Cum percepe Lili Sandu diferența de vârstă, de 12 ani, dintre ea și iubitul ei, Silviu Țolu: „Nu m-aș fi gândit că va fi tatăl copilului meu” / EXCLUSIV

.

Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Țolu, trăiesc o frumoasă poveste de iubire, de șapte ani. Deși artista nu și-a imaginat că el va fi tatăl fiului ei, acum au împreună un băiețel minunat, pe care-l adoră. Într-un interviu emoționant, în revista VIVA! de octombrie, vedeta ne-a dezvăluit cum s-a cunoscut cu viitorul ei soț, după întoarcerea din America, dar și cum percepe diferența de vârstă, de 12 ani, dintre ei. Totodată, ne-a vorbit și despre nuntă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Revenirea ta în țară, după 7 ani, are legătură și cu o poveste de dragoste… aproape cinematografică, așadar mi-ar plăcea să-mi povestești cum a început relația ta cu Silviu.

La un moment dat, am decis să plec în vacanță și trebuia să ajung în România, dar am ajuns la Roma, la o prietenă, pe platourile de filmare. Acolo l-am cunoscut pe Silviu. M-am întors în țară, pentru o perioadă, alături de el, dar nu am mai plecat, tot amânam câte o săptămână. Până la urmă, am realizat că trebuie să mă duc doar pentru a-mi rezolva toate lucrurile în America și a mă reîntoarce definitiv acasă. De fiecare dată când ne aniversăm relația, ne dăm seama că au trecut 7 ani, că avem un copil și ne gândim la începuturi, la cum a pornit totul.


Citește și: Alimentul la care Lili Sandu a renunțat pentru totdeauna. Cum își menține silueta:„Știu ce și când să mănânc’

Citește și: Cum se înțeleg, de fapt, Lili Sandu și Silviu Țolu, după ce au devenit părinți:„Eu l-am avertizat…’

Citește și: Rona Hartner și-a iertat fostul soț, la un an de la divorț:'Nu am niciun fel de sentiment de ură'


Citește și: CNCD s-a autosesizat în cazul afirmațiilor făcute de Bianca Drăgușanu despre femeile scunde.Ce riscă acum vedeta: „Este inacceptabil'

Cum percepe Lili Sandu diferența de vârstă, de 12 ani, dintre ea și iubitul ei, Silviu Țolu

Ce anume te-a atras la el în primă instanță? Ai știut din start că este „the one?

Nu pot să explic că a fost ceva anume, a fost un tot, am simțit fluturii în stomac (zâmbește), reveniseră la viață, având în vedere că nu mai erau de ceva vreme. Era „the one pentru o perioadă… poate. Dar nu m-aș fi gândit că va fi tatăl copilului meu. Ne-am dus cu energia și cu vibe-ul, și asta facem și acum.


Este o diferență de 12 ani între voi și nu pot să nu te întreb și eu, încă o dată, cum ai privit lucrul acesta. Te-a deranjat vreodată, privind în perspectivă? Dar pe el?

Bineînțeles că, atunci când am aflat, primul gând a fost: „oare ce va spune lumea? Apoi, eu am crezut că este o diferență prea mare, dar asta fără să port o discuție cu el. Însă ne-am dat amândoi seama că nu simțeam deloc această diferență de vârstă. Ba chiar el dădea dovadă de o mai mare maturitate în anumite situații. Așa că am decis să nu ne gândim ce vor spune vecinii, oamenii. O perioadă, am ținut relația departe de ochii celorlalți, știau doar familiile noastre. El locuia la New York, a mai făcut un drum pentru a-și rezolva lucrurile, și apoi am revenit amândoi.


„Mereu ni se spunea că ne stă foarte bine împreună’

Cei din jurul vostru s-au arătat îngrijorați de diferența de vârstă dintre voi? S-a întâmplat să vi se spună că nu este în regulă, să vi se dea sfaturi nesolicitate? Voi cum priviți chestia asta? Sau, cu timpul, a devenit subiect de ironii și glume?

Chiar nu s-a întâmplat acest lucru. Mereu ni se spunea că ne stă foarte bine împreună, ba chiar spuneau că nu se vede diferența dintre noi. Cumva, Silviu plecase și el de mult de acasă și nu părea deloc un puștan. Spre norocul nostru, toată lumea ne plăcea. Toată lumea se uita la noi și făceam o impresie bună. Deci nu am primit niciun sfat nesolicitat.


Lili Sandu, despre căsătoria cu Silviu Țolu: „Un act nu dovedește dacă există sau nu familie’

Sunteți deja părinți și un cuplu cu vechime, așadar, dacă tot s-a vorbit atât pe tema asta, îmi permit și eu să vă întreb când este nunta…


Și eu îmi permit să răspund că nu mai știu. Când o planificaserăm, a venit pandemia, apoi sarcina. Când ai un copil, toate lucrurile se schimbă. Un act nu dovedește dacă există sau nu familie. Probabil că va fi, dar nu mai contează pentru noi. Este important să ne creștem fiul cu dragoste, armonie și în căminul nostru.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram