Cum își împart Flavia Mihășan și Marius Moldovan sarcinile în creșterea celor doi copii, după despărțire: „Noi complicăm lucrurile. E dificil. Acum înțeleg de ce...„

 Calin Maria Bianca
.

Cum își împart Flavia Mihășan și Marius Moldovan sarcinile în creșterea celor doi copii pe care-i au împreună, după despărțire. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că la începutul anului, Flavia Mihășan a anunțat despărțirea de partenerul ei de viață, după o relație de cinci ani, astfel că tot atunci a făcut și primele declarații. Mulți s-au întrebat însă cum se înțeleg acum și în ce relații sunt de dragul copiilor pe care-i au!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Când mulți așteptau să spună marele DA și să meargă la altar, Flavia Mihășan și Marius Moldovan și-au spus „adio' după 5 ani de relație. Cu toate acestea însă, se pare că asistenta TV a rămas în relații bune cu cel alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste și totodată cu care are și doi copii superbi, de 3 și 5 ani.

img-2024-03-28t122739.400img-2024-03-28t122739.400

Citește și: Flavia Mihășan s-a despărțit de Marius Moldovan, după 5 ani. În ce relații a rămas cu tatăl copiilor ei: „Ne respectăm și…”

Citește și: Flavia Mihășan a avut depresie postanală, după a doua sarcină: „Mă simțeam copleșită, eram singură…”. Cum s-a vindecat

Citește și: Însărcinată a doua oară, Daniela Crudu a fost internată în spital două săptămâni cu fiica cea mică: „A fost foarte greu, de atunci am prins frică”

Citește și: Colegii Andreei, studenta la Medicină ucisă în Timișoara, au făcut un monument funerar în memoria tinerei. Imagini cu altarul din curtea facultății

Cum își împart Flavia Mihășan și Marius Moldovan sarcinile în creșterea celor doi copii pe care-i au împreună

Deși s-au despărțit, Flavia Mihășan și Marius Moldovan au decis că cea mai mare prioritate a lor sunt cei doi copii, astfel că amândoi și-au luat rolul de părinți în serios. Nu, nu se implică ea mai mult și el mai puțin sau invers, ci din declarațiile asistentei TV, totul se face în mod egal, ba chiar petrec weekend-urile împreună, ca o adevărată familie.

„Ne-am împărțit sarcinile foarte bine și facem o treabă, zic eu, foarte bună. (…) Weekendul îl petrecem împreună. El este un tată foarte implicat. Avem o relație, pentru ei, foarte bună, și apropiată, și cu același scop.

Provocarea este zilnică. Ei au tot felul de tantrumuri. De unde îți găsești tu resursele să poți să fii mama aia despre care ai tot auzit că e perfectă, deși nu există, dar spre care tinzi? E dificil să-ți găsești resursele și să ai tot timpul de unde da. Ei te provoacă constant și tu trebuie să fii acolo să le întâmpini provocările', a declarat Flavia Mihășan pentru Unica.

Flavia Mihășan: „Eram disperată să fiu mamă„

Printre altele, fiindcă tot a venit vorba de cele două minuni pe care le are acasă, Tudor și Carol, Flavia Mihășan a recunoscut că și-a dorit foarte mult să devină mamă, fiind cea mai mare dorință a ei. Totuși., după acest pas extrem de important, care i-a schimbat radical viața, a tras o serie de concluzii, precizând că este o mamă împlinită, chiar dacă are un program foarte încărcat.

„E o complexitate a mea pe care o simt acum în tot ce fac, de când sunt mamă. Nu e simplu. E foarte dificil de cele mai multe ori. Însă se întâmplă ceva cu o femeie care devine mamă. Nu mai ai atâta timp pentru tine. Trebuie să-ți structurezi ziua astfel încât să-ți rămână timp și pentru tine. Totul se întâmplă mult deodată, pe mai multe planuri. Te bucuri altfel. E ceva fantastic. Acum înțeleg de ce mi-am dorit atât de mult să fiu mamă, eram disperată să fiu mamă', a mai spus Flavia Mihășan.

Flavia Mihășan, mândră de relația dintre cei doi copii pe care-i are

Flavia Mihășan uită de tot, inclusiv de muncă, stres și oboseală, atunci când ajunge acasă și își vede cei doi băieți. Apreciază foarte mult relația dintre Carol și Tudor, despre care a vorbit recent pentru sursa menționată. Deși mulți se așteptau ca cei mici să nu se înțeleagă foarte bine și să se certe pe jucării, se pare că la ei în casă este exact opusul în mare parte.

„Văd relația dintre ei, cum se joacă și ce discuții poartă la 3 și 5 ani. Felul în care se iubesc, lăsând la o parte momentele în care se ceartă, care fac și ele parte din bucuria de a fi părinte. Sunt momentele astea frumoase și atât de pure și sincere unde se iubesc. Vezi din afară și zici: „Asta este tot!„.

Mai sunt momente super frumoase în care ei spun lucruri parcă în momentul în care ți-e greu, unul se trezește și spune ceva atât de simplu, la care nu te-ai fi gândit niciodată, pentru că noi complicăm lucrurile. Îmi place ca tot ce spun ei să rezoneze în mine, să nu las să treacă fără să le dau importanță', a mai spus Flavia Mihășan.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton