Cum a rămas Cristina Spătar însărcinată, după ce medicii i-au spus că nu poate avea copii: „I-am făcut prin 8 sau 9 fertilizări in vitro. Nu mai am pe nimeni. Ai mei sunt morți toți, au murit de cancer și mi-am dorit foarte mult copii” / EXCLUSIV

.

Cristina Spătar ne povestea anul trecut, într-un interviu pentru revista VIVA!, cum a rămas însărcinată, în trecut, cu cei doi copii ai săi, deși medicii i-au spus că nu poate avea copii. Vedeta și i-a dorit enorm, mai ales că, din păcate, toți cei dragi ei au murit de cancer și se simțea singură. Așadar, în ciuda răspunsurilor venite din partea doctorilor, aceasta a făcut aproximativ 9 fertilizări in vitro, iar visul i s-a împlinit. Acum, ea se declară cea mai fericită mamă și se mândrește peste tot cu fiul și fiica ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Viața ta a pornit pe un făgaș nou și chiar ai o mulțime de motive fii recunoscătoare. Cel mai important motiv, cu siguranță, sunt Albert și Aida, copiii tăi, care sunt adolescenți acum. Vorbește-ne despre ei, te rog!

Și pe care i-am făcut prin multe fertilizări in vitro, cred că 8 sau 9. Gândește-te cât de mult mi i-am dorit, foarte mult, dat fiind faptul că eu nu mai am pe nimeni. Ai mei sunt morți toți, au murit de cancer și mi-am dorit foarte mult copii. Cei din Germania – am fost și am făcut niște teste în Germania – mi-au spus că nu pot să fac copii. Mai întâi, am fost în România, am făcut un an de zile tot felul de teste, analize și toți îmi spuneau că trebuie să mai așteptăm, să mai vedem.


Citește și: Cristina Spătar și-a dus copiii la psiholog, după divorțul de tatăl lor: „Nu am avut niciun suport, n-a fost un domn niciodată cu noi’. Cum se înțeleg cu actualul soț al artistei / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristina Spătar soțul și cum a cerut-o în căsătorie: „Nu mă așteptam. A ieșit inelușul meu de 13 carate, este o bijuterie deosebită’ / EXCLUSIV


Citește și: Hilary Duff a născut al patrulea copil. Actrița și-a adus pe lume fetița acasă: „Momente pure de magie…'/ Primele imagini cu micuța

Citește și: Mihai Trăistariu, revoltat că TVR nu transmite Eurovision 2024: „E o prostie. Așa au făcut și cu Cerbul de Aur, l-au distrus’ / Fostul șef al delegației critică aspru decizia conducerii

Cum a rămas Cristina Spătar însărcinată, după ce medicii i-au spus că nu poate avea copii


Până la urmă, am fost în Germania și, la Stuttgart, mi-au spus: „Nu puteți avea copii. În momentul ăla, m-am ambiționat foarte tare și am zis: „Fac orice, orice e posibil. Vreau să am acești copii. Am făcut aproape 9 fertilizări in vitro și, așa, am acești doi copii pe care îi divinizez și care, pentru mine, sunt totul. De asta am fost atât de ambițioasă și atât de motivată să le ofer maximumul, să nu simtă niciodată că le lipsește ceva, chiar dacă tatăl lor nu s-a implicat niciodată…


De asta sunt atât de fericită în momentul ăsta că ei sunt OK și că sunt mai ceva decât doi adulți. Sunt atât de maturi și vorbim lucruri atât de mature, de nu-ți vine să crezi. Copiii din ziua de azi sunt atât de maturi cum nu-ți imaginezi!

„Așa mă cert cu ei că nu vor să cânte’

Ți-au moștenit talentul? Are vreunul înclinații spre muzică?

Amândoi au, dar sunt așa de timizi, seamănă cu mine. Așa mă cert cu ei că nu vor să cânte! (râde) Pe Aida, am dat-o la pian, deja are vreo lună de zile de când face pian. Albert e cu fotbalul lui, dar chiar zilele trecute l-am auzit când asculta ceva muzică trap și l-am încurajat. I-am zis: „Mami, dacă vrei, hai cu mine la studio! Poate, cine știe, o să simți nevoia să faci și lucrul ăsta. Dacă o să-și dorească, o să-i susțin.


Apropo de asta, ce fel de mamă ești tu? Genul protector, control-freak uneori, sau ești relaxată și-ți lași copiii să experimenteze, să învețe din propriile greșeli?

Nici una, nici alta. Sunt foarte protectoare, sunt foarte atentă, dar, în același timp, încerc, un pic, să le las și intimitatea lor. Încerc doar să comunic foarte mult cu ei și mereu îi sfătuiesc să-mi spună orice au nevoie, orice probleme, de orice natură. Eu i-am simțit destul de aproape. Mi se par niște copii foarte deschiși, foarte OK.


„Soțul meu plătește, eu decid unde mergem, iar copiii mei sunt foarte încântați’

Să ne spui în câteva cuvinte care sunt destinațiile tale preferate de vacanță. Reușiți să cădeți de acord?


Nu avem cum să nu reușim să fim de acord, că eu sunt șefa. (râde) Soțul meu plătește, eu decid unde mergem, iar copiii mei sunt foarte încântați. El e foarte maleabil, e un băiat care mă iubește și face totul ca eu să fiu fericită și liniștită. Chiar îmi scrie zilnic zeci de mesaje, nu exagerez, tot felul de declarații de dragoste. Tot felul de cadouri pe unde mergem, deci totul să fie întotdeauna de 7 stele, dacă se poate. (zâmbește) Știe că sunt capricioasă și pretențioasă.


La urma urmei, valoarea este cea pe care ți-o pui. Dacă noi suntem mai fițoase și mai capricioase, cred că și ei ne apreciază ca atare. Asta e părerea mea, eu așa sunt. Nu mă mulțumesc cu puțin! Dacă îi spun: „Hai la capătul lumii!, el mă urmează. Nouă ne place marea și iubim amândoi, deopotrivă, Italia. Italia este țara noastră favorită. El este cetățean italian, a stat 15 ani în Italia, iar sora mea se reîntoarce acum în Italia. Sora mea a stat o viață în Italia. Noi iubim Italia, avem ceva aparte pentru Italia, tot ce înseamnă Italia.

O să te rog să te descrii în 5 cuvinte. Cristina Spătar este…

Toată numai suflet. Altruistă, sufletistă, foarte cinstită, onestă și modestă.

Sursă foto: Instagram, Facebook