Cum își împart Andreea Tonciu și soțul ei responsabilitățile în familie: "El face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu face curat. E babysitter să stea cu copilul?"

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Tonciu a spus cum sunt împărțite responsabilitățile în familia ei. Daniel Niculescu, cel care i-a devenit soț în urmă cu 7 ani, aduce banii în casă, așa că toate treburile domestice îi revin fostei asistente TV. Deși are ajutor, Andreea Tonciu se ocupă în majoritatea timpului de curățenie și gătit, dar și de educația fiice ei, Rebecca, în vârstă de 8 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu s-a căsătorit în 2016 cu soțul ei, Daniel Niculescu, și au o fetiță împreună. După ce a îmbrățișat rolul de mamă, bruneta s-a retras din televiziune și a pus familia pe primul loc. Ea a recunoscut că soțul i-a interzis să mai apară în lumina reflectoarelor, situație ce a adus-o în pragul depresiei.

ton11ton11

Citește și: Andreea Tonciu s-a împăcat cu Roxana Nemeș, după scandalurile din trecut: „Chiar și ea și-a dat seama ce fel de persoană sunt. Pot să spun că Survivor ne-a împăcat. Nici nu…”

Citește și: Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e ca a doua mamă. O respect foarte mult, dar…' / De ce se întâlnesc rar

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa: „Dacă are nevoie de bani, îl rog și pe Ronald să-l ajute'/ Antrenorul neagă că a fost chemat ca martor în procesul lor de divorț

Citește și: Alex Dobrescu, parastas de 40 de zile pentru mama lui, cu șampanie scumpă și fructe de mare: „Prețul unei sticle a fost de 2800 lei'. Fostul iubit al Cristinei Cioran a comemorat-o într-un local exclusivist

Cum își împart Andreea Tonciu și soțul ei responsabilitățile în familie

Extrem de sinceră, Andreea Tonciu a recunoscut că ea se ocupă de toate treburile casnice, rolul soțului ei fiind acela de a aduce bani în casă. Inclusiv la cumpărături merge singură și tot ea se ocupă de fiica lor, Rebecca.

„Soțul meu face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face curat, absolut nimic. I se strânge masa, i se pune masa. Da, eu sunt ok, dar ce, mi-am luat sclav, să strângă? Nu. E babysitter să stea cu copilul? Eu stau cu copilul, pentru că nu am loc de muncă, sunt casnică. Eu singură fac cumpărăturile, gândește-te că fac totul singură de la tot ce înseamnă în casă, nu merge soțul cu mine nicăieri', a declarat Andreea Tonciu, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Cum arată o zi din viața Andreei Tonciu

Deși pare greu de crezut, Andreea Tonciu spune că majoritatea timpului și-l dedică activităților casnice. Zilnic întreține curățenia în casă, deși a angajat o menajeră, și crede că acesta e motivul pentru care soțul îi este fidel.  

„Mă trezesc la ora 7:00, pentru că la 8:30 intră Rebi la școală, o duc, mă întorc, îmi beau cafeaua cu vecina mea la vreo 10:00-11:00, ca să-l las pe soț să mai doarmă, ca să nu fac gălăgie în casă. După urc, îi fac soțului de mâncare dacă vrea, apoi strâng prin casă, soțul meu se trezește prima dată la 7:30, după care stă în pat până la 10:00-11:00. El apoi pleacă, eu rămân, dacă am mâncare, nu fac și atunci stau relaxată și mă uit la televizor, dacă nu, fac mâncare, mă mai duc la cumpărături. La 16:00 trebuie să-mi iau copilul de la școală. Dacă are vrei activitate o duc, dacă nu, vine acasă, îi dau de mâncare și ieșim afară, dacă vremea e frumoasă. Recunosc, am un băiat care mă ajută, și am și o doamnă la curățenie, dar vine o dată pe săptămână, în rest mențin eu. De asta mă iubește soțul meu și de aia nu mă înșeală', a continuat bruneta.

„Nu sunt tot timpul o divă'

Deși pe rețelele de socializare și la eveniment arată impecabil, Andreea Tonciu spune că nu tot timpul este o divă.

„Nu sunt tot timpul divă, pentru că nu pot să stau tot timpul îmbrăcată frumos, divele așa fac. Eu când merg cu soțul meu la o nuntă, acolo sunt îmbrăcată frumos și el se mândrește cu mine, pentru că acolo chiar sunt divă. Dar când sunt acasă sunt o femeie normală', a continuat Andreea Tonciu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton