Cum obișnuiește Smiley să le surprindă pe Gina Pistol și pe fiica lor, Josephine: „Uneori, în drum spre casă, mă...”

 Ifrim Georgiana
.

La sfârșitul lunii mai, Smiley și Gina Pistol au devenit soț și soție, după o relație de șapte ani. Artistul și prezentatoarea TV au împreună o fiică, pe Josephine, care a venit pe lume în luna martie a anului 2021. Pe rețelele de socializare, Smiley a dezvăluit ce gest face pentru a le surprinde pe fiica și soția lui, reușind să-și emoționeze fanii. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe 27 mai, Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit. La o lună de la fericitul eveniment, artistul a publicat pe rețelele de socializare un videoclip care surprinde câteva momente emoționante de la nunta lor, precum dansul mirilor sau ceremonia religioasă. Pe fundal, cei doi soți își fac declarații romantice și relatează cum a evoluat povestea lor de dragoste, în cei șapte ani de când sunt împreună.

whatsapp-image-2023-06-30-at-17.13.00-3whatsapp-image-2023-06-30-at-17.13.00-3

Citește și: Gina Pistol și Smiley, videoclip emoționant cu momentele speciale de la nunta lor: 'Tu ești acasă pentru mine…'. Imagini de senzație în ipostaza de soț și soție

Citește și: Connect-R și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie, dar ea l-a ales pe Marius Moga. Cum s-a încheiat intriga amoroasă: „M-am bătut cu…'

Citește și: Simona Gherghe a ajuns la medic cu fiul său, Vlad. Ce a pățit micuțul: „La consult…”

Citește și: Cum de a supraviețuit Dana Roba în urmă loviturilor puternice de ciocan. Medicul Tudor Ciuhodaru: 'Depinde foarte mult de gravitate. Există și minuni, dar…'

Ce gest face Smiley pentru a-și surprinde fiica și soția

Pe lângă cariera de succes, Smiley este un tată și un soț devotat, lucru pe care l-a demonstrat în mai multe rânduri. Artistul obișnuiește să cumpere flori pentru Gina Pistol și fiica lor, Josephine, atunci când se întoarce din oraș sau de la un concert.

Uneori, în drum spre casă, mă opresc să iau flori fetelor mele', a scris Smiley pe Instagram.

Fanii acestuia au reacționat imediat în secțiunea de comentarii: 'Ce drăguț'/ 'Flori pentru niste flori! / 'Superba postarea domnule, Smiley. Super!'/'Bine faci'/ 'Bun băiat'/'Foarte frumos'.

Filmul nunții Ginei Pistol și a lui Smiley

Întors din luna de miere, Smiley a publicat un videoclip de la nunta cu Gina Pistol, în dreptul căruia a scris: „Că dacă n-ar fi, nu s-ar mai povesti… dar se povestește și acum vreau să vă arăt tuturor cum a fost ziua noastră specială'. În imagini, artistul și prezentatoarea TV sunt surprinși la ceremonia religioasă, dar și pe ringul de dans, alături de mai multe vedete de la noi din țară. Pe fundalul videoclipului, Smiley și Gina Pistol își spun povestea de dragoste.

„Ne cunoaștem de când eram tineri, de la depărtare așa, și n-am avut nicio legătură, deși ne știam. Ne-am întâlnit la momentul potrivit, când ne-am transformat, astfel încât să ne potrivim unul cu altul”, a spus Smiley, completat fiind de Gina Pistol.

E ceva ce parcă am așteptat toată viața. În momentele în care aveam o discuție cu Dumnezeu, îi ceream doar să-mi trimită pe cineva care să fie la fel ca mine, un om bun, simplu. Atunci a apărut Andrei în viața mea', a spus Gina Pistol.

„Gina e o femeie în toată regula, iubitoare, curajoasă, empatică, este o mamă senzațională și o parteneră așa cum îmi trebuie mie', a spus Smiley

„Deși e opusul meu, mă echilibrează și e mai calm când eu sunt mai vulcanică, e cu picioarele pe pământ când eu sunt cu capul în nori, este fix echilibrul meu și rădăcina mea', a spus Gina Pistol despre Smiley.

„Gina, îți mulțumesc că ai apărut în viața mea și că m-ai învățat să-mi creez o familie, că mă iubești, că m-ai făcut tată, îți mulțumesc că ai ales să fii soția mea”, i-a spus Smiley Ginei.

„Îți mulțumesc că mă iubești atunci când eu mă iubesc mai puțin și îți mulțumesc că ești acasă pentru mine”, i-a spus Gina Pistol artistului.

Smiley și Gina Pistol s-au întors din luna de miere

La mijlocul lunii iunie, Smiley și Gina Pistol s-au întors din luna de miere. Cei doi soți au petrecut 10 zile în Franța, sejur care le-a fost făcut cadou de nași. La întoarcere, artistul  și prezentatoarea TV i-au adus fiicei lor un carusel de lemn, iar Josephine a părut extrem de încântată. Pe rețelele de socializare, juratul de la „Vocea României' a făcut un adevărat jurnal de vacanță, surprinzând toate experiențele de care el și soția lui au avut parte.

„Pentru cei care încă mai așteptau filmulețe din vacanță, am o veste proastă, tocmai ne-am întors, suntem acasă. N-am făcut și drumul spre întoarcere, pentru că eram prea triști că am plecat. Să știți că a fost foarte frumos, ne bucurăm foarte tare că v-ați uitat la aventurile noastre.

O să mai facem, sper, nu știu, dar o singură părere de rău am. Bă, cât am stat zece zile în Franța, n-am mâncat și eu ‘une omelette du fromage (n. red. omletă cu brânză), dar a zis Gina că-mi face, așteptăm rețete', a scris Smiley, pe contul personal de Instagram.

Sursa foto: Instagram & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton