Cum își menține silueta Giulia Nahmany, după ce a slăbit: "Sunt exerciții speciale care se pot face"

 Oana Pantazi
.

Giulia Nahmany este nu doar o actriță de succes, ci și o femeie independentă și extrem de puternică. La 39 de ani, vedeta arată senzațional și are o energie de invidiat. Iată cum reușește să-și păstreze echilibrul sufletesc, dar și să aibă un tonus extraordinar și o siluetă pe măsură!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La 39 de ani, Giulia Nahmany arată senzațional, iar asta se datorează, fără doar și poate echilibrului perfect între minte și trup. Actrița are un tonus incredibil și este într-o formă de zile mari, iar asta deoarece obișnuiește să practice yoga.

Giulia-Nahmany-costum-de-baie10Giulia-Nahmany-costum-de-baie10

Cum își menține silueta Giulia Nahmany, după ce a slăbit

Acum 5 ani, Giulia Nahmany a slăbit enorm, iar de atunci, actrița se menține în formă. Nu doar ambiția contribuie la asta, ci și practicarea unei discipline care este despre echilibru și care aduce mari beneficii asupra sănătății fizice și mentale. Actrița a povestit cum reușește să elimine energiile negative.

Întâi și întâi, eu o fac prin practica yoga, și când mă refer la practica yoga nu mă refer la acea practică care a devenit ca o gimnastică, nu are nicio legătură. Pentru că yoga este o știință străveche de mii de ani. Yoga pe care o practic eu este cea veche și practic lucrăm la centrele de forță. Noi avem 7 centri de forță, chakrele, cum spunem noi. Și este foarte important ca acești centri de forță să fie aliniați, să fie activați și dinamizați.

În momentul în care avem un centru de forță care este blocat, nimic nu mai funcționează cum trebuie. De aceea foarte multe femei care au probleme cu infertilitatea au svadhisthana chakra. Care este două degete sub ombilic, care este blocată. Și de aceea sunt exerciții speciale care se pot face pentru a debloca și ca energiile astea să curgă', a spus Giulia Nahmany în emisiune la Ego Life.

Citește și: Cătălin Botezatu a jignit-o crunt pe Giulia Nahmany: „E mare, e grasă, e imensă!”

Citește și: Ioana Voicu, primele detalii despre botezul fiicei sale, Annora:„Am ales nașii’

Citește și: Ce spune Mihai Trăistariu după controversa transplantului de corp:'Nu cred că își imaginează cineva că îmi voi tăia acum capul'

Citește și: Bogdan Vlădău a vorbit în premieră despre relația amoroasă cu Iulia Vântur.Cum a reacționat soția lui, Gina Chirilă: „Dar eu nu am…'

În continuare, actrița a dezvăluit și care este tehnica yoga la care ea apelează în momentele în care se simte lipsită de energie.

Când avem momente când ne simțit obosite, fără vlagă, triste, totul este negru, avem această energie de vibrație joasă. Ei bine, noi vrem să ridicăm această energie, și există tehnici. Una dintre tehnicile pe care eu o fac zilnic se numește udyana bandha. Practic avem această energie care în momentul în care noi o sublimăm și o ridicăm și o facem într-un mod conștient și o aducem spre al treilea ochi, spre intuiție, în momentul ăla toate energiile care au fost de frecvențe joase s-au transformat', a mai spus Giulia Nahmany pentru sursa citată.

Cum a slăbit actrița 20 de kilograme

Giulia Nahmany mereu a fost o femeie cu forme, însă în anul 2017 a decis să facă o schimbare. Vedeta a reușit să slăbească 20 de kilograme fără a apela la operația de micșorare a stomacului. A renunțat, în schimb, complet la un aliment – zahărul – și a început un nou stil de viață.

Actrița îi sfătuiește pe cei care o urmăresc să nu consume acest ingredient în cantități mari, deoarece oamenii de știință au demonstrat că grăbește îmbătrânirea.

„Vă spun un lucru și vreau să țineți minte ce vă spun, secretul numărul unul în frumusețe, zahărul îmbătrânește. Îmi pare rău să o spun, dar s-a dovedit științific acest lucru, zahărul îmbătrânește și de aceea trebuie să nu consumăm zahăr’, a declarat ea pentru EGO.ro.

Giulia Nahmany a mai punctat și faptul că nu își dorește să ajungă la o siluetă precum cea promovată în zilele noastre pe rețelele de socializare. Ea s-a luptat cu kilogramele în plus pentru a fi sănătoasă și a avea un corp armonios.

„În continuare, am forme. Eu sunt de părere că trebuie să fim armonioși, să fim sănătoși, întâi de toate, din toate punctele de vedere, dar cel mai important este să fim sănătoși din punct de vedere psihic. În momentul în care suntem bine cu noi și cu psihicul nostru, putem să fim armonioși cu totul’, a mai adăugat ea pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton