Cum își educă Dana Rogoz copiii și ce așteptări are de la ei, în privința carierei: „Se vorbește mult prea mult în generația lor despre bani. Este ceva care mă ucide”

.

Dana Rogoz a dezvăluit cum își educă cei doi copii, dar și ce așteptări are de la ei în privința carierei. Actrița speră să-și găsească propriul drum și să demonstreze aceeași ambiție cu care ea și-a construit numele în lumea artistică. E dezmagită însă că în generațiile tinere se vorbește prea mult despre bani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Dana Rogoz este căsătorită de 10 ani cu soțul ei, Radu Dragomir, și au împreună doi copii. Vlad Luca are 10 ani, iar mezina Lia Elena va împlini 4 ani zilele următoare. Deși are un program încărcat, actrița a găsit un echilibru între viața de familie și carieră. Iar asta și pentru că are un ajutor de nădejde în persoana partenerului ei de viață.

Citește și: Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, s-au mutat cu copiii din vilă în autorulotă. De ce a luat actrița această decizie: „Eram supărați că întârziam tot timpul, așa că am zis că, în felul acesta…'


Citește și: Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au stabilit câteva reguli pentru educația copiilor: „Impune niște limite, doar că eu mă țin mai mult de ele. Eu sunt polițistul rău’

Citește și: Iasmina Halas s-a împăcat cu Mădălina, actuala soție a lui Cristian Daminuță: „Nu avem nimic de împărțit, nu ea a fost motivul despărțirii dintre mine și fostul soț. Ne înțelegem…'

Citește și: Cum arată Daniela Crudu, la zece zile după ce a născut a doua oară. Cum a pozat fosta asistentă TV


Cum își educă Dana Rogoz copiii și ce așteptări are de la ei, în privința carierei

Dana Rogoz spune că le va acorda libertate totală copiilor când vine vorba de alegerea profesiei.

„Mi-ar plăcea să-și găsească un drum al lor, o pasiune, și să o facă cu aceeași voință și ambiție și perseverență cu care am făcut eu lucrurile până în momentul acesta. Orice ai alege, să alegi cu iubire și cu pasiune. Se vorbește mult prea mult în generația lor despre bani. Este ceva care pe mine mă ucide. Când aud copii de vârsta lui Vlad, aleg un obiect nou: „Cât costă?’. Asta e prima întrebare? Cum funcționează? Noi n-am avut educație financiară, dar ei au trecut în cealaltă parte, sincer. Încerc să nu prioritizeze lucrurile astea în viață. Cred că, la un moment dat, te aduce într-un sentiment de nefericire personală. Trebuie să nu uiți ce-ți place cu adevărat, ce iubești și ce ai vrea să iubești pe termen lung‘, a spus actrița pentru unica.ro.


Dana Rogoz, despre debutul ei ca regizor

În 2023, Dana Rogoz și-a făcut debutul în calitate de regizoare și scenaristă cu scurtmetrajul „La distanță’, încurajată de soțul ei.

„Joc destul de mult teatru. În plus, am regizat primul meu scurtmetraj. A fost un debut ca regizor și scenarist. Am călătorit destul de mult cu el. N-am avut neapărat această proiecție cu mine regizor, am fost încurajată de Radu în mod special. Am învățat să risc și să merg până la capăt când am o idee. L-am făcut în mare parte din fonduri proprii. Am avut un ajutor și niște sponsorizări din afară, dar, în mare parte, bugetul filmului a fost din fonduri proprii. Aveam o moștenire de la tata, niște bani într-un cont, și nu știam inițial ce să fac cu ei. Am zis că ar fi un mod de a-i cheltui cu sens. Mi se pare că au rămas în ceva, în scurtmetrajul ăsta, care a avut, sincer, o șansă a lui nebănuită’, a mai spus ea pentru sursa citată.


„Mi s-a deschis un nou drum’

Actrița mai spune că producția i-a adus validări de la colegi de breaslă și a ajuntat-o să se redescopere.

„Au venit niște validări de la niște oameni care nu aveau nicio așteptare de la mine. Aveam și eu nevoie de asta. Au fost oameni care m-au văzut de la zero și au zis: „Da, îl vrem în festival!’. Mi s-a deschis un drum nou. Îmi place, mă provoacă. Și cred că mai am lucruri de spus. Până la urmă, ce-mi place cel mai mult să fac este să spun povești. Și am învățat că le pot spune în diverse moduri. De multe ori, ca actriță, am așteptat momentul, să se alinieze planetele. Din păcate, ca actor, munca ta nu depinde exclusiv de tine’, a concluzionat ea.

Sursa foto: Facebook