Cum l-a afectat pe Cristi Mitrea divorțul părinților săi: „Toată viața l-am căutat pe tata. Mi-a trebuit mult să îl iert”. Avea 8 ani când s-a destrămat familia

.

De la vârsta de 8 ani, Cristi Mitrea a fost crescut de mama lui, odată cu divorțul părinților. În podcastul lui Cătălin Măruță, luptătorul MMA a vorbit despre trauma trăită atunci și despre tentativele de a relua legătura cu figura paternă. Își condamnă tatăl pentru suferința ce i-a fost provocată în copilărie și recunoaște că nu i-a fost ușor să-l ierte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Cristi Mitrea, luptător MMA, a devenit cunoscut publicului larg în perioada când forma un cuplu cu Andreea Mantea. S-au cunoscut în emisiunea „Burlăcița’ și au împreună un fiu. Cei doi nu mai formau un cuplu când s-a născut David, rămas în grija prezentatoarei TV. Andreea Mantea a recunoscut că a trăit un calvar alături de tatăl fiului ei, acuzându-l de agresiune fizică, inclusiv în perioada când era însărcinată.

Citește și: Cristi Mitrea, despre bătaia cu Ruby din filmul Băieți Deștepți: „Mi-a dat cu foehnul în cap pe bune. De vreo trei ori'


Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea: „Am avut două mari eșecuri în dragoste și nu am învățat din greșeli'

Citește și: Cum arată astăzi Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan: „De 23 de ani este umbra mea’. Revine într-o emisiune televizată, alături de impresară

Citește și: „Nu mă mai puteam deplasa, ajunseseră să mă care cu pătura'. Prin ce chinuri a trecut Cătălin Crișan înainte de operația de hernie de disc și cum se simte acum


Cum l-a afectat pe Cristi Mitrea divorțul părinților săi

În podcastul lui Cătălin Măruță, Cristi Mitrea a povestit un episod dureros din viața personală. Fostul partener al Andreei Mantea avea 8 ani când părinții săi au divorțat și își condamnă tatăl că a părăsit familia. A suferit rana de abandon și spune că ani de zile a încercat să refacă legătura cu figura paternă.

„Pe tata l-am considerat cel mai vinovat de toată nebunia asta ce a însemnat divorț, pe care l-am trăit eu la vârsta de 8 ani.


Au divorțat în 1990, eu aveam 8 ani, fratele meu 9 ani. Atunci l-am considerat vinovat pentru că neavând discernământul pe care îl am acum sau informațiile pe care le am acum sau să am informația să o pună în balanță, mi-a rămas impregnat așa simplul fapt că el a plecat și mama a rămas. Noi am trăit cu mama. Probabil simplul fapt că am rămas doar cu ea, l-am acuzat pe el.

Mi-a trebuit mult să îl iert. Eu lucrez cu tata de la 16 ani. Probabil tot din nevoia că toată viața mea, conștient sau inconștient, eu toată viața l-am căutat pe tata. Pentru că nu l-am avut, am vrut să fiu lângă el’, a declarat luptătorul MMA în podcastul „Acasă la Măruță’.


Andreea Mantea: „Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat’

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au iubit timp de câteva luni și erau despărțiți în momentul când s-a născut fiul lor. Prezentatoarea TV a susținut public că a trăit un „calvar’ alături de fostul ei partener, care a agresat-o fizic și pe care nu l-a trecut ca tată în certificatul de naștere al lui David.


„Am vrut să îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el să se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem.

Dacă a hotărât să intre în viața lui, ca tată, de ce susține așa ceva acum? De ce se bate cu pumnii în piept cu mândrie că acest copil este al lui, dar totuși nu știe ce înseamnă colici, scutece, dureri de dinți, primii pași, prima julitură, cum să își lege șireturile sau cum să aline o durere’, a spus prezentatoarea TV, cu ani în urmă, pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: Facebook