Cum l-a surprins Oana Matache pe iubitul ei, Radu Siffredi, după ce au pierdut finala Power Couple: „Aveam nevoie să ne relaxăm. L-am luat pe sus și...”

 Ifrim Georgiana
.

Oana Matache și Radu Siffredi au participat la emisiunea „Power Couple', unde au demonstrat ambiție, curaj și perseverență. Deși au pierdut finala, cei doi au avut parte de o experiență intensă și care i-a apropiat mai mult. După stresul și provocările din timpul filmărilor, artista și-a surprins iubitul cu o escapadă romantică în Paris.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Oana Matache a început relația cu Radu Siffredi după divorțul de tatăl copiilor ei. Deși nu se cunoșteau de mult timp, cei doi au acceptat provocarea de a participa în emisiunea „Power Couple', de la Antena 1. Experiența i-a ajutat să să se cunoască mai bine, chiar dacă probele nu au fost deloc ușoare și le-au testat nervii.

oananananaoanananana

Citește și: După ce l-a criticat și s-au certat, Gina Matache l-a acceptat pe Radu Siffredi. Ce a spus despre el si Oana Matache, după Power Couple: „Puteau să facă mult mai multe”

Citește și: Delia, prima reacție după ce sora ei, Oana Matache, și Radu Siffredi au pierdut finala Power Couple: „Mi se pare cumplit”

Citește și: Când are loc solstițiul de vară în 2024. Legendele și miturile legate de ce mai lungă zi din an

Citește și: Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian a împlinit un an! Cum a fost sărbătorit Sasha în familie

Cum l-a surprins Oana Matache pe iubitul ei, Radu Siffredi, după ce au pierdut finala Power Couple

Odată ieșiți din emisiunea „Power Couple', Oana Matache și Radu Siffredi au simțit nevoia să se relaxeze și să-și redobândească echilibrul în cuplu. Artista a planificat o escapadă romantică la Paris și a reușit să-și surprindă iubitul. Ea a mai vizitat orașul de câteva ori și de aceea a ales această destinație.

„Eu l-am luat pe sus și l-am dus la Paris. De ce Paris? Pentru că am mai fost acolo de multe ori și îmi este un loc foarte lejer. Noi după ce ne-am întors de la (n.r.: emisiunea de cupluri la care au participat) aveam nevoie să ne relaxăm mental și nu aveam chef să merg într-un oraș în care să descopăr chestii. Am ales Paris pentru că e extensie cumva a Bucureștiului mult mai cool. Ne-am dorit foarte mult să avem genul de vacanță pentru inspirație. Adică să ne uităm pe stradă la oameni, să îi studiem cum sunt îmbrăcați', a povestit artista într-o emisiune televizată.

Gina Matache nu l-a acceptat de la început pe Radu Siffredi

Gina Matache a fost destul de vocală când Oana și-a oficializat relația cu noul iubit. Aceasta a răbufnit și l-a criticat pe Radu Siffredi, însă tensiunile din familie par să se fi încheiat.

„Ar trebui să-mi văd de viața mea. Acum depinde și de el (n.r. de actualul iubit al Oanei), ce vrea… Din anii din urmă, trebuie să învăț să nu-mi mai bag nasul unde nu-mi fierbe oala. Dar normal că și eu, ca orice părinte, vreau binele copilului.

Oana și cu tatăl copiilor au o relație foarte bună. Când e unul ocupat, ia celălalt copiii. Ei își iau foarte în serios rolul de părinți, se ajută în creșterea copiilor.

Se respectă unul pe altul. Oana stă cu Radu încă din prima zi a relației, copiii sunt la ei. Toți trei, adică ei și cu Răzvan sunt foarte buni prieteni. Ar fi culmea ca el să nu iasă cu altcineva, să-și refacă viața. E bine atâta timp cât ei se înțeleg', a spus Gina Matache, potrivit Cancan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton