Cum își menține Andreea Bălan silueta, la 39 de ani: „Nu mai am timp de tratamente, mai ales acum că plec în turnee cu Victor. După o anumită vârstă trebuie să...”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Bălan (39 de ani) a dezvăluit câteva dintre secretele siluetei sale de invidiat. Artista recunoaște că orele petrecute în sala de dans nu mai sunt suficiente, astfel că a luat o serie de măsuri preventive pentru a fi în cea mai bună formă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan are o siluetă suplă care a rămas neschimbată în pofida trecerii anilor și a celor două sarcini. Coregrafiile complexe au ajutat-o să se mențină în formă în cei peste 30 de ani de carieră. Artista spune că sportul este esențial pentru a-și întreține imaginea, dar eforturile ei nu se opresc aici, fiindcă la fel de disciplinată este și când vine vorba de alimentație.

416509470_180237121816022_4895269433004760310_n416509470_180237121816022_4895269433004760310_n

Citește și: Ce a întrebat-o Victor Cornea pe Andreea Bălan, la prima întâlnire: „Iată că ce am spus se adeverește la un an distanță. Un mare vis de-al meu'

Citește și: Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, nu l-a cunoscut pe Victor Cornea: „Este extrem de liniștită. Ne bucurăm că o vedem plină de viață și de energie”/ Ce spune despre George Burcea

Citește și: Fulgy de la Clejani s-a îndrăgostit de Roberta de la Casa Iubirii: „Direct nuntă! Să-ți iau casă, să facem casă frumoasă, să nu-ți lipsească nimic”

Citește și: Câte perechi de pantofi are Anca Serea: „Trebuie să recunosc că pantofii sunt punctul meu sensibil. Am de ordinul sutelor. Nu chiar 500, dar…'

Cum își menține Andreea Bălan silueta, la 39 de ani

Pe lângă orele de repetiții în sala de dans, Andreea Bălan spune că a luat o serie de măsuri pentru a-și menține silueta impecabilă. Artista acordă atenție sportului și este foarte disciplinată în privința alimentației, astfel că a redus porțiile și mânâncă de două ori pe zi.

„După o anumită vârstă nu prea te mai bazezi pe moștenirea genetică, trebuie să faci foarte mult sport și să ai grijă la dietă. Adică în timp trebuie să reduci mâncarea pur și simplu și să faci sport în fiecare zi dacă se poate. Așa mă mențin: mănânc de două ori pe zi, un singur fel, și fac cel puțin 30 de minute de sport în fiecare zi, adică dansul nu mai este suficient', a spus artista pentru unica.ro.

În măsura în care îi permite timpul, Andreea Bălan apelează la masaje și tratamente corporale: „Fac masaje o dată pe săptămână și când am timp vin la tratamente, dar nu fac foarte multe tratamente pentru că nu am timp, mai ales acum când plec o săptămână pe lună în turnee cu Victor, nu mai am timp să fac tratamente, dar fac sport, sportul este nelipsit'.

Andreea Bălan e mândră că fiicele ei vor să-i calce pe urme

Andreea Bălan se mândrește cu cele două fiice din căsnicia cu George Burcea. Ella și Clara își doresc să-i calce fidel pe urme și să facă carieră în muzică.

„E minunat să ai fetițe, în al doilea rând e minunat că am două fetițe pentru că se joacă împreună. Cresc foarte repede într-adevăr, mi-e dor poate de perioada când erau ele mici și sunt convinsă că mă vor imita și își doresc să ajungă cântărețe', a adăugat ea pentru sursa citată mai sus.

Aurelian Temișan și soția lui, Monica, au botezat-o pe fiica cea mică a artistei: „Țin foarte mult la nașul Temi și la nașa Monica și îmi place că ei sunt foarte atenți cu ambele fetițe, deși au botezat-o doar pe Clara. Tot timpul sunt prezenți la zilele lor de naștere, la ambele fete, și tot timpul le cumpără tot felul de cadouri frumoase, iar cu nașul am o relație foarte veche pentru că el a fost prezent la prima mea apariție Tv, la Ba da – ba nu'.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton