care l-a făcut de dragul căsnicie și pe care, de altfel, nu îl regretă.

„Nu m-a ferecat nimeni, a fost alegerea mea. M-am dus să locuiesc la Milano, nu la vreo pușcărie. A fost o chestiune de alegeri. Când există sacrificii, atunci înseamnă că poți să construiești ceva care să dureze. La noi n-a fost prea mult bine, în sensul că el a fost foarte mult timp plecat. Constant ne-a fost dor unul de celălalt, în acești 17 ani. Cred că de două ori a fost la ziua mea. Când ne întâlnim cu gașca noastră, de foarte multe ori, când povestit de pe vremuri, el n-are nicio poveste. El era în cantonament. Acum stă mult mai mult plecat…stătea, că acum e într-o pauză', a mai povestit aceasta în cadrul podcastului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton