Cum o motivează Amalia Enache pe fiica ei. Deși are doar 8 ani, Alma i-a oferit o lecție importantă: „Știe mai bine decât mine cum e cu mentalitatea de învingător”

.

Amalia Enache are o carieră de succes în televiziune și este mama unei fetițe de 8 ani. Deși e discretă când vine vorba de viața personală, prezentatoarea TV a povestit ce lecție importantă i-a oferit Alma. Înaintea unei competiții sportive, puștoaica de 8 ani i-a demonstrat că are deja mentalitatea de învingător.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Deși are o carieră solicitantă, Amalia Enache este o mamă devotată și nu pierde niciun eveniment din viața fiicei sale. De curând, jurnalista a fost s-o susțină la o competiție sportivă și a fost surprinsă de ambiția Almei. Asemenea bunicului ei, micuța are o gândire optimistă și orientată spre succes.

kbsvkbsv

Citește și: Cum își educă Amalia Enache fiica. Alma a început școala: „Nu vreau să-mi calce pe urme, mi-aș dori pentru ea să…'

Citește și: De ce a ales Amalia Enache o școală privată pentru fiica sa și cum se raportează Alma la tehnologie: „Părinții ei nu se joacă pe calculator și nici nu stau pe Tik Tok, așa că…' / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Spătar și-a făcut ziua de naștere în Dubai: „Mă simt împlinită! Am petrecut așa cum mi-am dorit”. A primit diamante și s-a cazat în celebrul Burj al-Arab / Cum a răsfățat-o soțul ei, Vicențiu Mocanu

Citește și: Simona Halep, apariție răvășitoare într-o ținută de peste 30.000 de euro, la un eveniment sportiv, în Cluj. A purtat o geantă Hermes și a fost însoțită de tatăl ei

Cum o motivează Amalia Enache pe fiica ei

Înainte să înceapă concursul, Amalia Enache a avut o discuție cu fiica ei, căci și-a dorit să o pregătească și pentru o eventuală înfrângere. Replica Almei a lăsat-o fără cuvinte și i-a demonstrat că, la numai 8 ani, are mentalitatea unui campion.

„Eu cred că Alma, leoaică fiind este și mai puternică pe partea asta. Uite, a avut recent, o competiție sportivă la ea la școală, olimpiada sportivă. Anul trecut era cu mâna în ghips și atunci a luat doar un loc 3, ceea ce pentru un copil cu mâna în ghips este foarte bine, dar am văzut că era foarte preocupată de competiție. Am încercat să o temperez, să îi spun că poate trebuie să se pregătească și pentru o pierdere. Și răspunsul ei a fost: Nu, pentru că dacă aș merge deja cu ideea că o să pierd, e ca și când aș fi pierdut deja. Eu vreau să mă duc cu gândul că o să câștig' și a luat medalie de aur la rezistență. Deci pare că știe mai bine decât mine cum e cu mentalitatea de învingător', a spus prezentatoarea TV pentru ciao.ro.

„Tatăl meu a fost antrenor'

Se pare că fiica Amaliei Enache moștenește ambiția și determinarea de la bunicul ei.

„Cred că contează foarte mult faptul că sunt fiică de sportiv. Tatăl meu a fost antrenor, a fost profesor de sport și am crescut cu această mentalitate, nu a eșecului, ci a performenței de fapt. În sport, dacă nu știi să duci și înfrângerea, duminica viitoare când e următorul meci, nu poți să îți miști picioarele. Cred că a pornit foarte mult din ce am primit eu în copilărie, din genul ăsta de educație de a nu vedea atât de dramatic pierderile, ci ca pe niște lecții din care învățăm și ca un prilej să faci mai bine data viitoare', a mai spus Amalia Enache pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton