Cum își menține Amalia Enache silueta, la 46 de ani: „O dată pe zi beau înainte de masa de prânz un pahar cu oțet de mere” / Ce aliment consumă zilnic

.

Amalia Enache este o jurnalistă cu multă experiență, iar la 46 de ani, impresionează printr-o siluetă remarcabilă. Prezentatoarea TV a dezvăluit trucurile care o ajută să se mențină în formă, punctând că este foarte atentă la alimentație. Nu consumă mai mult de trei mese pe zi, însă exclude gustările și se rezumă la porții minimaliste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


În luna februarie, Amalia Enache s-a operat de colecist, iar de atunci a pierdut multe kilograme, ajungând la greutatea din liceu. Pentru a se menține în formă, prezentatoarea TV respectă un regim alimentar sănătos, însă nu și-a impus vreun fel de restricții. Cea mai importantă regulă de care ține cont este aceea de a se rezuma la trei mese pe zi și chiar dacă nu a consultat un nutriționist, Amalia Enache spune că s-a documentat temeinic, pe cont propriu.  

Citește și: Amalia Enache a dezvăluit cine este, de fapt, tatăl fiicei sale: „Lucrează în domeniul cinematografiei…'


Citește și: Amalia Enache a ales învățământul privat pentru fiica ei: „Școala românească nu este adaptată la nevoile părinților'

Citește și: Mădălin Ionescu a mai fost căsătorit o dată, înainte de Mihaela, la doar 22 de ani: „Am divorțat în 30 de secunde, după un an jumate. A fost un orgoliu, nu eram în stare să spun nu. Nici cu Cristina nu am vorbit multe despre asta'

Citește și: Scandal între Daniel Onoriu și soția lui, Isabela, după ce s-au întâlnit într-un restaurant: „Femeia mă denigrează, vrea să… / A venit la mine, mi-a vorbit urât, l-am filmat'


Cum își menține Amalia Enache silueta, la 46 de ani

Înainte de fiecare masă, Amalia Enache consumă o salată, pentru a-și controla vârfurile de glucoză în sânge. În același scop, prezentatoarea TV bea în fiecare zi un pahar cu oțet de mere. Recunoaște că mânâncă orice fel de alimente, însă nu depășește trei mese pe zi și este atentă la cantități.

„Păstrez măsura și aplic aceste trucuri despre care am aflat recent și anume salată înainte de fiecare masă, care e așa ca un fel de pansament și nu lasă glucoza să ia viteză spre sânge. O dată pe zi beau înainte de masa de prânz un pahar cu oțet de mere. Păstrez regula a maximum 3 mese cu nimic între mese și a porțiilor mai minimaliste. În rest mănânc de toate. Pauza între mese este cam de 5-6 ore și rezist, nu am nicio problemă.


Am citit foarte mult, nu am fost niciodată în viața mea la un nutriționist să-mi facă o dietă personalizată, dar recent a fost Jessie Inchauspe,  supranumită regina glucozei, în România, la o conferință. Am cunoscut-o, am stat de vorbă cu ea, i-am citit cartea Revoluția glucozei’, a spus jurnalista, potrivit unica.ro.


Amalia Enache și fiica ei vor petrece Crăciunul în Spania

Pentru că se apropie sărbătorile, Amalia Enache a dezvăluit că va petrece Crăciunul în Spania, alături de fiica ei, Alma. Este cunoscut faptul că prezentatoarea TV este pasionată de călătorii și îi oferă experiențe inedite micuței.

„Pe 24 decembrie în ajun, odată cu sania lui Moș Crăciun, pleacă și avionul nostru, mergem prin Spania și sper că ne duce până în Asia’, a mai adăugat ea, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook