Cum l-a testat Deea Maxer pe Robert Drilea, actualul ei iubit, înainte să-i cunoască fiul și fiica: „Eu nu concep ca partenerul meu să nu accepte copiii. Am ținut neapărat să-l urmăresc...”

 Ifrim Georgiana
.

Deea Maxer l-a cunoscut pe Robert Drilea, actualul ei iubit, după divorțul de anul trecut și recunoaște că l-a supus unui test înainte să-l introducă în viața copiilor. Din căsnicia cu Dinu Maxer, încheiată după 18 ani împreună, artista are un fiu și o fiică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deea și Dinu Maxer au divorțat în urmă cu un an, după 18 ani împreună, decizie care pe mulți i-a luat prin surprindere. Ambii și-au refăcut viața între timp, dar păstrează o legătură bună și își împart angajamentele de părinți. Artista formează un cuplu cu Robert Drilea și a povestit cum l-a introdus în viața celor doi copii, Maysa și Andreas.

de9de9

Citește și: Deea Maxer, despre căsătoria cu Robert Drilea: „Dacă m-ar fi cerut după 2 luni de relație, în nebunia mea de îndrăgosteală, aș fi acceptat”

Citește și: Deea Maxer are planuri de nuntă alături de noul iubit: „O să mă cheme Drilea, asta e iubirea”

Citește și: Naomi Hedman s-a afișat cu un alt bărbat, la mai bine de două luni de la despărțirea de Florin Ristei: „Iubire adevărată”/ Ce relație au, de fapt

Citește și: Elena Marin reacționează după videoclipul în care a fost jignită de Elena Ionescu, colega ei de la Survivor All Stars: „Am fost șocată, asta spune multe despre acel om. E prea orgolioasă să…'

Cum l-a testat Deea Maxer pe Robert Drilea, actualul ei iubit, înainte să-i cunoască fiul și fiica

Deea Maxer recunoaște că a fost precaută atunci când l-a introdus pe noul ei iubit în viața copiilor. Primele întâlniri au fost de acomodare, astfel că fiul și fiica ei au aflat că iubește din nou abia atunci când s-a convins că relația cu Robert Drilea are perspectivă de viitor. Prima excursie împreună a venit și cu o aprobare din partea lui Andreas, fiul ei de 13 ani, care s-a bucurat s-o vadă fericită.

„Eu l-am cunoscut pe Robert la scurt timp după divorț și l-am introdus în viața copiilor. Eu nu concep de la partenerul meu, oricât m-ar iubi pe mine, n-aș accepta ca el să nu accepte prezența copiilor în viața mea. Pe mine mă iei la pachet trebuie să mă iubești x3.

În momentul în care l-am cunoscut a fost și un test, ca să zic așa. Am ținut neapărat să-l urmăresc cum se comportă în preajma copiilor, cum îl acceptă copiii, ca vibrație, ca om, ca prezență, iar în momentul în care toate lucrurile s-au așezat am zis că e ok să le spun că mami e fericită și că iubește acum pe altcineva. Am fost asumată și au fost fericiți.

Fiul meu a fost incredibil de fericit în momentul în care am avut prima excursie în patru, alături de Robert. Mi-a zis: „Mami, nu-mi vine să cred câtă fericire văd și cât de liniștită te văd'.

Mi-a luat o piatră de pe umeri, aveam nevoie de aprobarea lui, că el e bine și că noi în formula asta suntem bine. Degeaba sunt eu fericită, dar copiii nu erau ok', a povestit ea în podcastul lui Jorge.

Deea Maxer își dorește să devină mamă din nou?

Artista se bucură că noul ei iubit, Robert Drilea, e atașat de copiii ei și se implică în creșterea lor.

„Și-a asumat lucrurile astea și îi iubește foarte mult. E implicat, se ocupă, mă surprinde de fiecare dată', a mai spus ea.

Întrebată dacă își mai dorește un copi, ea a răspuns: „N-o să răspund la întrebarea asta, pentru că lucrurile pe care mi le doresc nu le declar. Sunt o persoană super credincioasă și cred că Dumnezeu le așează cum știe el mai bine. Toate la timpul potrivit'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton