Cum își educă Damian Drăghici și Cristina Stroe fiul și în ce relații a rămas artistul cu fata lui din altă căsnicie: „Nikolina se căsătorește anul acesta, voi fi alături de ea” / EXCLUSIV

.

Cum își educă Damian Drăghici și Cristina Stroe fiul și în ce relații a rămas artistul cu fata lui din altă căsnicie. Damian Drăghici și-a găsit fericirea în brațele Cristinei Stroe, actuala lui parteneră. Cei doi au împreună un băiețel superb, pe nume Andrei, care le înseninează fiecare zi. Cântărețul are însă și o fată, pe Nikolina, dintr-o altă căsnicie. Tânăra se va căsători anul acesta, iar solistul promite că-i va fi alături. Iată când s-a sudat și mai mult relația lor și ce spune Damian Drăghici despre fostele mariaje!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


De 4 ani ați devenit părinții unui băiețel superb, care, sinceră să fiu, nu mă pot decide cu cine seamănă mai mult, pentru că văd la el caracteristici fizice de la amândoi. La fire pe cine a moștenit mai mult?

D: Andrei este cea mai mare minune din viețile noastre și cea mai mare binecuvântare. Îmi seamănă foarte mult, dar are multe calități și de la Cristina, care este o mamă incredibilă. Fizic, cred că la această vârstă seamănă cu mine când eram mic, dar știi cum e, trăsăturile se mai schimbă odată cu trecerea timpului.


C: Andrei e Damian întreg și mă bucur că e așa. Toată sarcina m-am rugat la Dumnezeu ca băiatul nostru să semene cu tatăl lui și să ia de la el curajul și carisma.

Citește și: Cum a trecut Damian Drăghici peste dependența de alcool și substanțe interzise: „Tot acest freamăt interior creează goluri. M-am eliberat de aceste vicii, odată ce…’ / EXCLUSIV


Citește și: Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici, s-a luptat cu depresia postnatală: „S-a manifestat prin repulsia mea față de oricine în afară de copil'

Citește și: Gerard Pique şi Clara Chia se căsătoresc! Când vor anunța cei doi logodna

Citește și: Cum a decurs revederea dintre Irinel Columbeanu și fiica sa, Irina, după ce nu s-au întâlnit 5 ani: „Am fost foarte impresionat…'

Cum își educă Damian Drăghici și Cristina Stroe fiul și în ce relații a rămas artistul cu fata lui din altă căsnicie


Cu siguranță nici tu și nici Damian nu v-ați născut cu lingurița de argint în gură. Cum îl creșteți pe Andrei? Aveți tendința să îl răsfățați în exces sau… dimpotrivă? Cine este părintele cel mai strict?

C: Aș putea spune că eu sunt părintele cu regulile și cea care are o autoritate mai mare asupra lui Andrei, și asta pentru că Dămian este mult mai ocupat decât mine și nu ar fi corect ca timpul pe care îl petrec împreună să fie „serios. Andrei nu este un copil răsfățat, din contră, este foarte înțelegător. Eu cred că este un mic înțelept care conștientizează orice lucru dacă i-l explici. Nu sunt dură cu el, dar am grijă să înțeleagă atunci când ceva este nepotrivit sau periculos. Îmi place să cred că îl răsfăț sufletește, reamintindu-i constant cât este de iubit.


D: Andrei are o personalitate foarte puternică și frumoasă și este un copil cu care ți-e drag să petreci timp. Eu încerc să mă distrez cu el de fiecare dată când avem ocazia și încerc să fac cât mai multe activități cu el. Copiii nu înțeleg la ce ne referim noi când spunem „lucruri materiale și de aceea noi ne dorim să îl îmbogățim emoțional și să creștem un copil echilibrat care să își simtă părinții aproape, chiar dacă, uneori, eu nu am decât o oră liberă pe care să o petrec cu el.


Andrei vă calcă pe urme, are talent muzical? V-ați dori să îmbrățișeze aceeași profesie?

C: Andrei este atât de talentat muzical, încât mă sperie, de aceea și eu, și Damian suntem de părere că e mai bine să îl lăsăm să se joace. Nu vrem să îl responsabilizăm de la vârsta asta și să-l punem să studieze, așa cum eram și noi puși, pentru că, oricum, dacă va fi să facă muzică, va face fără să intervenim noi.

D: Andrei este un copil foarte special și nu o spun pentru că e copilul nostru, dar are niște aptitudini speciale, și aici nu vorbim doar despre muzică. Este foarte atras de numere și are o memorie incredibilă. Vorbește română și engleză la perfecție și pare un copil care își va alege singur calea. Noi suntem aici să fim parteneri de călătorie până când va dori să zboare singur. Vreau să îi fim alături, nu să intervenim în planul lui divin.


Damian Drăghici: „Nu consider că am avut eșecuri matrimoniale’

Damian, tu ai mai fost căsătorit de trei ori și ai o fiică mare. Ce lecții ai învățat din eșecurile matrimoniale și ce s-a schimbat în viața ta de când ești cu Cristina? Cu Nikolina, fiica ta, în ce relații ești acum?


D: Eu nu consider că am avut eșecuri matrimoniale, ci doar lecții de învățat. Fiecare căsătorie a fost pentru mine un bun prilej de a învăța, astfel încât să ajung astăzi să fiu în forma mea cea mai bună de până acum.

Vă vine sau nu să credeți, anul acesta, fiica mea Nikolina se căsătorește și sunt tare mândru că voi fi alături de ea în acest moment important. Cumva, de când sunt cu Cristina și de când a apărut Andrei în viețile noastre, m-am apropiat și mai mult de Nikolina și acum avem o relație frumoasă. Vorbim mereu, în fiecare an ne vedem cu toții și petrecem timp împreună. Cum s-a schimbat viața mea de când am întâlnit-o pe Cristina? Ar trebui să scriu o carte despre asta.


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, PR