Cum l-a cumințit Melinda, soția lui Puya, pe artist: ”Era cam tupeist. Nu eram fana lui. A fost un proces lung...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum l-a cumințit Melinda, soția lui Puya, pe artist. Puya nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscut de către publicul larg datorită pieselor sale ce au ajuns de nenumărate ori în top. A cucerit cu vocea sa de-a lungul timpului, dar de asemenea, a intrat în atenția tuturor și cu familia sa frumoasă pe care și-a întemeiat-o alături de Melinda, fiind unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Totuși, mulți fani se întreabă cum a reușit frumoasa brunetă să-l transforme pe Puya într-un familist convins!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Puya și Melinda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat și trei fete minunate, care zilnic le oferă numeroase motive de fericire. Ei bine, atât îndrăgitul artist, cât și soția lui au fost destul de reținuți când a venit vorba despre viața lor privată, asta bineînțeles înainte de a merge împreuna în emisiunea America Express.

puya-m1puya-m1

Întorși din America Express, competiție pe care, din nefericire, nu au câșitgat-o, cei doi sunt mult mai deschiși față de publicul și fanii pe care și i-au format în tot acest timp. Prin urmare, nu sunt deloc puțini cei care se întreabă cum a reușit Melinda să-l transforme pe băiatul rău al muzicii rap într-un tată și un soț devotat, mai concret într-un familist convins.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Puya și Melinda, după America Express: „Am învățat să ne certăm mai pe silent”

Citește și: Cum gestionează Puya și Melinda gelozia în căsnicie. Detalii din intimitatea lor: „Nu știu dacă bărbații își doresc ca femeile lor să arate tot ce văd ei și la alții'

Citește și: Gabriela Cristea a făcut un test de sarcină, recent. Reacția Cristinei Șișcanu: „Unde cresc doi, crește și al treilea. Un băiețel…'

Citește și: Deea Maxer, reacție surprinzătoare după ce a fost așteptată cu un buchet de flori, în miez de noapte: „Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire'

Cum l-a cumințit Melinda, soția lui Puya, pe artist

Melinda nu s-a sfiit și a declarat fără a ezita faptul că deși Puya era un artist renumit atunci când l-a cunoscut, ea nu era deloc fana sa. Ba mai mult decât atât, nu-i cunoștea melodiile și nici nu s-a lăsat cucerită de statutul său. Aceasta a explicat că și-a dat seama de la prima întâlnire că este un bărbat tupeist, astfel că lăsat lucrurile să vină de la sine.

A cucerit-o cu frumusețea lui și culoarea ochilor, astfel că după ce s-au îndrăgostit reciproc, Puya s-a cumințit fără ca ea să facă pre multe eforturi, astfel că în prezent este un familist convins, deși nu mulți credeau că o să fie așezat la casa lui vreodată.

'Nu știam nimic despre el înainte să îl cunosc. Dacă se pune, știam o melodie La familia, pentru că era ascultată peste tot, dar nu știam nici versurile. Nu eram fana lui, dar acum sunt cea mai mare susținătoare a lui. Sincer, sincer? (n.red., ce i-a plăcut la el) Ceeeee frumoooows e (nu am scris greșit, e o chestie, w-ul îmi place mie), ce ochi areeee! (n.red., râde ). Dar și că era cam tupeist. A fost un proces mai lung, dar nu neapărat pentru că m-am lăsat eu greu cucerită.„ a spus Melinda pentru Fanatik.

Ce spune Melinda despre viața de soție de artist

Mai mult decât atât, Melinda nu s-a oprit aici cu șirul declarațiilor, astfel că a explicat faptul că viața de soție de artist nu este deloc una ușoară, asta deoarce timpul este de multe ori împotriva lor. Totuși, nu i-a lipsit nimic niciodată, însă de multe ori s-a întâmplat să își dorească ca Puya să aibă mai mult timp pentru ea și fetițele lor. Din fericire, în ultima vreme, și ea, cât și el, își gestionează treburile astfel încât timpul cu familia să fie mai important decât orice.

'Da, este greu, sunt plusuri şi minusuri. Pe o parte nu mi-a lipsit niciodată nimic, pe de altă parte mi-aş fi dorit să petrecem mai mult timp împreuna în unele perioade. Ca să fac și o mică gluma, e greu sa trăiești și cu Puya și cu Dragoş (n.red., râde). (…) Ne-am văzut de treaba noastră ca și cuplu, ca și familie. Ne-am împărțit rolurile mereu, eu cu casa și copiii, el cu concerte, studio și așa mai departe. (…) Eu în mare parte, îl văd un tătic cool. Este atent, discută cu ele. Mereu el este cel care se joacă cu ele. Nu că îl laud, dar este un super tătic și mă mândresc cu asta! În prezent se vede cât de familist este, eu îl știu de la început așa!', a mai spus Melinda pentru sursa menționată.

Melinda și Puya au avut un șoc când s-au întors de la America Express și și-au văzut fiicele

Puya și Melinda au fost cu adevărat surprinși când s-au revăzut cu fiicele lor după mult timp petrecut în America Express. Dorul de casă, familie și de cele trei fiice, și-au spus cuvântul, astfel că s-a lăsat cu lacrimi de bucurie și multe emoții. Totuțși, cei doi părinți au avut și un șoc asta fiindcă au realizat cât de mult au crescut în tot acest timp.

'A fost un moment într-adevăr emoționant, dar am avut şi un șoc, când am realizat de fapt cât de mari sunt. Cel mai mult fără ele am stat două săptămâni legate după mulți, mulți ani şi nu realizam ca ele chiar cresc repede, din fetițele mele mici, devin domnișoare.„, a zis Melinda despre America Express pentru sursa menționată.

Melinda a spus clar că ar repetea cu siguranță experiența America Express, asta fiindcă i-a întrecut așteptările și este un reality show cât se poate de adevărat, dar și dur totodată.

'E un reality-show care te învață lucruri. Este într-adevăr o experiență unică. Am scăpat de anumite frici, am mai multă încredere în mine că pot face lucruri. Din momentul în care am știut că voi pleca, până în prima zi de filmare, asta a fost frica mea cea mai mare, oare ce fac eu filmată așa non-stop? Este ciudat să fii filmat așa mult, dar având misiuni de făcut și sarcini, mai uitam sincer de camere (n.red. râde ).', a mai spus Melinda.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton