Cum o răsfață Kamara pe noua lui iubită, Gabriella Nastas: „Este foarte romantic. Îmi lasă tot felul de scrisori, mesaje din astea...”. De ce nu s-au mutat încă împreună

 Ifrim Georgiana
.

Kamara și noua lui iubită, Gabriella Nastas, formează un cuplu de numai câteva luni, însă o bună bucată de vreme au negat că îi leagă sentimente de iubire. Iubita artistului a vorbit pentru prima dată despre relația lor, dezvăluind o latură neștiută a acestuia, de romantic incurabil. Iată cum își răsfață Kamara iubita!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kamara și Gabriella Nastas au fost surprinși sărutându-se în văzul tuturor, în toamna anului trecut. Cei doi au negat relația și a spus că gestul de afecțiune a fost în semn de prietenie, fără implicații sentimentale. Abia în luna decembrie artistul a confirmat relația cu bruneta și a dezvăluit că i-a cunoscut părinții. La rândul ei, Gabriella Nastas a ieșit în față și a vorbit despre povestea lor de dragostea, susținând că artistul o răsfață și o surprinde întotdeauna.

kam9kam9

Citește și: Kamara are o nouă iubită. Cine este Gabriella Nastas și cum a început relația lor: „Eu îi cunosc părinții. Ne știm de foarte mulți ani'

Citește și: Kamara a lucrat ca brutar la 14 ani: „Duceam acasă, hrăneam toată familia, m-am lovit de discriminare”

Citește și: De ce se ceartă Liviu Vârciu cu vecinii din Băneasa: „Dacă mă chema Popescu sau Vasilescu, nu cred că avea nimeni nimic cu mine”

Citește și: Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai, rămâne în arest. Solicitase o măsură mai blândă

Cum o răsfață Kamara pe noua lui iubită, Gabriella Nastas

Gabriella Nastas, noua iubită a lui Kamara, susține că artistul este un romantic incurabil și că mulți bărbați ar trebui să-i ia exemplul. Bruneta e răsfățată cu flori, bomboane și scrisori de dragoste, gesturi care o emoționează și îi ajung direct la inimă.

„Este foarte romantic. Și eu sunt romantică, dar nu la nivelul la care e el. El e foarte profund așa, e romantic, foarte romantic. Și poezii, și piese mi-a compus. Îmi cumpără flori, îmi lasă tot felul de scrisori, mesaje din astea de le găsesc prin cărți, prin caiete. Îmi pune bomboane pe sub pernă, e foarte romantic. Chiar e un bărbat de la care trebuie luat exemplu, deși nu pare', a mărturisit Gabriella Nastas, pentru Xtra Night Show.

De ce Kamara și Gabriella Nastas nu locuiesc împreună

Deși petrec cea mai mare a timpului împreună, Kamara și Gabriella Nastas au considerat că e prea devreme pentru a se muta sub același acoperiș.

„Noi, practic, chiar dacă nu stăm împreună cu totul, mare parte din timp stăm împreună. Eu dorm la ea, ea doarme la mine, depinde cum e Leon (…) I-am făcut o surpriză de ziua ei, pentru că nu era așa apropiată de Andrei la momentul respectiv. Ea pe Andrei l-a cunoscut doar la concerte și după i-am făcut o mare surpriză', a declarat Kamara, la Xtra Night Show.

Kamara, acuzat de violență de o fostă iubită

În 2018, Kamara a fost implicat într-un scandal de proporții, după ce o fostă iubită l-a acuzat de violență. În emisiunea lui Dan Capatos, tânăra a povestit că a trecut printr-un episod crunt de agresiune, iar una dintre prietenele ei a fost martoră.

„A luat-o pe prietena mea de păr de la ţigară, i-a dat palme la fund. A apucat-o de păr şi a vrut să o lovească pe piele. A început copilul lui să plângă, eram amândouă pe canapea… s-a băgat peste noi în pat şi a început cu multe gesturi mai… S-a dus a închis uşa de trei ori a scos cheia şi a băgat-o în buzunar. M-a apucat de gât. Mi-a dat cu picioarele, cu mâinile. Am căzut, mi-a spart buza. Eram plină de sânge, eu l-am înjurat, am ripostat. Mi-a spus: am încercat doar să te reţin, am vrut să te opresc, eu doar am vrut să mă apăr! Mi-a băgat mâinile în gură şi mă trăgea, mă lua de păr şi mă târa prin casă, calvar, dezastru, prin asta am trecut', a spus Mădălina la „Xtra Night Show'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton