Cum își menține Andreea Mantea părul bogat și strălucitor. Rozmarinul e nelipsit din rutina ei de frumusețe: „Are rezultate foarte bune”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Mantea are un păr strălucitor, aranjat impecabil pentru fiecare apariție televizată. Deși mulți ar crede că își întreține podoaba capilară prin tratamente la salon, prezentatoarea TV a dezvăluit că este adepta măștilor naturiste. Rozmarinul este nelipsit din rutina ei de frumusețe și îl atribuie mai multor scopuri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea, 37 de ani, atrage atenția cu părul ei negru, lucios și sănătos. Vedeta de la Kanal D a lămurit o dată pentru totdeauna misterul și a dezvăluit ce folosește pentru a avea părul impecabil. Este vorba despre o mască din ingrediente naturale și pe care o poate folosi oricine.

mantea-2mantea-2

Citește și: Andreea Mantea are perioade când renunță la telefonul mobil. De ce a luat această decizie: „Sunt momente în care mă izolez. Îmi văd de ale mele”

Citește și: Ce bea Andreea Mantea în fiecare dimineață pentru hidratare și slăbit: „Mă mai trezesc cu tot felul de iritații, alergii, probleme, dar nu mă interesează, vreau să le experimentez pe toate pe pielea mea”

Citește și: Codin Maticiuc, îngrozit de ceea ce a găsit în camera unui hotel din Costinești: „Arată execrabil. Coropișnițe pe care doar în Africa le-am mai văzut și apa…' / Ce spune despre arestarea lui Wiz Khalifa

Citește și: Ce le-au urat oamenii proaspăt căsătoriților Elena și Ianis Hagi la ieșirea din biserică: 'Trăiască regele…'. Ce invitați de seamă au avut la biserică / EXCLUSIV

Cum își menține Andreea Mantea părul bogat și strălucitor

Andreea Mantea e prezentatoare de televiziune de ani de zile și toate aparițiile ei sunt impecabile. Probabil mulți sunt curioși să afle cum își menține părul bogat și strălucitor, având în vedere că zilnic se coafează și folosește produse de haistyle.

În timp ce multe vedete merg la salon pentru tratamente de recondiționare a părului, Andreea Mantea este adepta măștilor naturiste. Fanilor de pe Instagram le-a dezvăluit cum să folosească rozmarinul ca adjuvant în cazul părului subțire și deteriorat.

„O metodă pe care o folosesc de ceva timp tare dragă mie. Rozmarin ușor zdrobit, lăsat la măcerat în ulei de măsline, două-trei săptămâni și apoi folosit pentru scalp și păr. Are rezultate foarte bune', a scris Andreea Mantea pe Instastory.

Rozmarinul e nelipsit din rutina de frumusețe a Andreei Mantea

Vedeta de la Kanal D a promovat și alte beneficii ale rozmarinului. Nu doar că stimulează creșterea părului, ci susține și sănătatea sistemului digestiv. Această plantă are proprietăți antispasmodice, reducând crampele abdominale, combate flatulența și, totodată, sporește absorbția nutrienților la nivel intestinal.

„Și apă în care îmi pun diferite plante pe care tot așa, le las la măcerat, dar doar 48-72 de ore. Rozmarin, oregano, salvie, mentă, la care mai adaug după gust cuișoare, lămâie, turmeric, ghimbir.

Pun foarte puțin din ea în fiecare dimineață într-un pahar cu apă călduță. Apoi completez cu apă, nu las plantele neacoperite de apă. Și apoi, înapoi în frigider. Sau la limonadă la răcoroase și extrem de delicioase sau la cocktailurile pe care le prepar', a mai scris aceasta pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton