Ce o motivează pe Adela Popescu atunci când vrea să slăbească: „Mi-e rușine să mai mănânc”. S-a îngrășat 3 kilograme

.

La 36 de ani, Adela Popescu are o carieră impresionantă în actorie și lumea televiziunii. Soția lui Radu Vâlcan nu mai este gazdă a emisiunii „Vorbește lumea', însă este implicată în alte proiecte. Pentru ca fiecare apariție pe sticlă să fie impecabilă, prezentatoarea TV este atentă la alimentație și sport, însă recunoaște că în ultima perioadă s-a îngrășat câteva kilograme. Iată cum și-a propus să slăbească!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Adela Popescu și-a descoperit înclinațiile artistice încă de la o vârstă fragedă. La 16 ani, a debutat în lumea actoriei, fiind inclusă în distribuția serialului „În familie’. Treptat, s-a remarcat și în lumea televiziunii, fiind gazda mai multor formate de succes, între care „Vorbește lumea’ sau „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. De când a debutat în showbiz, Adela Popescu pare neschimbată și are un aspect fizic de invidiat. În mediul online, soția lui Radu Vâlcan a mărturisit că își dorește să slăbească câteva kilograme, dezvăluindu-le urmăritorilor sursa ei de motivație.


Citește și: „Eu mă trezesc foarte devreme, ei îi place să doarmă mult. Timpul ăsta, când o aștept la cafea, este infernal’. Ce surpriză i-a făcut Adela Popescu lui Radu Vâlcan, după Insula Iubirii / EXCLUSIV

Citește și: De ce Radu Vâlcan și Adela Popescu refuză să arate chipurile copiilor pe Internet: „Am convingerea că nu este meritul nostru că ei sunt’


Citește și: Ionuț Frumușelu s-a despărțit de soția lui din cauza infidelității: „N-am vrut să cred. A avut libertate și m-am trezit că…’. Ce decizie au luat în privința fiului lor

Citește și: Ilinca Vandici face terapie de aproximativ trei ani, după ce s-a confruntat cu stări depresive: ‘Am ascuns cumva totul sub preș. Mi-am dat seama că…’

Cum își menține Adela Popescu motivația atunci când vrea să slăbească

După ce s-a îngrășat 3 kilograme, Adela Popescu s-a ambiționat să slăbească, din dorința de a fi în cea mai bună formă. Prezentatoarea TV nu este adepta dietelor și spune că orele petrecute în sala de sport o motivează să păstreze un echilibru în alimentație.


„Pe scurt, am luat 3 kilograme. Chiar dacă unele persoane spun că arăt foarte bine, așa cum este cazul lui Radu, eu mă simt confortabil cu minus trei kile față de câte am acum. Așa că am încercat să găsesc soluții. Am zis să nu țin diete pentru că m-aș frustra și am decis să reduc din cantitatea de mâncare. M-a ținut ambiția doar până la prânz când am devorat un sandviș cu focaccia și mortadela, apoi o ciorbă de perișoare și creveți în unt. Analizând situația mi-am dat seama de ce e important sportul pentru mine. Pentru că mă face să-mi fie rușine. Să-mi fie rușine pentru munca depusă la sală. Dacă mă gândesc la cât efort am făcut la fitness, mi-e rușine să mai mănânc’, a mărturisit Adela Popescu.


De ce a plecat Adela Popescu de la „Vorbește lumea’

Adela Popescu s-a retras temporar din televiziune și nu mai este gazda emisiunii „Vorbește lumea’, fiind înlocuită de Lili Sandu. Prezentatoarea TV spune că a avut nevoie de o binemeritată pauză, având în vedere că a apărut neîntrerupt pe micul ecran de la debutul carierei.


„Sunt celebru, scoate-mă de aici’ a început imediat după „Vorbește lumea’, după niște ani în care eu la două luni după ce nășteam eram deja pe post. Și a fost minunat, a fost o perioadă foarte frumoasă, dar grea. Și am stat așa un pic și am zis: am nevoie pur și simplu de odihnă. Adică un om care se trezește la 8.00 și adoarme la 8.30, înseamnă că este un om foarte obosit, extenuat pur și simplu. Și atunci nu, trebuia să mă odihnesc efectiv și asta fac și mă simt minunat’, a spus ea, potrivit playtech.ro.

Sursa foto: Facebook