Cum petrecea Marina Almășanu de Paște, alături de regretatul Victor Socaciu, în timpul căsniciei: „Nu voi uita niciodată...”. Anul acesta, actrița merge la Dubai, la fiul ei

 Ifrim Georgiana
.

Cum petrecea Marina Almășanu de Paște, alături de regretatul Victor Socaciu, în timpul căsniciei lor. Într-un interviu recent, Marina Almășan a dezvăluit modul în care va petrece Paștele, susținând că, spre deosebire de anii precedenți, va avea parte de o sărbătoare „inedită'. Prezentatoarea TV spune că va petrece „între deșeturi și zgârie-nori' și a vorbit cu nostalgie despre mariajul avut cu Victor Socaciu. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVSTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum petrecea Marina Almășanu de Paște, alături de regretatul Victor Socaciu, în timpul căsniciei. Marina Almășan și Victor Soaciu au fost căsătoriți timp de 16 ani. Cei doi au împreună un copil, pe nume Victoraș, care, în prezent, locuiește în Dubai. Artistul și prezentatoarea TV au divorțat în anul 2012, însă au rămas în relații foarte bune de dragul fiului pe care îl au împreună. Pentru că se apropie Paștele, prezentatoarea de la TVR a făcut câteva confesiuni despre relația pe care a avut-o cu fostul ei soț și a spus unde va petrece această sărbătoare. Victor Socaciu s-a stins din viață pe 27 decembrie 2021.

ma9-1ma9-1

Spre deosebire de anii precedenți, Marina Almășan spune că va petrece Paștele într-un mod inedit. Prezentatoarea TV nu se va fla în țară, ci va merge în vizită la fiul ei, Victoraș, stabilit de câteva luni bune în Dubai.

Citește și: „N-am avut cum să evit acest conflict al generațiilor'. Ce provocări a întâmpinat Marina Almășan în creșterea copiilor săi

Citește și: Cum se menține în formă Marina Almășan la 59 de ani. Ce dietă ține prezentatoara TV: „În ultimii ani…”

Citește și: Deea Maxer, mesaje de dragoste pe Internet după divorțul de Dinu Maxer: 'Mi-ai pus foc în vene…'

Citește și: Dan Diaconescu scapă de arestul la domiciliu. Ce reguli trebuie să respecte sub control judiciar

Cum petrecea Marina Almășanu de Paște, alături de regretatul Victor Socaciu, în timpul căsniciei

Anul acesta, Marina Almășan va petrece Paștele în Dubai, alături de fiul ei, Victoraș, și partenera acestuia. Prezentatoarea TV își propusese de mai multă vreme să meargă în Emiratele Arabe, însă și-a tot amânat plecarea din cauza proiectelor profesionale.

„De data asta, voi avea un Paşte absolut inedit, pentru că am ales să-mi vizitez feciorul, care e relocat la Dubai. E IT-ist şi lucrează pentru o vreme acolo. A plecat acum câteva luni acolo şi tot a tras de mine ca să merg să-l vizitez. Până acum, n-am apucat să fac asta, şi din cauza emisiunilor de la TVR.

Dar, acum, de Paşte, am zis că a venit în sfârşit momentul. Aşa că, mi-am luat concediu, o săptămână, şi merg în vizită, în sfârşit! Voi sărbători Paştele între deşerturi şi zgârie-nori. Va fi ceva aparte, dar, cu alte cuvinte, tot cu Victor Socaciu voi sărbători Paştele, doar că va fi juniorul!', a spus aceasta, potrivit impact.ro.

Marina Almășan obișnuiește să asculte o piesă interpretată de Victor Socaciu

Marina Almășan spune că cele mai frumoase amintiri de Paște le are din perioada mariajului cu Victor Socaciu. Prezentatoarea TV a vorbit despre nașterea piesei „Biserica iubirii', care și astăzi îi trezește multă nostalgie.

„Cele mai frumoase sărbători de Paşte le făceam la casa noastră de vacanţă, de la Cornu, unde şi-a şi trăit Victor Socaciu ultima parte a vieţii. Aici ne adunam, cu toţii, inclusiv părinţii mei, dar şi ai lui, de la Braşov. Nu voi uita niciodată că tot acolo a luat naştere unul dintre cele mai frumoase cântece ale lui Victor, Biserica iubirii.

Am asistat la naşterea sa, ca să zic aşa, a acestei melodii, una dintre cele mai frumoase din repertoriul fostului meu partener de viaţă. Și îmi amintesc că, atunci când mi l-a cântat prima oară, eram tot într-o perioadă pascală a anului. Au trecut ceva ani, de atunci, spre 25, cred. După ce mi-a cântat-o prima dată, la chitară, fiindcă nu era încă orchestrată, am insistat ca această melodie să fie aranjată şi înregistrată împreună cu câţiva alţi mari interpreţi.

Obişnuiesc, de atunci, inclusiv când trăia Victor, să ascult şi să reascult, de Paşte, melodia respectivă şi să ne reamintim de întâlnirile noastre cu familia lărgită, ca să zic aşa', a încheiat aceasta.

Sursa oto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton