Cum își rezolvă Alina Ceușan și soțul ei certurile în căsnicie: „Micile gelozii există, ca peste tot. Aceasta a fost una dintre discuțiile pe care le-am avut…”. E o diferență de 10 ani între ei / EXCLUSIV

.

În numărul de Septembrie al Revistei VIVA!, Alina Ceușan ne-a dezvăluit, printre altele, cum își rezolvă ea și soțul ei, Raul Tișa, certurile. Cei doi sunt împreună de 12 ani și susțin că nu au apelat niciodată la terapie de cuplu, pentru că au învățat singuri cum să treacă peste situațiile delicate, atunci când ele apar. Totuși, prezentatoarea de la PRO TV a recunoaște că și la ei mai există unele „mici gelozii'. Însă, se pare că deși e o diferență de vârstă de 10 ani între ei, aceștia funcționează foarte bine împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ca să facem o trecere subtilă de la emisiunea „Love Island’ la viața ta personală, aș vrea să vorbim puțin și despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiești alături de soțul tău, Raul Tișa. Cum a început totul? Chiar, el ce reacție a avut când i-ai spus despre noul tău proiect în televiziune?

S-a bucurat foarte mult și mă susține ca de fiecare dată, am mare noroc să am lângă mine un bărbat care mă susține în adevăratul sens al cuvântului și e acolo pentru mine de fiecare dată. Având în vedere jobul pe care-l am, nu cred că mulți ar putea face asta.


Am vorbit de multe ori despre povestea noastră de dragoste, suntem împreună de 12 ani și cred că cel mai important lucru în momentul de față este faptul că servim exemplu și pentru alte cupluri din jurul nostru care își doresc o poveste de dragoste reală, care, da, este posibilă în 2023.

Citește și: De ce și-a închis Alina Ceușan restaurantul din București: „Pentru un business cu cheltuieli destul de mari…’. Detalii neștiute despre afacerile și veniturile vedetei / EXCLUSIV


Citește și: Alina Ceușan, detalii despre Love Island, de la PRO TV. Cine o ajută cu fiul ei în timpul filmărilor: „Mă simt foarte bine că-l pot avea pe Rock alături de mine’ / EXCLUSIV

Citește și: Reacțiile internauților după ce Mike și Iulia Albu s-au certat la America Express 2023: „Mai bine singură…'

Citește și: Doinița Oancea, după ce Cătălin Bordea a mărturisit că i-ar plăcea o soție ca ea: „Ne știm de 1000 de ani, cred că a vrut să…'


Cum își rezolvă Alina Ceușan și soțul ei certurile în căsnicie

Cât de greu este să menții o relație începută la o vârstă fragedă… aș îndrăzni să spun? Tu erai foarte tânără când l-ai cunoscut pe soțul tău…

Nu cred că eram totuși foarte tânără, aveam 20 de ani. Cred că fundamental contează foarte mult faptul că suntem sinceri și comunicativi și nu rămânem supărați unul pe altul prea mult timp, practic facem echipă. Chiar cred că suntem un cuplu puternic.


Ce diferență de vârstă este între voi?

10 ani.

Voi cum vă rezolvați disensiunile, atunci când ele apar? Ați făcut vreodată terapie de cuplu?

Nu am făcut terapie de cuplu, nici nu a fost nevoie de așa ceva, însă încercăm să comunicăm cât de mult posibil și de obicei unul dintre noi lasă de la el când este cazul, fie eu, fie el.

După cum povesteai chiar tu, sunteți împreună de mulți ani. S-a pus vreodată problema despărțirii între tine și Raul?

Nu, niciodată.

„Micile gelozii există, ca peste tot’


Ce înseamnă fidelitatea, în relația voastră atât de longevivă? Ați avut probleme în zona asta sau poate gelozii?

Micile gelozii există, ca peste tot, însă aceasta a fost una dintre discuțiile pe care le-am avut chiar la începutul relației și am decis amândoi că ne dorim o relație serioasă și o viață de familie liniștită, astfel că avem încredere sută la sută unul în altul.

Voi locuiți la Cluj, dar, recent, ați achizițonat un apartament în București. Te gândești să te muți în Capitală, în viitor?


Nu am un astfel de plan în momentul de față, însă vreau să fiu mai aproape de business-urile mele și să pot avea o viață mai liniștită alături de Raul și Rock. Îi vreau mereu aproape și îmi doresc să avem un loc unde să stăm, pentru că oricum de foarte multă vreme deja venim la București pentru lucruri legate de carieră.


Înainte de a ne lua „la revedere până data viitoare, te rugăm să ne spui câteva lucruri neștiute despre tine, de care lumea nu a aflat până acum…

Sinceră să fiu, nici nu știu ce aș putea spune având în vedere că jumătate din viața mea este deja online (râde) și sunt foarte deschisă cu comunitatea mea. Pe cei care sunt curioși, îi invit să urmărească Alinas Private Crew – un grup pe Instagram, un loc unde îi țin la curent mai îndeaproape, ca pe story, cu tot ce facem – organizăm diverse, ieșiri și evenimente etc.


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PR