Cum a petrecut Irinel Columbeanu de ziua lui de naștere, și ce mesaj i-a transmis Monica Gabor: „Am vorbit cu ea și mi-a spus că…”. Fostul milionar a împlinit 67 de ani

 Miniosu Alexandra
.

Ieri, Irinel Columbeanu a împlinit 67 de ani. Fostul milionar de la Izvorani se află de ceva timp într-un azil de bătrâni din Ghermănești. De ziua lui de naștere, prietenii săi au decis să-l scoată în oraș, la un restaurant de lux din Otopeni, pentru a sărbători. Deși au apus demult vremurile sale de glorie, acesta este bucuros că-și va revedea curând fiica, dar și că a vorbit cu Monica Gabor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu a avut ieri motive de bucurie. Fostul milionar a împlinit 67 de ani, iar cu această ocazie a fost scos în oraș de prietenii săi. El și mai mulți amici, printre care Serghei Mizil, dar și Ion Cassian, patronul azilului de bătrâni din Ghermănești unde locuiește acum Irinel Columbeanu, au petrecut împreună la un restaurant de lux din Otopeni.

irinel-columbeanu-casnicie-monica-gabor-11irinel-columbeanu-casnicie-monica-gabor-11

Citește și: Unde va locui Irina Columbeanu când vine în România să-și viziteze tatăl. Directorul azilului în care stă Irinel: „O invit în casa mea. Depinde ce…'

Citește și: De ce Irinel Columbeanu nu mai are voie să-și viziteze fiica, în America: „Își poate pune viața în pericol. Nu mai poate pleca…'

Citește și: Deea Maxer a prins buchetul miresei la nunta lui Enzo de la Chefi la cuțite: „Robert a tot insistat să merg lângă fete. Vorbele băbeşti ce spun? Mă mărit sau nu?”

Citește și: Cum arată apartamentul de lux al Gabrielei Lucuțar. E situat în apropierea unei biserici, iar amenajarea a durat aproape 10 ani / Obiectele din living care amintesc de profesia „Reginei Întunericului”

Cum a petrecut Irinel Columbeanu ieri, de ziua lui de naștere, și ce mesaj i-a transmis Monica Gabor

Potrivit spuselor lui Irinel Columbeanu, acesta s-a simțit foarte bine ieri, de ziua lui de naștere, alături de prietenii săi. Acesta a povestit că Serghei Mizil a întreținut atmosfera cu toate glumele lui, iar întâlnirea a ținut până pe la ora 22:00.

„De ziua mea de naștere am fost la un local frumos cu mai mulți prieteni. Nu am primit cadou cine știe ce chestii să pot spune, dar important că ne-am simțit cu toții bine. Serghei Mizil a făcut o atmosferă super cu glumele lui, am râs cu toții la masă. Întâlnirea a durat cam până la 22.00, după care fiecare a plecat acasă', a spus Irinel Columbeanu, pentru Click!

De asemenea, Irinel Columbeanu mai are un motiv de bucurie. Fostul milionar își va revedea curând fiica, pentru că Irina va veni pe 14 iunie în România. De asemenea, se pare că el și mama fiicei lui, Monica Gabor, de care a divorțat cu scandal în 2011, au îngropat securea războiului. Irinel și Monica au vorbit de ziua lui de naștere prin mesaje.

„O aștept pe Irina cu sufletul la gură. Pe 14 iunie o să vină în România. Am vorbit cu ea ieri și m-am bucurat foarte mult. Am vorbit chiar și cu Monica prin mesaje și mi-a spus că se bucură din suflet că am luat legătura cu Irina', a mai declarat el.

Povestea dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au cunoscut în anul 2005. Despre începutul relației lor, afaceristul spune că a fost ca dragoste la „prima vedere și jumătate'. În același an și-au și oficializat relația, între timp devenind și părinții fiicei lor, dar după cinci ani s-au despărțit.

Despărțirea dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a avut loc în urmă cu 12 ani. Între timp, ea s-a mutat în SUA și se iubește cu Mr. Pink, un celebrul afacerist de peste Ocean.

Irinel Columbeanu a scăpat de poprirea pe pensie, după ce a fost dat în judecată de ANAF

Fost milionar cândva, Irinel Columbeanu a ajuns la azil și nici pe acesta nu își permite să-l plătească. Mai mult, Irinel Columbeanu a avut poprire pe pensie, după ce a fost dat în judecată de ANAF, însă instanța a decis că nu este responsabil pentru gaura financiară ce a dus la faliment. Așadar, Irinel Columbeanu a scăpat de poprirea pe pensie, după ce a fost dat în judecată de ANAF.

Din cauza datoriilor acumulate în ultimii ani, Irinel Columbeanu a pierdut vila de la Izvorani, Bentley-ul său celebru, pe care a fost nevoit să îl vândă, dar și alte imobile din Capitală și a locuit o perioadă cu chirie. Nici pe asta nu și-a mai permis să o plătească și s-a mutat la azil, iar acum trăiește dintr-o pensie foarte mică.

„Respinge acţiunea formulată de reclamantul DIRECŢIA GENERALĂ DE IMPOZITE ŞI TAXE LOCALE SECTOR 1 BUCUREŞTI în contradictoriu cu pârâtul COLUMBEANU ADRIAN IRINEL, ca nefondată. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a civilă’, este decizia instanței.

Sursă foto: Facebook, arhivă viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton