Cum l-a schimbat pe George Ivașcu divorțul de soție: „Cel mai trist într-o familie este...”. Actorul nu are copii, dar susține că ar fi fost un tată foarte iubitor

 Ifrim Georgiana
.

George Ivașcu a divorțat de soția lui, Alice Barb, în 2008, însă s-au recăsătorit la numai o lună după aceea. Astăzi, actorul spune că momentul a reprezentat un „exercițiu de maturitate' și un „duș rece' din partea jumătății sale. El a vorbit deschis și despre cum s-ar fi imaginat în postura de tată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

George Ivașcu se iubește de mai bine de două decenii cu regizoarea Alice Barb. În 2008, actorul avea să afle din presă că soția lui a intentat divorțul, dar s-au recăsătorit la puțin timp după ce au semnat actele. El a povestit că, la momentul respectiv, era prea ocupat cu Teatrul Metropolis și prea absent din viața de familie.

iv10iv10

Citește și: Tradiția de la care George Ivașcu nu se abate niciodată de Sărbători: „Întotdeauna, indiferent unde petrec, la ora 00:00…”

Citește și: George Ivașcu, despre perioada în care i-a fost student și apoi asistent lui Dem Rădulescu: „La examenele studenților transpira de emoții… mai mult decât studenții!”. Ce relație specială s-a legat între ei când marele actor era bolnav / EXCLUSIV

Citește și: Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: „Tot am mai încercat, dar nu pot!”

Citește și: Carmen Grebenișan a vorbit pentru prima oară despre partajul cu Alex Militaru: „O să dureze… Am trecut eu prin situații mai dificile și am putut să le duc!”

Cum l-a schimbat pe George Ivașcu divorțul de soție

Privind în urmă, George Ivașcu spune că divorțul de soția lui, Alice Barb, i-a oferit o lecție de maturitate.

„Corect spus, pentru că realmente în perioada aceea eram ocupat și egoist prin a construi Teatrul Metropolis. Și familia, eu, Alice, eram ultima prioritate pe agendă. Și atunci, acesta a fost un exercițiu de maturitate pe care i-l datorez lui Alice. Pentru că a zis „prietene, ai și viață personală, nu poți fi atât de egoist'. A fost ca un duș rece, necesar în viața fiecărui om. Nu a fost o intenție, nu a fost o răutate, nu a fost nimic…', a explicat actorul pentru cancan.ro.

Motivele care au dus la această criză în căsnicie le-a explicat chiar actorul: „Eu cred că cel mai trist într-o familie, într-un spațiu in care exiști în doi, este singurătatea în doi. Probabil că asta a simțit Alice. S-a simțit probabil singură, abandonată, ceea ce nu-i corect, dacă ești în doi'.

După acest „duș rece', George Ivașcu spune că a pus familia pe primul loc: „Simplu, am dedicat timp familiei, mult mai mult timp. Am fost mult mai atent la ce se întâmplă în jurul meu'.

Cum s-ar fi imaginat George Ivașcu în postura de tată

George Ivașcu a lucrat cu mulți tineri talentați și spune că aceeași dedicare ar fi avut-o și față de propriii copii. Actorul nu are însă copii.

„La fel. Adică aș fi investit la fel de mult, în primul rând dragoste. Un tată foarte iubitor și probabil foarte îngăduitor, ceea ce poate n-ar fi fost bine. Dar m-aș fi gândit la copilul George', a adăugat el pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton